Netjes geholpen!

Verkeerde kleur mondmaskers gekregen. De volgende dag kreeg ik gelijk de kleur die ik had besteld. Heel snel en vriendelijk geholpen.

Prima product, levering duurde lang

Product is prima. De bezorging was onduidelijk en duurde lang.

Goede prijs, snelle levering

Wandelwol besteld, snelle en nette levering. Zeer tevreden

Klasse

Snelle levering en goede producten

Prima webwinkel!

Je vindt hier snel de producten die je nodig hebt. Je kunt ze makkelijk bestellen en betalen en ze worden snel en goed verpakt bezorgd. De prijzen zijn goed en de kosten laag!

Goede producten

Goede producten voor een top prijs en snelle levering.

Item niet gekregen

Ik heb mijn bestellingen van mid Mei nog niet ontvangen.

Snel en heel goedkoop

Pleisterrollen van hansaplast gekocht. Die was overal een stuk duurder. Hier betaalde ik veel minder, en ook geen verzendkosten. Alles zeer snel geleverd. Topper!

Snel geleverd en zeer goed verpakt.

Positief over de ganse lijn

Mooie overzichtelijke site. Groot aanbod Leuk geprijsd Degelijke waren Snelle levering

Snelle levering en nette prijs.

Het product werd snel geleverd en het bestellen zelf ging gemakkelijk. Zeker aan te bevelen helemaal vanwege de prijs die duidelijk lager lag voor hetzelfde product dan bij een ander.

Ben heel blij met het geen ik heb aangeschaft .

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service er was een kleine vergissing deze werd meteen gecorrigeerd zeer goed ik zal zeker vaker bestellen

goed en snel

na het bestellen binnen 2 dagen het bestelde al binnen. echt toppie. Handschoenen op proef besteld. bevallen goed. binnenkort een grotere bestelling plaatsen. blij mee.

snelle reactie

Nadat mijn pakje verdwenen was en ik geklaagd had, heeft BEEZ ervoor gezorgd dat ik onmiddellijk een nieuw pakje met de bestelde goederen heb gekregen, Waarvoor dank

super

De verzending is heel vlug. Goed ingepakt. Zeer tevreden van de produkten. Prijs is ook heel goed.

Snelle levering van prima product

Snelle levering van een prima product en goede kwaliteit, daarnaast goede prijs/kwaliteit verhouding! Voor herhaling vatbaar!

Prima en het beschermt prima.

Makkelijk te gebruiken. Alleen zou er nog een iets grotere maat horen te zijn. Comfort.

Mijn bestelling was beschadigd met transport na een mailtje is e.r direct een nieuwe verstuurd top.

Lekker voordelig, mooie website en snelle levering

Prima handschoenen voor een leuk prijsje.

Voordelig en snel.

Ik kwam Beez toevallig tegen op zoek naar een voordelige prijs voor Nivea Soft tubes. Nou voordelig is het! En dan ook nog gratis verzending. TOP.

Snelle en correcte levering. Grote keuze aan diverse items.

Heel fijn qualities

Heel fijn qualities

bezorgen duurt lang

Prima service Alleen bezorgen duurt lang

Netjes verpakt en op tijd geleverd

41 Wiekenweg

Amersfoort 3815 KL