Een cadeautje om uit te pakken

Ik heb een grappige opmerkingenboekje besteld met de naam van mijn kind erop gedrukt. De naam stond erop gedrukt met gesneden stickerletters. Erg netjes gedaan. Het boekje zelf had ik een andere verwachting van. Erg basic papier waardoor ik de prijs wat aan de hoge kant vind.

Snel verzonden

Prachtig zeker de moeite waard

Goed!

Snelle levering en mooi gemaakt!

Snelle levering, goede communicatie, mooi product.

Duidelijke website, veel keuze, originele producten .

Heel erg servicegericht!

Ik heb gebeld voor een shirtje met een tekst in een bepaalde kleur. Degene die ik wilde was er helaas niet meer, maar zij kwam wel gelijk met andere opties en mogelijkheden met teksten om toch te zorgen dat ik een leuk geboortecadeautje heb gekocht. Vriendelijk en klantgericht!

Klant gericht, denken mee. En mijn omgeving vind box ook super en zeggen wil ik ook geven❤️

teleurstellende klantenservice

Producten heel mooi en zoals verwacht. maar ik had nu een cadeau besteld, dus voor iemand anders en ook haar adres opgegeven als verzend adres. toch kreeg ik het pakket bij mij thuis bezorgd. toen ik contact zocht met de klantenservice (via de mail met Suzan) was er een hele rare mailwisseling waarin ze leek het probleem volledig te negeren en met vrolijk meedeelde dat het pakketje reeds was bezorgd (met een smiley). Heel vervelend dat ik nu dit pakket alsnog zelf verder moet sturen en ook voor de kosten ervan opdraai. Ondanks mijn eerdere goede ervaringen met hip&mama zou ik nu niet meer zo snel bestellen bij jullie.

Ziet er geweldig uit zo'n echo op houten kerstbal. Hadden ze in mijn tijd moeten hebben.

Mooie cadeaubox, heel leuk om te geven!

Snelle levering en mooi samengesteld box. Gegeven als kraamcadeau.

Fantastisch!

Super snelle verzending toen ik iets te laat besteld had, mooi verpakt en leuk kaartje erbij: super! Dankjewel!

Heb eerder besteld en aangezien dat allemaal vlekkeloos liep, heb ik wederom een bestelling geplaatst om iemand te verrassen. Helaas werden we nu met een bezorg probleem opgezadeld en ging de bestelling retour naar Hip & Mama. Samen overlegd en tot een goede oplossing gekomen.

Aantrekkelijk assortiment

Heel leuk en bijzonder assortiment, waarin je makkelijk dat ene cadeautje vindt dat nèt even anders is. Voor alle (klein)kinderen van Nederland en België. Goede communicatie over de stand van zaken en vlotte verzending. Aanrader!

Mooi product!

Mooi product (houten kist met naamopdruk) en snelle levering.

Geweldig gepersonaliseerde memory box

Genoeg keuze uit printjes, mooi gepersonaliseerde memory boxen! Prijzen liggen wel hoog, maar gelukkig is er af een toe een korting. Ik heb nog wel meer op mijn lijstje staan wat ik ga kopen via deze website, blij mee!

Top Box

De spaarpot is erg leuk,en die geef ik met de kerst met geld aan mijn achterkleinzoon die pas geboren is.

Wij bestelden een herinneringen box met de naam en geboorte datum van ons dochtertje. Toen deze werd geleverd kon ik men ogen niet geloven. Het was prachtig. Een prachtige box die we voor de rest van ons leven kunnen bewaren met alle belangrijke herinneringen in van onze dochter. Dankjewel om dit mooi exemplaar voor ons te maken! We zijn ongelofelijk tevreden met het resultaat!

Zoals op de foto prachtig

Goede website zoals op de foto en goede levering in een woord top

Super mooie persoonlijke kadowinkel

Een hele mooi baby box besteld met unieke persoonlijke tekst erop. Heel snelle levering, met zorg gemaakt. Superfijn!

Wederom een geweldige box!

Voor de 2e keer een verrassingsbox besteld. Compleet anders dan de vorige maar ook super leuk! Echt een aanrader! Heel blij mee. Ga zeker vaker bestellen.

Mooie doos en tekening maar de scharnieren zijn niet stevig genoeg en dat is jammer. Levering en verpakking waren prima

Mooie herinneringbox

Snelle levering en mooi afgewerkt! Echt de moeite

Mooie box, goede keuze en mooie producten

Ik heb de boxen leren kennen toen we het zelf mochten ontvangen als kraamcadeau. Sindsdien gebruik ik de site zelf! Wat een leuke cadeautjes! En de service is snel en makkelijk!

Echt een super pakket

Besteld voor onze lieve Nicht. Echt een super leuk pakket.

Teleurgesteld over formaat kistje echo foto past niet.

Jammer dat de kleine echo box net te klein is voor de echo foto waardoor de rand van de foto afgeknipt moet worden.

Super mooie producten

Heel blij met de mooie herinneringenkist en tandendoosje. Bedankt!

Kruiswijk 14 D

1761 AR Anna Paulowna

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Klein Groot Geluk maakt producten die passen bij alle momenten die je wilt koesteren, de momenten van geluk maar ook van verdriet & troost. Hip&Mama Box & Klein Groot Geluk zijn zusjes van elkaar. De productie, verzending en service worden door hetzelfde team verzorgd.