Goed en ruim op tijd geleverd

Zie hier boven.

Top ik wordt gewoon vaste klant.

En ik heb zelfs nog een vraag voor de volgende bestelling !

Goede website

Goede cervi

Overzicht qua verf is nog niet helemaal optimaal.

Ik heb het Vasa schip voor mijn schoonzoon besteld. Ik kan dus geen oordeel geven hoe het schip is maar het zag er goed uit. Piuspunt: snelle levering!

Snelle levering in goede verpakking!

Snelle levering,goede communicatie via internet!

Ik had producent heel snel in huis

Ik had het product had ik snel in huis dat ik aan mij bouwpakket kon beginnen

Snelle bezorging

Producten vallen tegen verf is klotterig

Hele goede opvolging!

Snel reactie en behulpzaam bij een vraag.

Meerdere malen besteld en altijd netjes de spullen binnen gekregen, goed verpakt zodat er niets kan beschadigen.

Zeer goed kan niet beter

Ik ben nog nooit op deze site iets gekocht voor model bouw en ik ben blij dat ik de site heb gevonden want je hebt super veel keuzen in producten en alles wat je wilt weten is heel erg duidelijk Top site!

Goede service, klantvriendelijk en attent

Elke vraag wordt netjes beantwoord en er wordt met je meegedacht als er in de levering iets hapert zodra de besteldienst het even af laat weten. De produkten worden zeer goed verpakt en snel geleverd en zijn fraai. Aangenaam vond ik het contact via de e-mail, namelijk een snelle respons op mijn vragen.

Fast shipping, great store.

At the moment the only one reliable modelbouw store in NL.

Goede service en levering

Alles perfect geregeld.

Geen klachten alles mooi op tijd en goed verpakt.

vlotte,correcte afhandeling van de bestelling

ondanks de eindejaars - en coronadrukte werd alles vlot en correct afgeleverd

Snelle levering en goede service!!!

Besteld eind november 2020 om als Sinterklaas cadeau te geven aan mijn zoon. Was ruim op tijd binnen en een te gek bouwpakket. Dank!!

Goede keus en snel geleverd.

Good!

Quick and easy ordering and deliver!

makkelijk en vlot

gewoon makkelijk en goed overzicht

Top geregeld

Goed komt afspraken na Tijdig geleverd prijs technische goed

zeer snelle service en levering

zeer snelle service en levering

Prima ervaring

Een prima eerste ervaring met Most-Models gehad. De score zou een volledige 5 sterren zijn geweest als er bij het verzenden van de bestelling een e-mail werd gestuurd zodat je weet dat je pakket in handen van de pakketbezorging is. Zeker in deze drukke tijden neemt dit wat onzekerheid weg. Desalnietemin zal ik hier zeker weer bestellen. De artikelen werden goed verpakt bezorgd.

Voldoende keuze aan modelbouw-materiaal

Goeie webpagina Veel materiaal keuze Snelle verzending

van Maasdijkweg 29

3088 EC Rotterdam

Over Most Models

Modelbouw-webshop met een passie voor modelbouw met een uitgebreid assortiment vrachtwagens, boten, treinen, voertuigen, vliegtuigen, militair-materieel, verf en accessoires.