Ik vind het een vriendelijke groothandel die haar artikelen tegen een leuke prijs verkoopt. Hoop dat ze het naar nog meer uitbreiden in de toekomst, dan kan ik er fijn alles bestellen ;-)
Tralala een 10 hebben we weer ontvangen! Bedankt christel dat je ons zo kan waarderen met dit prachtige cijfer. Hier worden we natuurlijk heel blij van. Goed ook dat je benoemt dat je ziet dat we het assortiment verder uitbouwen en laat ons gerust weten wat je nog mist! Vriendelijkheid dat vinden we heel belangrijk en het feit dat je dit ook zo ervaren hebt daar zijn we blij mee! hele fijne werkweek en graag tot snel! Liefs team BeeZ
Toen ik de papier dispenser aan de muur aan het plaatsen was en er daarna een papieren rol wou insteken zag ik dat de sluiting stuk was , ze hadden geen meer in voorraad en gaan mijn geld terug storten, dit vind ik een goede service van de firma !!
Goedemiddag Slagerij Christian, Dit zijn onze favoriete reviews! Het oplossen van problemen, klachten en andere meldingen die klanten aan ons doen. Goed dat je aan de bel trekt en ook goed dat je laat weten hoe de klacht is opgelost. Uiteindelijk is het ons streven om alles naar tevredenheid op te lossen, maar niet altijd gaat dit in 1x goed ;) Bedankt dat je ons hebt benoemd, hele fijne werkdag en hopelijk tot snel! Liefs team BeeZ
Recensione originale
Toen ik de papier dispenser aan de muur aan het plaatsen was en er daarna een papieren rol wou insteken zag ik dat de sluiting stuk was , heb die dan maar met duktape vastgehecht
Snelle en betrouwbare levering van de bestelde items.
Goedemiddag Jan, In deze maatschappij is online steeds belangrijker geworden en daarbij heb je een wirwar aan aanbieders waar je uit kan kiezen. De betrouwbaarheid van levering is een hele belangrijke factor voor toekomstige klanten. Fijn dat je even hebt laten weten dat je de levering heel betrouwbaar en snel vond. Het is goed voor anderen om even te kunnen lezen dat jij dit zo zelf "uit eerste hand" hebt ervaren. Hele fijne dag. Liefs team BeeZ
Goedemorgen Johanna, Bedankt voor je waardevolle feedback. Je stipt even de grote keuze aan producten aan. Leuk dat je opmerkt dat het assortiment goed is uitgebreid en dat we daar steeds meer aanvullingen in vinden. Ook de snelle levering vinden wij enorm belangrijk zodat iedereen direct aan de slag kan met de producten. Leuk dat je de moeite hebt genomen om het ons te laten weten. hele fijne werkdag. Liefs team BeeZ
Voldoende keus uit producten, goed geprijsd. Levering zeer snel en werd via e-mail goed geïnformeerd.
Wauw Elise, bedankt voor de fijne complimenten. Leuk dat je even verschillende facetten aanhaalt die je als prettig ervaart. Heel leuk dat je naast de snelle verzending ook even de scherpe prijzen benoemt. Wij doen elke dag ons best om er voor de klant te zijn en dat is super dat je dat ook zo ervaart. De leveringen zijn we natuurlijk net ook mee bezig geweest om dit uit te bereiden. Fijn dat je dit opmerkt! We zien je graag snel terug op BeeZ. liefs Team BeeZ
Duidelijke site.......klantvriendelijk en simpel bestellen tegen acceptabele prijzen ....... Blijvende informatie tot aflevering.......top
Goedemorgen Piet, Je hebt een hele rits met positieve punten opgenoemd en dat is voor ons natuurlijk wel heel fijn om te horen. De site vind je duidelijk en overzichtelijk en dat is heel leuk voor ons omdat we eigenlijk continue monitoren of alle features nog in ons huidige template passen. Prettig dat je het gebruikersgemak zo waardeert. De blijvende informatie die je ontvangt van bestelling tot aflevering is ook iets wat we fijn vinden om te horen dat dit aan je verwachtingen voldoet en je je geïnformeerd voelt. Hele fijne dag gewenst en tot gauw bij BeeZ
Ik had bij mijn laatste bestelling 4 foute artikelen van de 5, dit is niet zo fijn. Maar de volgende dag waren mijn bestelde artikelen al geleverd, dit noem ik goeie service.
Misschien zijn dit wel de fijnste reviews Gerda! Waar gewerkt wordt vallen spaanders en de oplossing hiervan is cruciaal voor de klantbeleving. Jij hebt zo'n ervaring met ons waar het even helemaal mis ging. Maar de adequate oplossing vond jij ook heel passend en dat is waar we het voor doen. Dan kunnen we goed laten zien dat we ook echt direct handelen als het mis gaat. Dank voor het delen van je ervaring en hopelijk tot snel. liefs team BeeZ
Heel fijne groothandel, echt zachte prijzen en niet overdreven. Mogelijk om achteraf te betalen is ook plusje. Snel service. ik gaat hier blijven komen voor mij bedrijf
Goedemorgen Alexandra, Ja...van zo'n beoordeling worden wij wel even stil natuurlijk! Je noemt verscheidene facetten van ons bedrijf waar jij blij van wordt. De zachte prijzen en snelle service zijn twee genoemde punten die je erg waardeert. Leuk ook dat je de mogelijkheid om achteraf te betalen even benoemt, dat hebben we nu een aantal maanden geleden geïmplementeerd en wordt inderdaad heel positief ontvangen door onze klanten. Leuk dat je juist dit even benoemt! Hele fijne werkdag en hopelijk tot snel bij BeeZ! liefs team BeeZ
Ik ben tevredenj
Alleen maar lovende woorden van jou Mouna! Leuk berichtje hoor dat je erg blij wordt van BeeZ. Dat is een fijne opsteker op de dinsdagochtend. Je bent tevreden over ons en je geeft ons een 9, dat is heel prettig om te lezen want onze klantenservice werkt hard aan een positieve klantbeleving. Je ervaring delen is voor ons heel waardevol, dank je wel dat je dit wilde doen. Hele fijne dag gewenst. Liefs Team BeeZ
Mijn product is snel geleverd en het is een goed product. Ik raad deze site zeker aan!
Hai Bo, Een dikke vette 10, daar doen we het voor! Fijn om te horen dat je zo positief bent en dat je ervaart dat de producten aansluiten bij je behoefte en daarnaast ook nog eens snel geleverd worden. Dat is natuurlijk heel fijn om te horen. Je feedback is ook altijd handig voor nieuwe klanten omdat ze zo kunnen zien hoe jij dit in het echt ervaart, dat vinden we leuk! hele fijne week en we zien je graag snel bij BeeZ! liefs team BeeZ
Alles wat ik besteld heb, heb ik zeer snel ontvangen.
Goedemiddag Rikje, Leuk om te horen dat je de aanbiedingen als echt relevante aanbiedingen beschouwt. Soms heb je dat wel eens he, dat je denkt: leuk...maar ik heb niets aan deze aanbieding. Wij proberen ons zo goed mogelijk te verplaatsen in de klant en denken dan: wat zou hij of zij graag in de aanbiedingen willen zien? Dat jij dat ook zo positief ervaart is heel prettig om te horen. Dank je wel voor je reactie. Fijne werkdag! Liefs team BeeZ
Snelle levering in stevige verpakking
Hi Luc Rene, Als je uit Belgie komt dan zijn veel belevingen hetzelfde, maar er zijn ook voorkeuren die anders zijn. Zo wil je uiteraard dat producten goed, stevig en veilig verpakt worden voor verzending. En daarnaast is het toch ook altijd even afwachten hoe snel je dan een pakketje in huis hebt. Het is fijn dat je laat weten dat de verzending heel snel ging en dat je de producten goed hebt ontvangen! Dank je wel voor je feedback, graag tot snel Liefs team BeeZ
Goed product en snelle levering
Hans, wat fijn dat je ons hebt gevonden en dat je de producten en de leveringen prettig vindt. We hebben onlangs onze verzendopties verder uitgebreid met, naast DHL volgende werkdag bezorging , ook PostNL en PostNL pakketpunten. Zo kan je eigenlijk zelf selecteren wat het beste bij je past. Iedereen heeft een eigen voorkeur, fijn dat je een manier hebt kunnen selecteren die bij je past. hele fijne werkdag en tot gauw. Liefs team BeeZ
Ik ben een vaste klant bij beez.nl De prijzen zijn redelijk, de service is heel goed en de klantvriendelijkheid is uitstekend.
Vaste klanten waarderen wij enorm Arash! Jij laat weten dat je BeeZ als correct en professioneel beoordeelt :) wat super om te horen. Leuk dat je ook even de moeite hebt genomen om anderen dit te laten weten. Dat je de prijzen goed vindt en de service ook nog eens is ook een opsteker. Klantvriendelijk kun je wel roepen dat je dat bent, maar als je klant dit zelf ook zo ervaart, dan zijn we op de goede weg met z'n allen! Goed dat je dit laat weten! Hele fijne werkweek, en graag tot snel bij BeeZ liefs team BeeZ
Een probleem met de levering gemeld, 2 dagen nadien was dit reeds opgelost door BeeZ. Dank je daarvoor.
Hi Christel, Ook bij ons gaat wel eens wat mis. En wat dan heel prettig is, is dat jij even laat weten hoe je onze oplossing ervaren hebt. Je kan natuurlijk zo veel mogelijk proberen je best te doen, maar het gaat er volgens ons ook echt om: hoe handel je als het mis gaat? Super fijn dat je de klantenservice als super beoordeelt, zij zijn elke dag in de weer om passende oplossingen te vinden. Het is fijn dat dit naar jou tevredenheid gebeurt. Hele fijne werkdag. liefs team BeeZ
Precies wat ik wil
Hi Christy, wat fijn dat je ons zo mooi beoordeelt met een 9! Dat is echt wel heel fijn om te horen, mooi cijfer :) Dat we de kwaliteit en het assortiment hebben wat je wil dat vinden we top. Als je nog iets aanvullends zoekt dan horen we het ook graag, we zijn altijd opzoek naar mooie aanvullende producten in ons assortiment. Liefs Team BeeZ
Goede aktie’s
Goedemorgen mevrouw willemsen, wat super leuk dat je even hebt laten weten dat je onze acties zo waardeert! We proberen elke keer te bedenken wat het leukste zou zijn maar ook vooral aan welke acties men het meeste heeft. Dat je aangeeft dat je de acties goed vindt geeft ons een seintje dat we goed bezig zijn. hele fijne werkweek en tot snel! liefs Team BeeZ
Ik raad aan! Ik heb mijn bestelling zonder problemen geplaatst en de levering was erg snel.
Wauw bedankt Renata, Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen en dan ook nog eens zo'n mooi cijfer zeg! Prachtige beoordeling, hier doen we het voor. Leuk dat je ook even de snelle levering benoemt want ook dat is heel belangrijk deze tijd. We hopen je snel weer te zien bij BeeZ. liefs team BeeZ
Is een goed product.
Arie, super van je dat je even achter je laptop/pc bent gekropen en ons hebt laten weten wat je van ons vindt. Dit is ook prettig voor nieuwe klanten die even willen weten hoe de ervaring is met ons. Het is heel fijn om zo de dag te beginnen en we vinden het super dat je tevreden bent. Hopelijk mogen we je snel weer ontvangen online, graag tot snel! liefs team BeeZ
Snelle levering, zeer netjes verpakt. Goede producten. Ik ga zeker vaker bestellen.
Hi Tess, goedemorgen, Leuk dat je een berichtje achterlaat en ons even beoordeelt! Je stipt ook even de verpakking aan, fijn dat je daar even wat over zegt. Het is namelijk heel fijn als je je producten in goede staat ontvangt en tevens alles netjes en praktisch verzonden wordt. Leuk dat je dit even deelt met ons. We hopen je gauw weer terug te zien bij ons. Liefs team BeeZ
Ik had 11 dozen handschoen maat M besteld. Ik kreeg 10 dozen maat M en 1 doos maat L - zeer vervelend. Het zijn nochtans goede handschoenen. Ik heb de klantendienst verwittigd en ze hebben 3x een poging gedaan om mij de 11de doos te vervangen met de juiste maat M, en zie hier na 3 pogingen is het gelukt! De L-doos mocht ik houden. Zeer vriendelijke antwoorden en heel veel inzet om de bestelling in orde te brengen, dat is service die we waarderen! Dankuwel!
Recensione originale
Ik had 11 dozen handschoen maat M besteld. Ik kreeg 10 dozen maat M en 1 doos maat L - zeer vervelend. Het zijn nochtans goede handschoenen. Ik heb de klantendienst verwittigd maar ze antwoorden niet, jammer!
Attente leverancier met een goed toegankelijke website. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Goedemorgen Marianne, wat fijn dat je ons een prachtig compliment geeft. Leuk dat je de website ook toegankelijk en gemakkelijk vindt. Dat is goed om te horen! ook complimenteer je ons met de prijs/kwaliteit verhouding en dat is voor ons ook zeer belangrijk om te weten hoe dit wordt ervaren. Dank je wel voor je mooie complimentje! fijne werkdag, liefs team BeeZ
leuk bedrijf mooie producten doen wat ze beloven
Goedemiddag Gea, Het fijnste wat we kunnen horen is dat we doen wat we beloven! Wat top dat je dit zo ervaren hebt. We vinden het heel belangrijk om er ook echt voor onze klant te zijn en daarom doen we ook echt wat we beloven. Als een klant dat ook zo ervaart dan is dat voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zitten. Graag zien we je snel weer, liefs team BeeZ
Goede aankoop
Goedemiddag Conny, wat leuk dat je ons even laat weten dat je blij bent met je aankoop! Altijd fijn om van onze klanten iets te horen en dan is een positief geluid natuurlijk het prettigst want daar doen we het allemaal voor. Lief dat je ook even de moeite hebt genomen om dit hier te ventileren, daar hebben andere klanten ook wat aan. Graag zien we je graag terug bij ons op Beez.nl liefs team BeeZ
Ik ben blij met de producten en de service, alles zo als beschreven en snel geleverd, gewoon alles goed
Goedemorgen Anna, Wat leuk dat je deze review aan ons geeft! prachtig cijfer hoor, daar worden we wel blij van. Het is fijn om te horen dat we je verwachtingen overtreffen, dank je wel! hele fijne werkdag en tot snel liefs team beez
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire