Erg klantvriendelijk, super goed geholpen!

Ik had een spoedbestelling en ik ben heel snel en goed geholpen. Had de mooie kistjes met mijn zwangerschapsaankonding op tijd binnen. Erg mooi zijn ze ook.

Leuk en stevig houten koffertje besteld met naam erop, werd al binnen enkele dagen geleverd. Voor een mooie prijs. Dus erg tevreden.

Product zag er prachtig uit en werd binnen 2 dagen geleverd!

Zeer prettig bedrijf. Ook telefonisch werd ik heel aardig te woord gestaan.

Mooi product, snelle levering.

Erg blij met ons kraamcadeau. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Een verrassing voor de verzender en ontvanger.

Ik had een suprise box besteld voor een vriendin die net bevallen is. Ze woont wat verder en zal haar daarom minder snel opzoeken dan ik zou willen. Hoe leuk om haar (en ook mezelf) te verrassen met een suprise box van Hip&Mama. Er zaten super leuke cadeau’s in!

Erg mooi en creatief!

Leuke cadeau setjes en makkelijk cadeau te geven erg leuke thema’s alleen jammer dat de doos zelf zo snel uit elkaar valt vooral als je extra betaald om er een naam op te laten zetten verder is alles er mooi en van kwaliteit. De doos mag dus echt wel iets beter vind ik!

Ontzettend mooi persoonlijk cadeau

Voor vrienden hebben wij "Geboorteposter met sterrenbeeld - sand | op houten blok" laten maken. Onze vrienden waren hier enorm blij mee en dankbaar, omdat het zo persoonlijk was. Materiaal is van goede kwaliteit! Ik zou dit cadeau echt aanraden als kraamcadeau. Daarnaast ontvang je duidelijke mails met updates over je verzending.

Goeie communicatie en vlot geleverd

De website is duidelijk Artikel precies zoals omschreven Artikel snel verzonden en goed verpakt Goeie service!

Snel bezorgd en mooi ingepakt

Besteld en dezelfde week nog in huis! Super leuk ingepakt met een mooi kaartje erbij. Enige nadeel was dat het kaartje vastgeplakt zat met een sticker. Best lastig om dan het kaartje nog te schrijven. Verder zag het product er net zo uit als op de site, complimenten!!

Prima service en vriendelijk

Vriendelijk

Mooie slinger

Het is een heel leuk cadeau om te geven, een van mijn vaste kraamcadeau's. Helaas zat alleen het kaartje er niet bij terwijl ik die wel besteld had. Hierdoor wist de ontvanger niet dat het van ons was.

Heel blij met de prachtige gepersonaliseerde memorybox!

Toen de memorybox werd afgeleverd was deze helaas flink beschadigd tijdens transport. Dit is de volgende werkdag direct opgepakt, ik heb de dag er op al een nieuwe memorybox mogen ontvangen! Zeer snelle en goede service, blij mee!

Prima, zeer klant gericht.

Op verzoek spoed levering werd meteen geregeld.

orgineel cadeau

Snelle levering van een orgineel cadeau

Leuke artikelen, net even anders dan anders

Snelle service en een duidelijke website met leuke cadeau ideeën. Alleen vind ik het jammer dat het shirt voor grote zus/broer maar gaat tot 104. Hij valt ook nog eens klein uit, dus ben bang dat grote broer hem maar 1 of 2 x aan kan. Als er een maat 110/116 was geweest had ik die liever gehad.

Verrassend

Het was een mooie verrassende ervaring. Een mooie box en kwalitatief mooi product. Fijne shop om in de toekomst nog te bestellen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Houten vlaggenlijn - mooi product en duidelijke omschrijving

Houten vlaggetjes met naam besteld, mooi resultaat en snelle levering! Ook fijn dat ze al aan een koordje bevestigd zijn. Ze worden op aanvraag gemaakt - dat ruik je want er zit nog een hout-brand geur aan ;) Sommige letters zijn nét niet helemaal glad uitgesneden, maar valt nauwelijks op.

Snel geholpen

Leuk om een kadobon te geven. Mijn dochter heeft al drie mooie memory boxen uitgekozen.

Helmaal tevreden

Zeer tevreden Hoop dat andre klanten ook zo over denken ik ben zeer tevreden

Super mooi product en netjes verpakt!

Mooi boekje en leuk als cadeautje verpakt. Top ervaring!

Super mooi album waar je alle mooie momenten van je kleintje in kan zetten

Genoeg schrijf ruimte! Genoe gelekt voor foto's! Gewoon een leuk album!

Mooi & snelle verzending!

Mooi, snelle verzending en mooi ingepakt! Leuk cadeautje om te geven!

Zeer goed alleen wel een beetje prijzig

Super leuk kraamcadeau, een memorybox besteld om aan ons nichtje te geven.

Leuke kado's

Snel besteld en bezorgd.

Kruiswijk 14 D

1761 AR Anna Paulowna

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Klein Groot Geluk maakt producten die passen bij alle momenten die je wilt koesteren, de momenten van geluk maar ook van verdriet & troost. Hip&Mama Box & Klein Groot Geluk zijn zusjes van elkaar. De productie, verzending en service worden door hetzelfde team verzorgd.