Prachtig!

Mooie body laten maken met de achternaam voor de aankondiging van ons zoontje!

Blij mee!

Duidelijke webshop, en communicatie. Snelle levering en de herinneringen box is precies zoals je ziet. We zijn er blij mee.

Snelle reactie en leuk verpakt

Ik kreeg snel reactie terug en werd goed op de hoogte gehouden. Ook werd het goed en mooi verpakt. Erg leuk cadeau, blij mee

Vlotte afhandeling en mooie producten

Snelle verzending, en de inhoud van de box was dan ook nog eens gevuld met kwaliteitsvolle en mooie producten. Op de website kon ik makkelijk navigeren naar wat ik nodig had.

GEWELDIG

Ik wilde een gepersonaliseerde tas bestellen voor mijn vriendin in NZ en deze had ik, helemaal naar mijn zin, binnen 2 dagen in huis! Zo ontzettend blij met dit bijzondere cadeau en de juiste hulp. HIP&MAMA gaat naar zelfs mee naar de andere kant van de wereld! Hoe origineel en bijzonder is dat!

Hele mooie eerste jaar boeken besteld. Ze zijn werkelijk prachtig. Blij verrast toen ik de doos open deed.

Fijne webshop

Fijne site, veel leuke artikelen, snel bezorgd en goed verpakt. Blij met de spullen!

Voor tweede keer besteld en enorm tevreden!

Leuke met zorg bestede spulletjes voor de bijzondere tijden in je leven!

Mooi houten sterrenbeeld bordje

Heel mooi gemaakt. Wel.dun materiaal. Snelle levering Ik heb per ongeluk baby shower aangeklikt voor de kaart. Was fijn geweest als verkoper hier even in geschakeld had, want als je alle geboorte gegevens ingeeft is dat natuurlijk een beetje raar. Maar was mijn eigen fout!

Leuk groot assortiment en snelle levering

Wij hebben voor een collega een hele mooie box samen kunnen stellen. Het assortiment is erg groot, dus genoeg te vinden. Veel leuke cadeauboxen om uit te kiezen en het handgeschreven kaartje is ook een leuke finishing touch. De box was de dag na bestelling al geleverd, super.

Het item zit keurig verpakt en is precies zoals we gewenst hadden (en afgebeeld staat op de foto). Dank!

Heel tevreden

Enorm tevreden over de vriendelijke communicatie, persoonlijke aanpak en het eindresultaat. Zeker aan te raden!

Super leuk cadeau, zoals beschreven.

Snel binnen, goede prijs/kwaliteit verhouding met

Levering was erg snel, heel fijn! Kraamcadeautje gehaald voor een vriendin, ziet er prachtig uit! Was even een probleempje met de locatie van het pakketje, maar meteen contact gehad met de eigenaresse, was ook snel weer opgelost!

Super mooi!

Ik heb de vlaggenlijn Jollein besteld als kraamcadeau voor een vriendin. Ze was er ontzettend blij mee! De vlaggenlijn ziet er heel mooi uit, mooie stof en mooie kleuren. Binnen 2 werkdagen verstuurd! De vlaggenlijn kan jarenlang mee, leuk voor aan de box of op de babykamer maar ook bij iedere verjaardag weer leuk om op te hangen!

Mooi product en snelle levering, super!

Erg tevreden over het naambordje wat ik besteld heb. Mooi kwaliteit en leuk ingepakt. Erg aan te bevelen

Geweldig!

Ooit heb ik de hip&mama box zelf gekregen en sindsdien geef ik deze standaard cadeau (ook zakelijk). Je kan het zelf samenstellen en de bezorging is ook altijd goed. Echt een aanrader!

Mooie Box!

Een mooie en handige box waar je zeker wat aan heb!

Mooi afgewerkt mutsje

Ik bestelde een gepersonaliseerd mutsje met de naam op van ons tweede zoontje. De bestelling en de levering gingen heel vlot en het product ziet er mooi afgewerkt uit en van goede kwaliteit ! Zeer tevreden !

Superleuke artikelen

Superleuke artikelen, die er precies zo uitzien als op de site, snelle levering. Ik ga hier zeker nog wel eens iets bestellen

Heel tevreden!

Ik heb 2 boxen besteld en ze zien er super goed uit! Werden ook mega snel geleverd. Mijn broer en schoonzus waren erg blij met de cadeaus

Prachtig!!!

Hele mooie box, snel geleverd en ziet er strak en perfect uit. Bedankt!!

Snelle service, maar geboortekisten van lage kwaliteit

De service is snel, wat prettig is wanneer een baby’tje is geboren en je snel het cadeau wilt geven. Helaas zijn de kosten van lage kwaliteit met fragiele schroefjes die niet goed vastzitten. De deksel gaat daardoor makkelijk scheef omlaag en omhoog.

LEUK CADEAU SNEL EN CORRECT VERZORGD

LEUK CADEAU SNEL EN CORRECT VERZORGD

Uitstekend!

Makkelijk, snel, en een groter aanbod voor kraamcadeaus dan de bekende cadeauplatformen. Persoonlijk, ook door het kunnen samenstellen van je eigen kraampakket. Een handgeschreven kaartje is echt een geweldige toevoeging. Bedankt!

Kruiswijk 14 D

1761 AR Anna Paulowna

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Klein Groot Geluk maakt producten die passen bij alle momenten die je wilt koesteren, de momenten van geluk maar ook van verdriet & troost. Hip&Mama Box & Klein Groot Geluk zijn zusjes van elkaar. De productie, verzending en service worden door hetzelfde team verzorgd.