Tevreden over product
Goedemorgen Renate, dank je wel voor je berichtje en dit prachtige rapport cijfer. Wij bij BeeZ worden altijd een beetje stil van dit soort beoordelingen. Het lijkt wel nooit te wennen. Met ons team proberen we er elke dag het beste van te maken en het is heerlijk als dit wordt opgepikt door degene voor wie je het allemaal doet. Chapeau en bedankt! liefs team beez
Goede levering en waarde van artikel! Mvg Ron.
Ron, goedemorgen, we krijgen een 8 van jou omdat je de levering goed vindt en de waarde van het artikel ook goed beoordeeld. Wat fijn dat je achter je pc bent gedoken om ons dit even te vertellen. Heel erg waardevol voor ons om te horen, dank je wel. LIefs team BeeZ
De site biedt mooie aanbiedingen van producten die voor mij belangrijk zijn. De producten heb ik ook nog eens zeer snel in huis.
Goedemorgen Rikje, we krijgen een aantal mooie complimenten van jou! je vindt de aanbiedingen relevant voor jou en je hebt er ook echt wat aan. Dat is natuurlijk heel leuk om te horen. Wij doen ons best om zoveel mogelijk mensen een waardevolle aanbieding te doen en daarbij ook scherpe prijzen neer te zetten op producten die onze klanten belangrijk vinden. Dan is het ook leuk als bij ons de marketing afdeling hoort dat de acties die bedacht zijn gewaardeerd worden! dank voor het compliment. Liefs team beez
Goede service en goede kwaliteit!
Goedemorgen Lisanne, Goede service dat horen we altijd graag. Voor ons is het belangrijk om, naast de juiste producten, vooral ook goede service te verlenen. Dus als we een complimentje krijgen over onze service dan is dat zo fijn om te horen! De dames op de klantenservice staan altijd klaar met fijn advies en zijn er voor eventuele vragen. Bedankt dat je even een review hebt achtergelaten, dat vinden we echt fijn. liefs team beez
Duidelijke website, alles makkelijk te vinden, goed geprijsd en supersnelle bezorging!
Wauw Hans...het regent wel echt complimentjes in jouw review ;) Fijn dat je de website zo goed ontvangt en dat je gebruiksgemak ervaart. Wij steken veel tijd in de optimalisatie van onze website en het zoeken zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus het is heel fijn om te horen dat jij dit zo ervaart. Bedankt voor je tijd en moeite! hele fijne week, liefs team beez
Probleempje gehad met de levering, dit hebben ze meteen opgelost. Snelle levering en top service!
Goedemorgen Kirsten, Misschien is dit nog wel het fijnste soort review ;) Als er namelijk wat mis gaat, wat uiteraard ook bij ons wel eens voorkomt, dan is het zaak dat dit correct en goed wordt opgelost. En dat heb jij zo ervaren. Het feit dat je even de moeite neemt om hier een review van te maken is voor ons heel waardevol. Echt dank je wel hiervoor. Hele fijne werkdag. liefs team beez
Alles perfect in orde
Goedemorgen Katrien, alles perfect in orde...dat is toch een heerlijke review voor ons? Wij zijn heel blij met jouw compliment en vinden het ook fijn dat je ons dit hebt laten weten. Wij zijn blij dat je zo blij wordt van BeeZ en dat waarderen we enorm. Hele fijne werkdag vandaag! liefs team BeeZ
Goed product, snel verzonden.
Goedemorgen Denise, Wat leuk dat je even een review hebt achtergelaten voor ons om te vertellen hoe jouw shop ervaring was. Goed om te zien dat je ook onze verzending aanstipt. we hebben natuurlijk weinig grip op de bezorgservice van de bezorger, maar waar we wel invloed op hebben is dat het direct verstuurd wordt. Snel verpakken en verzenden van een order helpt natuurlijk ook om het pakketje zo snel mogelijk bij jou te krijgen, dank je wel dat je dit zo ervaart! fijne dag. liefs team beez
Bestellen was simpel, product snel geleverd. Prettige eerste ervaring.
Goedemiddag Ronald, wat fijn dat jouw eerste ervaring direct een fijne ervaring was! Dat horen we natuurlijk graag. Het is voor ons heel belangrijk dat als mensen op onze website komen dat ze zich er thuis voelen, gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en dat de prijzen ook nog eens scherp zijn! fijn dat je even met ons deelt hoe jouw eerste BeeZ ervaring was. we zijn je dankbaar. fijne werkdag en tot snel liefs team BeeZ
Goed assortiment en keuze
Goedemiddag Yvonne, Wat leuk dat je even het assortiment onder de aandacht brengt en aangeeft hoe goed je dat vindt. Het is voor ons een continue proces om nieuwe toevoegingen te vinden voor ons assortiment. We zijn blij om dit te horen dat het bij je in de smaak valt. fijne werkdag gewenst! liefs team BeeZ
Product was prima, verzending gaat via DHL en dat duurde wel erg lang. Meer dan een week.
Hi marielle, wat fijn dat je even de moeite neemt om met ons je ervaringen te delen. Ik kan begrijpen dat 1 week wachten op je items niet fijn is. We hebben DHL even een berichtje gestuurd en ook gevraagd of ze een verklaring hier voor hadden. Ze geven aan dat de zending langer in het sorteercentrum is blijven liggen. Ook al heb je hier nu niets aan, we wilden er toch even voor je achteraan gaan. hopelijk gauw tot ziens!
Revisión original
Zeer slecht dat er na ruim een week niets is ontvangen
Snelle levering echter erg jammer dat een dag later het product ineens in de aanbieding is.
Hi Ingrid, Dank je wel voor je review. Het klopt dat we nu met onze nieuwe digitale flyer wel heel veel acties tegelijk hebben. Gelukkig lopen deze allemaal wat langer nu, dus je kan extra lang profiteren van de acties. Ik hoop dat je het ons verder niet kwalijk neemt :) fijne dag!
Snel geleverd. Vind dat erg fijn!!!
Richard, hier worden wij natuurlijk helemaal blij van! Wij vinden het fijn als de producten zo snel mogelijk bij de klant komen en als dit ook zo ervaren wordt dan hebben wij gewoon een heel goed gevoel. Dank je wel voor je compliment, hele fijne werkdag!
Na online bestelling gedaan, snel en goed geleverd.
Wat een prachtig cijfer krijgen we van jou :) Heel hartelijk dank voor de moeite die je neemt om ons te reviewen. Ook het feit dat je je bestelling snel had is voor ons goed om te horen, want wij doen er alles aan om de producten die jij bestelt zo snel mogelijk bij je te krijgen. Als dat dan ook lukt en helemaal naar jou wens is, dan is dat natuurlijk super om te horen! Hopelijk snel tot ziens bij BeeZ.nl!
Goed en lekker snel
Rob, duidelijk, kort maar krachtig!! Dat is helemaal top om te horen. Lekker snel is tegenwoordig een must, omdat iedereen namelijk zelf ook snel moet schakelen op klanten. Fijn dat je het zo ervaart dat we met je mee denken, dat is ook onze bedoeling! We zien je graag snel weer terug bij ons. groetjes team BeeZ
Na kortsluiting in mijn praktijk op vrijdag, vrijdagavond al nieuw geleverd, zodat ik maandag weer kon werken
Goedemiddag Brigitte, Wauw..dit is wel een hele waardevolle review. Allereerst wat vervelend dat je kortsluiting hebt gehad. Wat we wel heel fijn vinden om te horen is dat we je zo snel van dienst konden zijn zodat jij direct weer aan de slag kon. Vertraging is vaak geen optie binnen jouw vakgebied, omdat je simpelweg met soms medisch noodzakelijke behandelingen zit die niet kunnen wachten. Fijn dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. fijne werkdag! liefs team BeeZ
Mijn bestelling was de volgende dag al binnen !!!!
Goedemiddag Esther, dank je wel voor je prachtige cijfer! Het doet ons goed dat je zo enthousiast bent over ons. Het is leuk om te horen dat de verzending ook zo snel bij je terecht is gekomen. Hier doen we natuurlijk alles aan, maar soms zijn ook wij afhankelijk van de bezorgdienst en of zij het redden om aan hun verplichting te voldoen. Fijn dat dit zo goed heeft uitgepakt voor je. fijne werkdag! en tot snel Liefs team BeeZ
Duidelijke website, goede prijs-kwaliteit verhouding, vlotte levering
Goedemiddag Ynze, Wauw, dit is wel een mooie review om te ontvangen hoor. Hier wordt je toch wel even stil van. Voor ons is het fijn om op zoveel punten een positieve review te ontvangen. Uiteraard doen we er alles aan om goed te scoren, maar dat jij dit ook zo ervaren hebt is helemaal fijn. We hopen je gauw weer te zien bij BeeZ! fijne werkdag, liefs Team Beez
Goedemiddag Diana, Wij zijn je dankbaar dat je even een review wilde achterlaten over jouw ervaring. Je licht de bezorging uit en dat naar alle tevredenheid, wat fijn! Wij hebben de afgelopen maanden nogal geïnvesteerd in onze bezorging. We hebben naast de reguliere bezorging op de volgende werkdag ook gekozen om Same Day Delivery aan te bieden. Zo heb je altijd even een keuze voor wat voor jou handig is. Hele fijne werkdag gewenst! liefs team Beez
prima, alles was op tijd binnen.
Goedemiddag j. Brans, We hebben een mooie review van je mogen ontvangen en we zijn blij dat je tevreden bent over het feit dat alles op tijd binnen was. Het is altijd leuk om te horen als iemand tevreden is en het feit dat je blij bent dat het op tijd binnen is geeft anderen ook een inkijkje in onze snelle levering. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen! Graag zien we je snel bij Beez. Liefs team BeeZ
Vlotte levering
Goedemiddag Greetje, Een dikke 10 voor de levering! wat fijn dat je zo positief bent over onze snelle levering. Het is goed om te horen dat je je producten zo snel hebt ontvangen. Tegenwoordig is snelle levering ook heel belangrijk omdat je nu eenmaal zelf ook snel moet handelen en een leverancier die dit zelf ook doet dat is heel erg handig in deze snelle tijd. Fijn dat je dit zo beoordeelt en ook prettig dat je dit even hebt willen delen. We zien je graag weer snel bij BeeZ. liefs team BeeZ
Snelle en vlotte levering
Goedemiddag Patrick, Hartelijk dank voor je review en leuk dat je even wat noemt over de snelle en vlotte levering. Het is voor klanten uit België natuurlijk heel fijn om te weten dat ook bij bestellingen die niet vanuit Nederland komen de verzending heel snel en vlot is. Het kan zijn dat je daar namelijk wel 2x over nadenkt en daarom is het prettig om te lezen dat een landgenoot dit als heel snel ervaart. Bedankt voor je review en hopelijk snel tot ziens bij BeeZ. liefs team BeeZ
Bij BeeZ is de prijs netjes en de levering evenzo. Zeker een aanrader.
Goedemiddag AP Hoogendoorn, wat fijn om te horen dat je de prijzen als netjes ervaart. Het is heel fijn om te horen dat de prijsstelling je aanspreekt en dat we het op dit gebied goed doen. We proberen onze klanten natuurlijk scherpe prijzen aan te bieden en als dit ook zo ervaren wordt dan is dat echt heel fijn. Bedankt voor de genomen moeite om een review te plaatsen en hopelijk snel tot ziens bij BeeZ!
Snelle levering en goed verpakt
Goedemiddag Marja, Wat leuk dat je naast het feit dat je de levering als snel ervaren hebt ook even benoemt dat je de verpakking fijn vond. Een ervaring na een bestelling bestaat natuurlijk uit meerdere facetten en we horen niet vaak wat over de verpakking dus we vinden het extra leuk als we hier eens wat over horen! Bedankt dat je de moeite hebt genomen dat je dit even wil laten weten en hopelijk zien we je gauw weer terug bij BeeZ. liefs Team Beez
Via de chat liep het contact wat vertraagd, maar toen ik uiteindelijk mijn bestelling geplaatst had liep het als een speer!
Goedemorgen Albertien, Wat lief dat je even ons hebt laten weten hoe je ons hebt ervaren. Soms kan de chat inderdaad een beetje vertragend werken, we hopen dat het je niet teveel gestoord heeft. De chat wordt veel gebruikt om "nog even snel een vraag te stellen" en daarom is het wel fijn als die functie er is. Super dat je aangeeft dat je na het plaatsen van de bestelling een hele snelle ervaring had met BeeZ. We zien je graag snel terug. liefs team BeeZ