Geweldig en zó origineel!

Zeer degelijk en mooi afgewerkte producten! Klein minpuntje: jammer dat je tekst ( oma en opa) niet kan aanpassen, wanneer er andere koos namen voor grootouders worden gebruikt.

Erg goed!

Mijn item is op tijd geleverd in perfecte status en het is zo mooi zoals in de foto van de website :)

Perfect, helemaal geworden zoals besteld is. Ziet er mooi en netjes en stevig uit.

Hele mooie print, maar kwaliteit box valt tegen

Box is gemaakt uit goedkope materialen. De kleur van het hout komt niet overeen met de foto op de site. Scharnier is te zwak. Het kaartje werd met de hand geschreven i.p.v. gedrukte tekst wat ik kon kiezen.

Mooie producten!

Ik ben erg blij met het gepersonaliseerde kraamvisite- en babyboek. Goede kwaliteit en mooie manier om herinneringen te bewaren! Verzending had iets sneller gekund, het duurde een kleine week voordat het binnen was.

Enkele weken geleden deze site gevonden. Nu voor de 3x wat besteld voor iemand anders. Ik heb nog nooit zulke leuke en enthousiaste reacties gezien van een kado van deze site. Zo erg leuk. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Super mooie en goede kwaliteit!

Twee keer heb ik nu bij jullie besteld en het is super. Snelle levering, mooie kwaliteit, en leuke verpakt! Ik ga zeker snel nog eens kijken op jullie mooie site en iets bestellen uiteraard!

Geweldige knutselbox voor mijn dochter van 5 jaar

Ze was heel blij met haar cadeau!

Uitstekende service

Zeer vriendelijk. Kom je niet meer tegen. Altijd bereikbaar. Snelle reactie. Hier koop ik zeker nog iets.

Super !

Was zoals verwacht !!!

Great Products & Service

The products were great and the delivery was very fast. I have used them multiple times and highly recommended.

Zeer goede ervaring

Het bestellen van de koffertjes blijven slapen bij opa en oma was makkelijk. Het was snelle levering en netjes ingepakt. We zijn erg tevreden over het resultaat. Goed materiaal en leuke details.

Mooie herinneringen box voor onze zoon

Mooie stevige houten doos. Alleen de scharnieren van de deksel zijn wat gammel. Bedrukking is netjes en goed leesbaar. Snelle levering.

Goede en snelle levering.

Mooie site, goede en snelle levering.

Super mooie producten!

Bedankt! We komen zeker bij je terug

Ontzettend leuk kraamcadeau besteld. Had hier nog een vraag over en kreeg een hele vriendelijke reactie via de app. De ontvanger was heel blij met het cadeau. Dus al met al ga ik hier zeker vaker (kraam)cadeautjes bestellen!

Al voor de tweede keer het houten bord met sterrenbeeld, naam en geboortedatum/gewicht besteld. Heel tevreden, mooi product. Erg sjiek! Super leuk om cadeau te doen.

Geweldig !!

Een Super mooie memory box ... Ik heb de box besteld voor mijn dochter als cadeautje voor mijn kleindochter Mila ♡ Mooi hout , mooi letter type , fijne communicatie en snelle levering !! Ik/wij zijn happy....

Goede service en prachtige memorybox!

Met behulp van de hip&mama medewerker een mooie afdruk laten maken van het geboorte kaartje van onze zoon op de deksel van een memorybox. Fijne service en snel thuis geleverd. Prachtig resultaat!

Prachtige box

Mooie houten stevige box, naam en datum zijn er keurig in verwerkt. Erg blij mee en snel ontvangen. Zin om het kraamcadeau te geven.

TOP service & producten!

Wij hebben weer een mooi kraamcadeau kunnen scoren voor een kersverse mama, papa en baby! Altijd leuke suggesties en tips die worden gegeven tijdens het samenstellen. Een goede combinatie van kleding en speelgoed. Ook de boxen zijn super leuk! Spullen waren je lang van kan genieten!

Mooi product en snelle levering

Echt een aanrader! De gepersonaliseerde slinger hadden we binnen een paar dagen al in huis. Super mooie kwaliteit ook. We gaan hier vaker bestellen!

Leuke kraamkadootjes voor redelijke prijs!

Kon snel meerdere kraamkadootjes vinden op de site. Had nog enkele vragen die via Whatsappje snel werden beantwoord.

Duidelijk

Prof bedrijf war doet waar het voor staat met behoud van een persoonlijke benadering. Verzorgde en goede levering.

Mooie kwaliteit en snelle verzending

Een gepersonaliseerd spaarpotje gekocht als kraamcadeau. Super snel geleverd en mooie kwaliteit

Kruiswijk 14 D

1761 AR Anna Paulowna

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Klein Groot Geluk maakt producten die passen bij alle momenten die je wilt koesteren, de momenten van geluk maar ook van verdriet & troost. Hip&Mama Box & Klein Groot Geluk zijn zusjes van elkaar. De productie, verzending en service worden door hetzelfde team verzorgd.