Zeer tevreden:))

Snelle en duidelijke communicatie, Artikel zoals beschreven en heel netjes ingepakt, Zeer tevreden klant hier:)))

Leuke bewaardoos door de jaren heen.

Deze bewaardoos hebben wij aan ons kleinkind gegeven om mooie herinneringen in te bewaren voor later en staat ook leuk in de inrichting.

Perfect!

Ik had den invulboekje van ‘Oma en ik’ besteld voor mijn schoonmoeders verjaardag. Zij was er zo ontzettend blij mee! Ideaal om zoiets te geven!

Super leuke bewaarkoffer

Het koffertje is nu leuk in gebruik op de babykamer maar straks om alle bijzondere kleine bewaardingetjes in op te bergen. Een mooie herinnering aan de babytijd.

Heel mooi materiaal!

Heel mooi materiaal! Helemaal wat ik wou. Je moet ook niet lang wachten op 2-3 dagen is het geleverd. Super bediening! Zeker een aanrader om aan andere mensen aan te bevelen voor een mooi geschenk te geven aan iemand!

Mooie producten en snelle levering

De memorybox is heel mooi en stevig. Enorm snel geleverd (dezelfde week had ik hem in huis). Zeker een aanrader

Super service

Hele mooi houten letterblokken besteld als cadeautje. Waren snel geleverd. Zelf zo onhandig geweest dat ik een spelfout had gemaakt, dus 1 letter moest alsnog geruild worden. En daarbij bleek dat het cadeautje niet was ingepakt (wat een optie bij de bestelling is). Ik heb daarom contact opgenomen met Hip&Mama met het voorstel dat ik de verkeerde letterblok terug stuur (op eigen kosten) en dat zij mij de nieuw letter zouden sturen (op eigen kosten). Ik kreeg direct een super aardige reactie dat dat akkoord was en meteen een bevestiging dat de nieuwe blokletter al onderweg was! Nog zonder dat ik iets had terug gestuurd. Kortom, een klein foutje van beide kanten maar echt super snel en fijn opgelost! Een heel persoonlijk en professioneel bedrijf. Super bedankt en de blokken zijn trouwens ook heel erg mooi! Dus zeker een aanrader.

Super mooie gepersonaliseerde koffertje gekregen

top service en goede kwaliteit van het drukwerk

Het leuke assortiment wat op een leuke manier gepersonaliseerd kan worden. Op de site krijg je een duidelijk beeld van het eindproduct. Als je eenmaal begint met in de winkelmandje plaatsen blijf je bezig.

Uitstekende service en snel bezorgd.

Via Whatsapp info aangevraagd en goede uitleg gehad. Kraambezoekboek besteld en deze was op tijd geleverd. Erg leuk boek om weg te geven. Bedankt.

Zeer positief

Mooie kwaliteit en unieke cadeaus!

Super mooie artikelen en goede klantenservice !

Heel mooie artikelen met zeer goede kwaliteit. Ook de bedrukking en afwerking op de kleertjes is heel mooi gedaan. Ons naamdoos was bij transport lichtjes beschadigd geraakt. Bij het melden hiervan hebben ze onmiddellijk een nieuwe opgestuurd. Supervriendelijke en goede klantenservice dus. Ik kom zeker terug.

Het is spannend wachten op de verrassingsbox

Ik had voor een vriendin een zwangerschapsbox besteld. Deze is bij haar thuis toegekomen. Zelf wist ik niet wat er in de box precies zou zitten. Maar hip en mama box had een uitstekende keuze gemaakt! Een mooie verpakking en een leuke gevulde box! De mama in spe was super blij en enthousiast! Heel leuk om als cadeau te doen!

goede service

bestelling is goed verzorgd en ziet er mooi uit

Mooie producten

Mooie producten en snel verzonden!! Heel leuk om cadeau te doen aan iemand! :) Zeker voor herhaling vatbaar!!

Heel blij met de mooie kist!

Heel tevreden

Service perfect

De service en ervaringen bij Hip&Mama Box waren perfect. Gevraagd voor een handgeschreven kaart en ingepakt cadeau, dat was geen probleem en was super netjes gedaan. Op de website leek het spaarpotje iets groter dan het in werkelijkheid was. Ligt ook aan mijzelf, had beter naar de afmetingen moeten kijken. Verder zéér tevreden.

Communicatie heel goed en netjes

Wij hebben 3 mooie memory boxen besteld voor onze kinderen. Nu kwamen de boxen helaas aan de onderkant beschadigd aan. Na snel contact hebben we 3 nieuwe boxen binnengekregen in goede staat. Heel blij met de nette afhandeling!

Geweldig!

Ik heb hier al meerdere keren producten besteld. Ben super tevreden over de producten ze zijn van uitstekende kwaliteit en snel geleverd. Ik zou het zeker aanraden bij anderen.

Goede kwaliteit box!

Recent twee knutselboxen met naam besteld en wij zijn super tevreden over de kwaliteit van de producten!

Super tevreden.

Heel mooi product en snel geleverd.

Zeker een aanrader!

Erg blij met onze bewaarkisten! Snelle levering, mooi product en goede kwaliteit! Tevens was de klachtenafhandeling snel en zeer vriendelijk.

Ideaal voor de Kraamcadeaus!

Wij komen ze hier regelmatig op het moment leuke kraamcadeaus voor onze collega's worden direct opgestuurd naar de collega, met een persoonlijk berichtje. tot nu toe alleen maar leuke berichten terug gehad :)

Super service

Een met tekst rompertje besteld! Zo blij met het resultaat en het was snel binnen! Super service zou het zeker aanbevelen

Mooi geboorte kado

Ik ben ontzettend bij met het product wat ik besteld heb. Ik heb de decoratie plaat met het sterrenbeeld en naam besteld en mijn vriendin was er ontzettend blij mee! Ik heb deze zelf namelijk ook gekregen in mijn kraamweek en het is echt een go to kraam kado 10/10

Kruiswijk 14 D

1761 AR Anna Paulowna

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Klein Groot Geluk maakt producten die passen bij alle momenten die je wilt koesteren, de momenten van geluk maar ook van verdriet & troost. Hip&Mama Box & Klein Groot Geluk zijn zusjes van elkaar. De productie, verzending en service worden door hetzelfde team verzorgd.