Snel antwoord op vragen en snelle levering!

Zeer tevreden!

Top service.

Een prachtige houten box besteld, erg snel geleverd. De gravering van naam & geboortedatum is erg netjes. Al met al super tevreden. (Jammer om het cadeau te doen, staat hier ook prachtig :))

Super mooie kerstbal voor mijn kleindochter , een melding gehad dat de foto niet goed was , zo blij daar mee nu kon ik een andere foto sturen , en het resultaat was super mooi. Het heeft een mooi plekje gekregen in de kerstboom , waar we leuke reacties opkrijgen.

Mooie spullen en prima levering

Nadat het rompertje met de tekst: mama wil jij met papa trouwen, bij mij als oma, was afgeleverd ben ik meer gaan bestellen. Een prachtige herinneringsbox met een mooi beschilderde naam.

Mooie kraamcadeaus

Het zat in een moor nette verpakking, veel opties om uit te kiezen. Leuke gepersonaliseerde kleding en fijn materiaal. Het kinder haarborsteltje was erg zacht met een leuk gegraveerd hartje.

Super service

Ik had twee fotolijstjes besteld. Bij 1 lijstje was iets fout gegaan met de tekst en zij zorgde er zo snel mogelijk voor dat er een nieuwe werd toegezonden. Heel blij met de service en de houten lijstjes. Ik zou hip&mama box zeker aanraden!

Wat fantastische producten en parketten. Had een kraamparket voor mijn broertje en schoonzusje besteld dit was echt super leuk en ook leuk ingepakt. Zeker aanrader

Mooie website, goede service, snelle levering

Zeker voor herhaling vatbaar

erg tevreden, en super leuk ingepakt

Duidelijke website, en na enige dagen keurig bezorgd. Het kadootje werd leuk ingepakt!

Mooie producten

Mooie box bestelt en snelle levering. Kortom dik tevreden

Super schattig

Ik had een pakje met de naam erop besteld. Het was echt super snel binnen en zag er precies hetzelfde uit als op de foto.

Heel leuk zwangerschapskado

Zo leuk om de toffe reacties te zien van men zoon en schoondochter bij het openen van de doos waarbij ze tot besef kwamen dat ze in juni werkelijk ouders gaan worden van een klein nieuw wonder Vanwege een fiere omi

Mooie spulletjes

Super mooie en kwalitatief goede spullen! Als bedrijf zijnde bestel ik altijd bij Hip&Mama Box als een collega een kindje heeft gekregen. De ontvanger(s) zijn altijd super blij met de items! De verzending is ook snel, top!

Zeer verzorgd.

Ik was zeer verrast dat het allemaal zo mooi was ingepakt. Heel fijn dat er zoveel zorg aan wordt besteed.

Niet mooi.

Ik was echt teleurgesteld in de kerstbal ( ster) ik vind het veel te lomp en geen mooi materiaal en daardoor veel te duur.

super goede kwaliteit en snelle levering

ik vond het makkelijk om het te bestellen. het was snel geleverd, want ik heb het de maandag besteld en het was de donderdag al in huis. de kwaliteit was super goed en het is een super mooie box. ook zijn er veel opties om uit te kiezen met leuke designs.

Blij

Super benaderbaar en overzichtelijk. Ik vroeg na bestelling om ontvangstadres aan te passen, meteen reactie gekregen met dat het geen probleem is. Top service! Pakket ontvangen en helemaal leuk <3

Prachtige boeken en snel geleverd

Geweldige kwaliteit en zo leuk om straks alle schoolfoto's van de kids in zo'n mooi houten gepersonaliseerd boek te hebben.

Superleuk cadeau en snelle service

Bestellen was erg eenvoudig en het gepersonaliseerde bord was snel in huis, mooi product. Zeker van plan meer te bestellen bij deze website.

Product besteld en niet gezien dat de levertijd een paar dagen was. Mail gestuurd en alles werd op alles gezet om het dezelfde dag te versturen. Product was precies zoals verwacht en super blij er mee!

Bestelling was super snel binnen ! Opende ik de doos, zie ik dat de memorie box beschadigd is. Gelijk een mail gestuurd. En werd super netjes opgelost. Had heel snel daarna een nieuwe toegestuurd gekregen! Super bedankt daarvoor !

Prachtig mooi product!

Duidelijke website Mooie producten vriendelijke service snelle levering netjes ingepakt Helemaal top!

Wauw!

Super lieve persoon die me te woord stond via mail om de aanpassingen te doen. Heel netjes en mooi verzorgd thuis aangekomen. De ene box stond een post it met nonna en de andere met omi zodat we ze toch uiteen konden houden.

Ontzettend betrokken

Hele fijne ervaring gehad. Er werd netjes nog gemaild om dingen zeker te weten voor de bestelling werd klaargemaakt. Snel verstuurd en erg leuk verpakt!! Super leuk om te geven dus helemaal geslaagd! Zou hier zeker weer bestellen!

Verschillende boxen gekocht. Stuk voor stuk ontzettend mooi.

Kruiswijk 14 D

1761 AR Anna Paulowna

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Klein Groot Geluk maakt producten die passen bij alle momenten die je wilt koesteren, de momenten van geluk maar ook van verdriet & troost. Hip&Mama Box & Klein Groot Geluk zijn zusjes van elkaar. De productie, verzending en service worden door hetzelfde team verzorgd.