Goede kwaliteit en voldoende keuze

Mooi op tijd zoals afgesproken was. Genoeg keuze en genoeg eten. Hadden voor 15 man besteld en iedereen vond het lekker en voldoende keuze. Dag erna nog met 8 man kunnen eten van het koud buffet. Ervoor gekozen dat ze alles komen ophalen borden en bestek en in overleg word een dag bepaald

Op speciaal verzoek gevraagd voor een schnitzel buffet. Was meteen geen probleem. Alles top verzorgd, goede kwaliteit. Heerlijk gegeten. Op wensen wordt meteen gereageerd. Alles naar afspraak en tijd geleverd. Ruime hoeveelheden. Wij zijn super tevreden en traiteur Dohmen zeker aanbevelen. Bedankt.

Met liefde en passie bereid,dit zie je en proef je.

Zeer goede kwaliteit,smakelijk ruim op tijd bezorgd ziet er zeer smakelijk en netjes uit zo smaakt het ook. Makkelijk qua betaling,vriendelijke bezorging en ophaal. Aan alles merk en zie je dat er passie en liefde wordt ingestoken, ik kan alleen maar zeggen chapeau ga zo door. Wij hoeven geen andere meer te zoeken voor betaalbare en lekkere kwaliteit, we zullen ook zeker aanraden bij fam. Vrienden en bekende. Groetjes ron geelen en silvia lucas

Heerlijk high-tea box en service met een glimlach

Wij hebben via Traiteur Dohmen een high-tea box bij de collega's uit het team laten bezorgen zodat we via een videocall samen konden lunchen. De inhoud van de box was heerlijk en helemaal naar wens samengesteld. Alle boxen waren ook keurig op tijd (voor de lunch) bezorgd en we werden perfect op de hoogte gehouden van de vorderingen. Top dus en een aanrader voor elke teamlunch! :)

Helemaal tot in de puntjes verzorgde bbq!

Voor mijn verjaardag een bbq besteld, geen omkijken naar boodschappen doen of afwas! Alles tot in de puntjes verzorgd. Vlees van super kwaliteit en salades ook!

Super geregeld

Alles inclusief. Geen zorgen, alles wordt geregeld. Goede kwaliteit vlees en salades voor ieder wat lekkers.

Heerlijk genoten van een barbecue van traiteur dohmen een echte aanrader vlees van eigen slagerij. Tot de volgende keer !!!

Heerlijke bbq

1ste keer een bbq besteld bij traiteur Dohmen. M Het was super lekker en genoeg! Onze gasten waren allemaal erg positief. Voor herhaling vatbaar!

Heerlijk eten met super service!

We hebben heerlijk gegeten. Lekkere verse salades, vlees, vis en groenten. We hebben genoten! Echt een aanrader. Eten werd op tijd geleverd en ook weer netjes opgehaald. Vriendelijk personeel. Een volgende keer bestellen we ook weer bij Traiteur Dohmem.

Een aanrader!!

Vanmiddag een High Tea geleverd. Keurig op tijd en wat een kwaliteit! Zeer smakelijke wraps en sandwiches, lime curd taart, brownies, macrons en de quiches niet te vergeten. Wij hebben genoten en zal er zeker weer bestellen bij een gelegenheid. Ook over de hoeveelheid niet te klagen, we hebben het niet op gekregen. Tratieur Dohmen, je ben een toppertje!!!

Super goed eten.

We hebben vandaag 1ste kerstdag eten besteld bij traiteur Dohmen en het is echt een aanrader. Super heerlijk was het allemaal. Alles was goed geregeld en niets is te veel voor hun. Dankje wel voor alles ook namens pap en mam van mij groetjes Pascal Nicole en Bradley.

Super goed verzorgde High Tea

Vandaag High Tea aan huis gehad via Traiteur Dohmen, de bezorger was netjes op tijd. De geleverde hapjes waren keurig verpakt en ruim voldoende en heel erg lekker. Een echt aanrader !

Super verzorgde BBQ!

We hebben veel complimenten gekregen van de gaten dat het heerlijk smaakte. We waren blij verrast dat er naast de bestelde salade nog 1 extra salade bij zat en dat alles voor de prijs die we aan het begin van het jaar hadden afgesproken. Door Corona hebben we ons feest moeten uitstellen. Ondertussen was de prijs veranderd van het bestelde bbq arrangement, maar we hebben alles voor de oude prijs gekregen.

Geweldig!

Hele fijne ervaring gehad met eigenaar Traiteur Dohmen. Zeer professioneel te woord gestaan, snel schakelen en het eten is voortreffelijk!

Voor 15 personen een boerenbuffet besteld, gewoon perfect! Alles netjes verzorgt en smaakte heerlijk!

Een top vegetarisch buffet, warm & koud, en perfecte verzorging!

We hebben alleen maar hele enthousiaste reacties gehad op het buffet, zelfs de niet vegetarische mensen waren aangenaam verrast en vroegen naar de naam van de cateraar. Het zag er mooi uit, er was meer dan voldoende en alles was netjes op tijd en verzorgd zoals afgesproken. Iets wat je tegenwoordig niet vaak meer meemaakt helaas. Wij weten je de volgende keer zeker weer te vinden. Dank.

Lekker eten, goeie levering

Het eten was erg lekker, en de levering was prima zoals afgesproken.

Super !!!

Heerlijk eten

Lekker eten , meer dan voldoende en houdt zich aan afspraken.

Prettige wijze van bestellen. Goede terugkoppeling. Keurig op tijd geleverd. Warme maaltijden waren goed warm. Meer dan voldoende geleverd.

Erg lekker en betaalbaar!!!

Erg lekkere bbq gegeten voor een leuke prijs!!!

In 1 woord Geweldig !

Alles volgens afspraak En van veel bezoekers de vraag gekregen Van wie t buffet is Trateur dohmen T was heerlijk en alles volgens afspraak

Goeie service heerlijk buffet besteld alles tot in de puntjes goed verzorgd

Barbecue besteld heerlijk vlees en lekkere slades meer als voldoende !!!

Geweldig !!!

Heerlijke barbecue van jullie gehad bij gemeente sittard geleen born Super vlees heerlijke salades !!

super geregeld

heerlijk buffet besteld voor onze zoon

Voltaweg 24c

6101XK Echt