Heerlijk gegeten!

Kerstmenu besteld bij Traiteur Dohmen. Was uitstekend! Lekkere verse gerechten en eenvoudig en smaakvol in de oven op te warmen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Alles keurig volgens afspraak uitgevoerd. Kwaliteit prima.

Weekendje Zuid Limburg opgeluisterd door Dohmen. Keurig volgens afspraak bezorgd. Goede kwaliteit. Smaakvol opgemaakt. Voor herhaling vatbaar!

top

Lekker en alles goed geregeld!!

Lekker eten en mooi verzorgd

We hebben voor onze trouwdag een Italiaans warm en koud buffel met dessert laten komen. Traiteur Dohmen was ruim op tijd en heeft het buffet keurig verzorgd en sfeervol op de tafel gepresenteerd. Na een uitleg van wat alles was hebben we heerlijk gegeten en gefeest. Er was genoeg variatie en voor ieder wat wils. Ook heerlijk dat alles verzorgd was met servies en bestek, geen zorgen over te kort aan of verschil van borden en bestek. Zeker een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft of gewoon verwend wil worden.

Heerlijk..

Goed verzorgd buffet met heerlijke hapjes, ruime keuze, mooie presentatie en van alles ruim voldoende. Zeer zeker voor herhaling vatbaar..

Het eten is heerlijk en goed verzorgd. En vriendelijk personeel.

Lekker, gevarieerd, op tijd en ruim voldoende

Fijn contact met Wesley via mail en telefoon. Niks was een probleem. Menu’s konden met elkaar gecombineerd worden. Alles werd ruimschoots op tijd gebracht. Borden, glazen en bestek was ook prima. Denk alleen een volgende keer aan opscheplepels en gewone lepels. Die zaten niet bij het bestek. Verder helemaal top en we zullen deze Traitteur een volgende keer weer inhuren.

Gewoon super goed

Afgelopen zondag voor de eerste keer bij Dohmen besteld. We hebben gekozen voor een BBQ arrangement voor 12 personen. Het was meer als voldoende en het was heerlijk. Ik heb van mijn gasten complimenten gekregen, die geef ik nu graag door aan Traiteur Dohmen

Het eten en de service waren prima.

Het eten voor mijn 50 verjaardag kwam prima op tijd. De leverancier was vriendelijk. Alles zag er goed uit en was mooi versierd. De gasten waren erg tevreden en vonden het eten lekker. Deze bedrijf is aan te bevelen. Nicole Dore uit Elsloo

Goede en snelle service!

Traiteur Dohmen was een goede partner bij ons evenement. Lekker eten en goede service

Goed verzorgde High-tea!

Goed verzorgde High-tea!

Tegenvallende lunch

Lunch besteld via Hapjes aan Huis. Lunch werd geleverd door Traiteur Dohmen. Lunch zou zijn: -2 belegde broodjes met luxe vlees- en kaassoorten. Gegarneerd met frisse sla, tomaat, komkommer en dressing (passend bij het type beleg). -1 warme snack (saucijzenbroodje/kaasbroodje/broodje kroket) in overleg. -Melk en Jus d’orange -Wegwerpbekers -Servetten De wegwerpbekers + servetten werden niet geleverd. Luxe vlees- en kaassoorten waren in dit geval: belegen kaas en gekookte ham. Warme snack was een kaasbroodje (ik had gevraagd "indien mogelijk broodjes kroket + saucijzenbroodjes) Na afloop via de app contact gehad over de lunch die geleverd was en die in mijn ogen tegenviel. Traiteur Dohmen gaf als tip: ik had bij de opmerkingen maar moeten zeggen dat ik luxe beleg zoals rosbief en/of komijnenkaas oid had willen hebben. Euhm... wat staat er in de beschrijving van de lunch? De bezorger gaf aan dat Traiteur Dohmen geen broodje kroket leverde omdat de kroket dan slap zou worden. Daarom had Traiteur Dohmen besloten om voor kaasbroodjes te kiezen. Is dat "in overleg"? Waarom geen saucijzenbroodjes zoals gevraagd?

Last minut hebben wij nog een buffet kunnen bestellen super fijn goed overleg zowel telefonisch als e-mail duidelijk in alles en denkt mee Voor is weer traiteur Dohmen maar dan boeken we wel eerder

Top kwaliteit

Een aanrader

Top!!!!

Goed eten prijs kwaliteit perfect service super. Leuke vriendelijke bezorger

Verzorgd lekker eten top bedrijf

Bestelling is lekker word op tijd geleverd. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bij mijn volgende feest bestel ik weer bij traiteur dohmen. Weet ik zeker dat mijn eten goed is.

Vandaag een super vaderdag lunch mogen ontvangen. Heel veel varriatie zowel brood, beleg, fruit en joghurt. 'savonds nog een goed verzorgde bbq gehad met uiteraard ook veel variaties en heerlijk mals vlees zonder vet! Hier kunnen we morgen nog lekker van genieten. Super vriendelijk personeel!! Topploeg zowel keuken, verzorging en bezorging! Voor de volgende keren hoeven wij niet meer te zoeken naar een goede traiteur!! Nogmaals Chapauuu :)

Top service en lekkere kwaliteit

Fijne service lekker eten en perfecte kwaliteit

In een weer top

Voor 3 dagen eten besteld bij traiteur Dohmen zowel als lunch als diner. In totaal voor 150 personen besteld super service en goeie kwaliteit veel complimenten gekregen van onze gasten. In een woord geweldig !!! Tot volgend jaar bij ons nieuwe feestje super bedankt voor Alles en complimenten voor alle werknemers die er werken we zijn alle dagen super behulpzaam geholpen en om extra stamtafel en banken wordt niet moeilijk gedaan.

Hele fijne service

Super lunch besteld bij traiteur dohmen

Lekker vlees!

2 bbq pakketten (vlees) besteld netjes s’ middags thuis bezorgd, en s’avonds lekker opgegeten! Reacties van onze gasten en onszelf was: lekker vlees! Zeker voor herhaling vatbaar!

Goed verzorgd en heerlijk buffet.

De bezorger was netjes op tijd , vriendelijk en behulpzaam. Het eten was heerlijk en genoeg. Het zag er netjes en verzorgd uit. Een reden om vaker te bestellen. Een dank aan traiteur Dohmen , en aan de bezorger. Gezinshuis Jonel.

Zeer lekker en goed service

Dit is al de tweede keer dat we bij Traiteur Dohmen bestellen. Indonesisch “Jakarta buffet “. Alles was zeer lekker, iedereen tevreden en de hapjes waren precies op de afgesproken tijd bij ons. Wij gaan zeker weer hier bestellen.

Voltaweg 24c

6101XK Echt

• Wil je meerweten? Bekijk ons privacybeleid en ontdek hoe we omgaan met gegevens en reviews.