Prima producten en snelle verzending

Bijzondere service

Op 11 februari een memorybox groot besteld, hier stond netjes bij dat de mogelijke levering eind februari werd, op 20 februari kreeg ik mail dat het begin maart wordt verwacht en begin maart kreeg ik een mail met je krijgt je geld binnen 2 tot 5 werkdagen terug.... Tot op heden nog niks ontvangen. Mail gestuurd krijg gelijk mail met we lezen niks. Gebeld wederom het bericht je kan geen contact met ons op nemen. Heel bijzonder.

Snelle service en via whats app bereikbaar

De levering is snel, theedoos was mooi gegraveerd maar de doos is van mindere kwaliteit materiaal. Was op een hoekje een zichtbaar klein stukje af en op een ander hoekje versplinterd. Via whatts app aangegeven en ik kreeg snel een andere geleverd .

Geen communicatie, na 2 weken annulering

Geen communicatie over de vertraging van mijn bestelling. Dan ineens geannuleerd 2 weken na het bestellen per e-mail. Lekker makkelijk van ze.

Prachtig kraamcadeai

Erg leuk, orgineel cadeau. Ook fijn dat toen mijn bestelling niet goed leek te gaan, ik via mail contact kon krijgen en diezelfde dag nog werd verstuurd. Hierdoor had ik het alsnog op tijd. Hele fijne service

Slechte ervaring

Maand geleden memorybox besteld. Eerst aan het lijntje gehouden met wat toezeggingen. Vervolgens krijg je zonder overleg een mailtje dat ze bestelling annuleren. Geen aanrader. Komt overeenkomst niet na.

Super leuk en snel in huis

Het ziet er mooi uit. Ook de levering was keurig en verzorgd. De ontvanger was er ook erg blij mee

Prachtige box

Ik heb de memorybox inmiddels meerdere keren aangeschaft en het is altijd een succes; mensen zijn er telkens erg blij mee. Twijfel dus niet en kies zeker voor de gepersonaliseerde box! Ik zie trouwens dat deze momenteel uitverkocht is, wat alleen maar bevestigt hoe populair het is. :)

Uniek cadeau, leuk om te geven en snel geleverd

Al meerdere boxen hier besteld als cadeau. Heel blij mee en hele leuke reacties elke keer. Je geeft toch iets unieks en blijvend. Snelle levering ook, heel fijn.

Mooi, waardevol cadeau kunnen geven.

Cadeau/ Herinneringenbox was als verwacht.

Super mooi

Prachtig houten ontwerp

Niet verwacht dat jullie een snelle levering hebben. Jullie hebben hele leuke spullen en maakt elke mama blij met zulke dingen. Mijn eerste keer bij jullie en ik heb het goed ervaren en zou een ander ook bevelen!

Super leuk, afwerking zou netter kunnen!

Super leuk pakketje, echter de doos lijkt te scherp gevouwen waardoor er al kleine scheurtjes in kwamen!

Mooi gepersonaliseerd cadeau

Een leuke webshop die je order snel en nauwkeurig verzorgt.

Op zoek naar leuke kraamcadeautjes kwam ik op deze website terecht. Wat een originele, persoonlijke ideeën en mooi uitgevoerd. De houten bewaarbundel voor alle felicitatiekaartjes was leuk om nu te geven en is een blijvende herinnering voor later.

Het was een mooi frontje.

Ik was er alleen vanuit gegaan dat het een fotolijstje betrof. Misschien een tip hierbij; Verkoop er staandertjes of 3Dfotolijstjes bij voor een betere aankoopbeleving.

Echt mooi om te geven en aan de blije gezichten te zien mooi om te krijgen. Keurig verzorgd.

Snelle bezorging. Product voldoet aan de verwachting.

Één woord: prachtig!

Leuke website met mooie artikelen. De aankondigingsdoosjes zijn heel mooi gemaakt en afgewerkt. Ze maken de aankondiging van de zwangerschap nóg mooier en het staat nadien nog eens prachtig in het interieur. Een echte aanrader!

Origineel & stijlvol

Hoewel de levering iets op zich liet wachten, maakt de kwaliteit & originaliteit van het cadeau alles goed !

TOP KWALITEIT

Snelle levering en super mooi, het opschrift op het rompertje verzorgd en ziet er super mooi gedaan..een sieraad om kado te geven..

Vlotte afwerking en top producten!

Helaas werd een verkeerde maat romper geleverd. Met 1 appje werd het opgelost en had ik de volgende dag de goede maat in huis. Mooie kleur en goed bedrukt. Top service!

Fijne website en een snelle levering

De website is erg fijn, alles is duidelijk goed omschreven met foto's waardoor je een goede keuze kunt maken. Heel blij met mijn aankoop, dank jullie wel!

Prima geregeld, goede service

Voor het eerst kennisgemaakt ivm de geboorte van onze kleindochters. Makkelijke site om iets te bestellen.

Kruiswijk 14 D

1761 AR Anna Paulowna

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Klein Groot Geluk maakt producten die passen bij alle momenten die je wilt koesteren, de momenten van geluk maar ook van verdriet & troost. Hip&Mama Box & Klein Groot Geluk zijn zusjes van elkaar. De productie, verzending en service worden door hetzelfde team verzorgd.