Super leuk cadeau om te geven

Snel ontvangen en super leuk ingepakt

Product is really good.

We liked the quality and it is as expected.

Super service en pakket!

Alles klopt zoals aangegeven

Supermooi!

Mooie stevige tas.

Mooi product

Heel mooi product en snel geleverd! Ook gebruik gemaakt van het inpakken en dit was ook netjes gedaan

Zeer snelle levering en leuk verpakt

Het doosje was naar verwachting en goed en snel geleverd met een persoonlijk kaartje was ook fijn, zo hoefde ik dat niet apart te regelen.

Fijn

Heel snel binnen en het is prachtig!!

Super blij met de levering

Producten zijn precies geleverd zoals ik gewenst had. Vrouw is er heel erg blij mee, en is van goede kwalitieit. Ik zou hier zo vaker bestellen.

Mooi product en top service

Wij kregen een plankje met de verkeerde boodschap op geleverd. Ik liet dit weten aan de klantenservice en kreeg meteen een correcte toegestuurd. Nog eens dikke merci hiervoor! Plus: mooie kwaliteit van de producten.

Uitstekende service

Ging iets mis bij verzending, zo snel en zo goed opgelost!

Origineel

Veelzijdige originele cadeaus.

Prachtig!

Snel geleverd en het product ziet er geweldig uit!!

Wauw

Super mooie producten mogen ontvangen, snelle levering. Ik kan niet wachten om ze cadeau te doen (aan opa en oma & oom en tante!)

Fijne ervaring

Een mooie bedrukte zak voor reserve kleertjes ontvangen. De opdruk zit er goed op. Ook het versturen ging vlot.

Eenvoudig bestellen en netjes geleverd

Bestellen was zeer eenvoudig en het werd leuk ingepakt. Ik had gekozen voor ophalen, het adres was lastig te vinden maar met hulp van buurtbewoners is het gelukt. Succes verder met dit leuke bedrijfje.

Super mooi!

Mijn koffertje was super mooi. Mooi afgewerkt, kwaliteit zoals afgebeeld. Mijn kleinzoon zal blij zijn en er nog jaren van genieten.

Zeer mooi geschenk

Een geschenkdoos met naam is echt een topcadeau

Heel mooi

Prettige kennismaking

Super goede service

Helaas was er een mok kapot gegaan tijdens het vervoer. Na contact met de klantenservice kreeg ik de volgende dag al een nieuwe mok opgestuurd.

Leuke producten die snel worden verstuurd

Hele leuke en ook aparte producten. Alles wordt snel en netjes verstuurd. De prijzen zijn netjes.

Snel bezorgt, mooi ingepakt, erg tevreden.

Leuk en snelle levering

Goede levering netjes verpakt.! En leuke artikelen.! Zeker het onthouden waard voor de volgende keer

Goede service, mooie spullen

Snelle levering. Netjes verpakt

Uitstekend!

Ik bestelde een klein shirtje om mijn zwangerschap aan te kondigen. We hebben het binnen een paar dagen ontvangen en het is gemaakt van goed kwaliteitmateriaal. Het drukwerk is goed uitgevoerd en ziet er precies zo uit als het voorbeeld op de website. Ik zal graag weer bij hen bestellen.

Leuke box en snel bezorgd

Fijne box samengesteld met leuke spulletjes, ook allemaal van goeie kwaliteit. De ontvanger was er erg blij mee! De box was ook heel snel in huis ondanks dat er gepersonaliseerde items tussen zaten.

Kruiswijk 14 D

1761 AR Anna Paulowna

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Klein Groot Geluk maakt producten die passen bij alle momenten die je wilt koesteren, de momenten van geluk maar ook van verdriet & troost. Hip&Mama Box & Klein Groot Geluk zijn zusjes van elkaar. De productie, verzending en service worden door hetzelfde team verzorgd.