Uitstekende webshop!

Snelle service en goede orodukten.

Snelle bezorging, producten goed. Prijzen van de producten ben ik blij mee

Fantastisch om met jullie samen te werken.

Zeer vlugge levering en dan nog zonder extra kosten dank U.

A peine commandé aussitôt livré

Produit parfait

Helemaal top!

Ik ben zeer tevreden met BeeZ. Zij boden mijn product uiterst voordelig aan en ik had het snel in huis. Als ik hetzelfde product weer nodig heb, dan zal ik zeer zeker eerst een bezoekje brengen aan de website van BeeZ.

Keurig

Meerdere producten besteld en zeer tevreden.!!

Perfect besteld volgende dag binnen

Snel en goedkoop

Goed verpakt en snel verstuurd. De producten hadden een hele goede prijs. De klantenservice reageerde heel snel en adequaat toen mijn pakje niet bezorgd leek te zijn terwijl er wel een afleverbericgt was. Toen het einde van de middag toch nog werd afgeleverd en ik dit doorgaf reageerden ze weer snel en leuk. Dames nogmaals bedankt!

Netjes

Eerste keer hier besteld, alles was keurig en snel bezorgd!

Prima bedrijf.

Supersnelle levering, perfecte producten en directe en duidelijke communicatie. Heb geen enkel minpuntje te melden. Top.

Veel te lange bezorgtijd

Ik heb op 5 mei een bestelling gedaan en die moet ik nog steeds ontvangen. Het zijn producten voor mijn salon en ik zit nu dus zonder bepaalde spullen. Die heb ik inmiddels, 2 dagen geleden, ook bij een andere partij gekocht en die worden vandaag al bezorgd. Dus ben ik blij met Beez, nee absoluut niet!!

Zeer snel geleverd, geweldig product

Goed verpakt, lage prijs

Zoals de titel al zegt, lage prijs en prima verpakt!

Overzichtelijke site. Sne en makkelijk te bestellen en binnen de beloofde termijn geleverd.

goed en snel afgehandeld

Het besteld en de dag nadien geleverd

Snelle levering en ook nog geen verzendkosten

snelle bestelling ,snelle bezorging

blij dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn

Snelle gratis levering en prima product!

Eindelijk de mesjes gevonden die ik nodig heb en die in de winkel niet te kop zijn.

Grote klasse

Fijne betrouwbare webshop. Gratis verzending artikelen niet duur en toch van goede kwaliteit! Ik beveel deze partij aan

Snel en goed geleverd

Bestelde product snel geleverd en was goed verpakt. Producten zijn ook goedkoper qua prijs dan bij de gemiddelde drogist. Zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Professioneel verpakt en klantvriendelijk. Snelle service.

Mijn ervaring met BeeZ is top!

BeeZ komt zijn beloften na, is snel en accuraat.

goede service

heb voor de eerste keer besteld geven een goede service

2 alcohol podior besteld helaas een kapot tijdens verzenden meteen opgepakt en er word een nieuwe toegezonden. Top!

41 Wiekenweg

Amersfoort 3815 KL