Voor de eerste keer bij jullie besteld , en is zeker voor herhaling vatbaar De bestelling geplaatst en de dag erna ontvangen dus is dat super ,goeie site !
valt zeer goed mee
Betrouwbaar, originele producten en goede service.
Hi Nezha, Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo tevreden bent. Liefs, Team Beez
Dus jullie vraag om een product te beoordelen komt sneller dan het product zelf...
Wat vervelend dat de zending nog niet ontvangen was op het moment dat u de mail heeft ontvangen voor de beoordeling. Dit zijn automatisch gegenereerde mails en normaliter is het zo dat de order dan echt al wel geleverd zou moeten zijn. Heeft u het inmiddels wel ontvangen? Zo niet dan ontvang ik graag een ordernummer zodat ik het verder kan uitzoeken. Excuses voor het ongemak. Liefs, Team Beez
Het bestelde product voldoet aan wat er van wordt verwacht. Het volledige traject van levering kan perfect worden gevolgd.
Alles prima in orde de volgende dag al geleverd. Dikke proficiat
Hi Bertrand, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, dank je wel voor je reactie. Liefs, Team Beez
Duurzaam en snelle levering Top !!!
supper
Buitengewone service (zelfs tijdens feestweekend) bravo! Waarom kon ik niet betalen via Afterpay? Ik betaal bijna al mij aankopen in Nederland via Afterpay sinds geruime tijd. Ik heb de gewoonte van lang voor de vervaldatum te betalen. Waarom geen Afterpay bij BeeZ.nl ? Ik ga jullie niet aanbevelen tot ik een afdoende antwoord krijg.
Hi Valere, Wat goed om te lezen dat je zo blij bent met onze buitengewone service. Afterpay heeft een tijd geleden zijn naam veranderd in Riverty. Deze betalingswijze kan je bij ons ook kiezen. Net als Ideal, Sofort en Creditcard. Je kon en kan bij Beez dus ook achteraf betalen. Liefs, Team Beez
Wattenschijfjes zijn te dun , verpakking is te klein
Hi Els, Wat vervelend dat de wattenschijfjes niet voldoen aan je verwachting. Je kunt altijd even contact met onze klantenservice opnemen zodat we kunnen kijken of er andere wattenschijfjes in ons assortiment zijn die daar wel aan zouden voldoen. Liefs, Team Beez
Top producten voor een nette prijs, top afgeleverd.
Bedankt voor je reactie Marian! Fijn dat je zo tevreden bent. Liefs, Team Beez
Snelle bezorging, levert wat je besteld. Geen opmerkingen.
Ik kreeg de beste prijs. Gratis verzenden. Prima service en snel.
Bedankt voor je mooie review Pluisje! Liefs, Team Beez
Hallo Alle stappen van de bestelling en de kwaliteit van de goederen en het proces van ontvangst van de bestelling waren uitstekend. Bedankt. mehdi
Het was mijn eerste bestelling bij BeeZ.nl, jammer dat ik ze niet eerder heb ontdekt, want in vergelijking met de soortgelijke webshops, vind ik ze het aller beste. Wij zijn super tevreden over BeeZ.nl en hopen nog lang klanten blijven. Zonder enige twijfel is BeeZ.nl aan te bevelen.
Hi Dirk, Bedankt voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je super tevreden bent. Daar doen we het voor! Liefs, Team Beez
Geweldige service, niet duur en snel geleverd
goede product goede beschrijving
Original anmeldelse
helaas wacht ik nog steeds op mijn aankoop tot nu ben ik zeker niet tevreden er word vermeld dat het verzonden is en ik weet niet hoe contact met de klanten dienst te nemen,
Ik heb op donderdag 11 mei een bestelling voor 4 jerrycans gedaan en die zouden de volgende dag (12 mei) bezorgd worden. Op de volgende dag kreeg ik een mailtje dat de bezorging niet ging lukken en dat de bestelling de volgende dag (13 mei) geleverd zou worden. Dit was op een zaterdag en dan zijn wij gesloten. De eerste 2 jerrycans zijn afgelopen maandag (15 mei) bezorgd. Om onduidelijke redenen zouden de andere 2 op dinsdag (16 mei) geleverd worden. Op dinsdag komt er een mailtje dat het woensdag (17 mei) gaat worden........ik ben benieuwd of ik vandaag eindelijk de bestelling compleet heb. Niet zo'n beste eerste ervaring met jullie. Na het aangeven van mijn klacht over de niet volledige levering, werd meteen een nieuwe zending gedaan. Deze had ik de volgende dag binnen, dus netjes opgelost.
Hi Anita, Bedankt voor het aanpassen van je review. Helaas gaat er met het verzenden nog wel eens iets verkeerd bij de verschillende vervoerders die we aanbieden maar we doen er altijd alles aan om dit voor de klant op te lossen. Liefs, Team Beez
Original anmeldelse
Pakketje wordt netjes en discreet bezorgd, en ook op de afgesproken tijd. Zodat je er rekening mee kunt houden, iets bestellen bij jullie is voor herhaling vatbaar.
Voldoet aan verwachting. Vlotte levering
Echt tevreden met de snelle en goede service, een aanrader
Goede opvolging van mijn pakje , geleverd volgens afspraak .!!!!ben zeer tevreden . Groetjes Marylou
Hi Marylou, Bedankt voor je mooie review. Goed te lezen dat je zeer tevreden bent. Daar doen we het graag voor. Liefs, Team Beez
Binnen enkele dagen geleverd. 500 ml. Lipidro tegen een voordelige prijs
Makkelijke zoekfunctie en snelle afhandeling.