Nog mooier dan ik dacht

Hele vlotte bestelling en communicatie. Erg stevig en veilig verpakt. De naam in hout overtreft mijn verwachtingen, zo mooi!

Top service! Leuk assortiment

Snel geleverd ook per wats app snel antwoord

Mooi cadeau

Heel leuk cadeau voor mijn kleinzoon , en perfect verpakt en verzonden Ben er blij mee

Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site en snelle levering

Ik heb een memorybox gekozen om cadeau te geven: mooie uitvoering zoals gepresenteerd op site

Mooie persoonlijke producten waar je blij van wordt!

Al een paar keer besteld bij Hip&Mama Box en de producten zijn mooi en verzorgd ingepakt, wat op zich al een cadeautje is!

Top service en kwaliteit

Super snelle service en ook echt top kwaliteit voor gepersonaliseerde spullen. Zou het zeker iedereen aanraden te bestellen

Super mooi product, Herinneringsbox xl

Omdat het een persoonlijk product zou worden en het cadeau ging geven . Heb ik eerst contact gehad via whatsapp voor wat vragen snel antwoord en duidelijk Besteld en wat een snelle levering en zo mooi met dit cadeau kun je wel voor de dag komen

Goede kwaliteit en levering

Wij hebben twee bedrukte rompers besteld. Na 3 dagen kregen wij onze bestelling al thuis geleverd. De rimpeltjes zijn fraai bedrukt en netjes verpakt.

Mooie producten en hele goede service

Ik had een mooi uniek cadeau nodig voor de geboorte van het kindje van mijn beste vriendin. Ik heb meerdere gepersonaliseerde producten besteld en dat was binnen een paar dagen al in huis! Helaas was er door een foutje wat mis gegaan qua maat maar na een berichtje lag er binnen een paar dagen gelijk een nieuwe in de brievenbus. Top service!

Super leuk!

De moeder vond het geweldig en we maakten een zeer goede indruk.

Kraamcadeau was echt een verrassing

Bestellen ging vlot, ook de verzending. Mijn vrienden zijn erg blij met hun mooie kraamcadeau.

Prachtige persoonlijke artikelen!

Zulke mooie producten. We hebben een kraamboek met naam, geboortekaartjes houder met naam, houten naam en koffertje laten bedrukken met naam en dit is prachtig binnen gekomen.

Zeer goed. Een lakentje besteld met de naam van onze kleinzoon (een zeer aparte naam) waarvan ik twee letters had omgewisseld. Dit werd ondanks dat er een zeer snelle bezorging is, meteen gecorrigeerd nadat ik dat vermeldde. Fantastisch. Het lakentje was zeer snel in ons bezit. Goed werk!

Onze bestelling deed volledig aan onze vewachtingen. We hebben al meerdere keren bij jullie besteld en zouden het zeker aanraden aan anderen. Top service

Voor de 2e keer een vlaggenlijn met naam besteld, dit keer voor kleinkind nr 2! Was weer helemaal leuk! Goed van kwaliteit en een top cadeau voor de baby!

Fantastische mooie kwaliteit

Zeer mooie memorybox. Kwalitatief afgewerkt en vlotte afhandeling van begin tot einde.

Geweldig!

Heel blij met onze aankoop. Hier kunnen mooie herinneringen in bewaard worden.

Leuk maar zonder ophang systeem..

Super leuk om te geven! Maar toen het werd uitgepakt dacht ik is dit het? Zit er geen ophang systeem bij of bepaalde tape of haakjes achterop..

Zeer vlotte afhandeling

Mooie site en snelle levering goede communicatie

Heel leuk kraamcadeautje

De memorybox met naam ziet er mooi uit. Levering en communicatie daarover goed. Blij mee.

Super leuke kraamcadeaus!

Ik bestel al wat langer bij Hip&Mama Box voor orginele kraamcadeaus van goede kwaliteit!

Niet voor herhaling

Heb een ronde houten plaat met wilde dieren en met de naam miLLan besteld. Het leveradres was verkeerd en eens we het 9km verder waren gaan oppikken bleek de naam ook maar met 1 L geschreven te zijn. Omdat ons pleegzoontje het gezien had heb ik dan zelf maar aanpassingen gedaan. Want het terug sturen is geen optie voor een pleegkind met trauma.

Snelle levering, mooie opdruk

Was binnen 3 of 4 werkdagen binnen, de opdruk is echt mooi. De maat valt ook goed, alleen de kwaliteit van het shirt vind ik een beetje tegenvallen. Omdat het alleen voor een verjaardag is, is dat niet zo'n probleem maar voor de prijs had ik wel iets hogere kwaliteit verwacht.

Mooi product, uitstekende service.

Door een fout van de postbezorger was mijn pakket ergens anders geleverd. Het contact tijdens deze periode verliep heel erg goed, ze waren heel erg behulpzaam en vriendelijk ondanks dat dit niet hun fout is. Het product was super leuk en goed verpakt.

Geweldig mooie verrassing box

Verrassing box besteld en de box en inhoud waren GEWELDIG mooi en zeer goed ontvangen.

Kruiswijk 14 D

1761 AR Anna Paulowna

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Klein Groot Geluk maakt producten die passen bij alle momenten die je wilt koesteren, de momenten van geluk maar ook van verdriet & troost. Hip&Mama Box & Klein Groot Geluk zijn zusjes van elkaar. De productie, verzending en service worden door hetzelfde team verzorgd.