Super!!

Zeer goede service erg klantvriendelijk en super verzorgd eten!

Heerlijk!!

zeer uitgebreid en smaakvol bbq pakket. Goede kwaliteit en heerlijk qua smaak. Ook de bijgeleverde salades en sausjes zijn heerlijk. Een zeer correcte levering in koelbox. Voor herhaling vatbaar.

Barbecue pakket besteld! Heerlijk Super service!

Toppers!!

BBQ pakket besteld lekker vlees en vis en prima salades. Vriendelijke bezorger en mooi op tijd.

Lekker vlees en goede service!

Lekker vlees en goede service!

Super fijn contact en service

Buffet besteld op kort termijn super contact gehad en super kwaliteit Voor ons de volgende keer weer

Vorig weekend eten besteld en enorm genoten met de familie. Bezorging was ook ontzettend snel. Topper!

Heerlijke maaltijden, goede service.

Maaltijden zijn heerlijk. Goed vlees en vis. Service is top. Zeer vriendelijk en komen leveren op afgesproken tijdstip. Zeer zeker aanrader. Ook prijs kwaliteit is helemaal goed.

HelemaalGoed

Prima service, lekkere producten

3 x nu een buffet afgenomen. Tot in puntjes verzorgd

Top! In kwaliteit & service

Keurig verpakt, goede kwaliteit, top service en vooral lekker!!!

Voltaweg 24c

6101XK Echt