Duidelijke site en snelle levering.

Heel fijn dat je met 20 euro aan bestelling Al gratis verzending hebt. Dit omdat ik een kleine onderneming heb. En geen grote voorraden nodig heb.

kan het iedereen aan bevelen

fijn bedrijf mooie prijzen ben zeer tevreden!

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Goed en snel

Prima ervaring en zijn zeer tevreden

Snelle levering en zeer accuraat

Nergens goedkoper en supersnelle leverings

Omdat ik iedere nacht met zuurstof slaap en de lijnen vast moet plakken in mijn gezicht kwam ik uit op Leukopor. In de meeste drogisterijen te koop , maar behoorlijk duur. Na wat surfen op het internet kwam ik hier uit. Dat scheelt een stuk in prijs en alles is al duur genoeg. Dus dank je wel.

Super snel

Vrijdagavond besteld en zaterdag morgen geleverd, geweldig toch

Gehwol 500 ml

Als ik bestel komt het zeer netjes en verpakt thuis en het product is van zeer goede kwaliteit top mijn voeten vinden het heerlijk

Fantastisch!

Op het laatste moment op zoek naar wandelwol, was nergens te krijgen: kwam toevallig bij BeeZ terecht: ‘s avonds laat besteld en de volgende dag keurig op tijd voor mijn wandelweekend geleverd! Ook een heerlijk verzorgende voetcrème besteld (er wordt al vanaf €20 gratis geleverd!) Klasse!

Goede producten, goede prijs, snelle levering

Zoals de titel beschrijft! Al vaker hier besteld, alles wordt netjes verpakt, ook al aan anderen aanbevolen!

Snelle bezorging van wat ik moest hebben.

Product zoals omschreven, snelle levering.

Zeer vriendelijk, er was een deel van de bestelling niet en ben daarover netjes gebeld.

Makkelijk bestellen, vlotte levering en leuk product!@

Heel vriendelijk

Goed op tijd verzorgt bravo

Toegankelijk, snel, goed

Toegankelijk, snel, goed

De volgende dag ontving ik mijn bestelling al in goede staat.

Super !

Super snel en tevreden

perfect

Ik heb mijn bestelling zoals vermeld bij de betaling op tijd gekregen. Maar door post.nl 2 dagen te laat. Ik ontving een mail dat mijn bestelling was afgeleverd, helaas was het niet bij mij. En twee dagen later komt iemand mijn bestelling brengen, post.nl had het afgeleverd in een andere straat maar wel de juiste huisnummer. hier is post.nl dus duidelijk verkeerd geweest. Ik had een klacht naar bol.com geschreven en dat had niet nodig geweest, mijn verontschuldiging daarvoor. Groetjes van een tevreden klant , Liziane Luyckx

Snelle levering Goede kwaliteit mooie prijs Duidelijke leveringstijd

Excellent

Fast delivery

Hele goede service!

Wandelwol besteld, de volgende dag al bezorgd

Snelle levering, goede service

Goede en snelle levering