Snelle en goede service!

Vanwege de drukte met de feestdagen had ik schrik dat mijn pakketje te laat zou aankomen. Op de site stond dat het na 1 werkdag thuis zou zijn en dit was ook zo! Kreeg zelf het exacte uur dat het aankwam en kwam overeen met de werkelijkheid. Conclusie: top!

Elke bestelling die ik reeds gedaan werd steeds correct afgehandeld en snel geleverd. Top.

Probleemloos

Ruime keuze, snelle levering, geen gezeur.

Sneller dan verwacht

Gezien de huidige drukte bij de webwinkels en postorderbedrijven had ik het bestelde artikel niet op tijd verwacht. Goed verpakt, op tijd in huis

snelle levering, goede prijs

Prima service, snel en goed Mooi assortiment, prima website, veel keuze.

mooi, betrouwbaar, en een beetje verslavend

echt topsite

Everything was perfect

Very good

Snel geleverd, ook in de drukte voor kerst.

Snel geleverd, netjes verpakt

behoorlijk goed

snelle service , maar liefst wat nieuwe modellen (modelbouw vrachtwagens ) .

Good experience

The delivery was very kick. Thang You

top

prima en correcte service (y)

Snel en correct geregeld

Zoals vaker weer snelle nette service

Snelle levering en goed advies.

Gewoon super

goede ervaring

netjes afgehandeld

perfect

goede kwaliteit ; op tijd geleverd goed zo

geweldig

Top levering. Goede prijzen

Snelle levering en veel keus voor een goede prijs.

Heel positief!!!!

Was een mooi website, mogelijk mijn keuzes te maken, goed service. Allen krijg ik helemaal geen uitnodiging waneer mijn pakket wordt bezorgd

Geweldig ondanks kerstdrukte toch met 1 dag de order uitgevoerd

In de verwachting toch een dag of 5 te moeten wachtten op de bestelling toch de volgende dag geleverd, in uitstekende staat thuis gebracht. prima service.

Overzichtelijke site, goede prijzen en snelle levering.

Prijskwaliteit en service perfect

Duidelijk website met alle assortiment die een hobby bouwer zoekt Goede en snelle verzending

Kwalitatief goed

Most-Models levert een goede dienst. Alleen niet via bol.com bestellen omdat ze verschillende derden inschakelen. Gewoon direct naar de website van Most-models gaan want dan komt alles netjes binnen. Bij mij duurde de bestelling langer omdat een andere derde de verf opstuurde.

correcte levering

een zeer vlotte en correcte levering op aangegeven tijden, prettige ervaring en wat ik nodig had was in voorraad,

van Maasdijkweg 29

3088 EC Rotterdam

Over Most Models

Modelbouw-webshop met een passie voor modelbouw met een uitgebreid assortiment vrachtwagens, boten, treinen, voertuigen, vliegtuigen, militair-materieel, verf en accessoires.