Mooie kwaliteit en snelle verzending

Een gepersonaliseerd spaarpotje gekocht als kraamcadeau. Super snel geleverd en mooie kwaliteit

Prachtige box

De box werd snel geleverd en zat goed verpakt. Hij kwam zonder beschadigingen uit de doos. De gravure was zoals in het voorbeeld online zichtbaar was. Een leuk cadeau om te geven, van een mooie kwaliteit.

Prachtig persoonlijk kraamcadeau!

Voor mijn zusje heb ik een prachtig kraamcadeau gekocht. Een prachtige slinger met de naam van haar kindje. Snel ontvangen en ook op een vraag gesteld via whatsapp werd snel gereageerd.

Uitstekend!

Goed bestelproces, mooie en leuke spullen voor elk wat wils en snelle levering.

Altijd top!

Ik bestel inmiddels al jaren bij Hip&Mama Box, sinds ik zelf een blije ontvanger van een cadeaubox mocht zijn :) Ik bestel ze zowel zakelijk als particulier. Het is altijd top! De cadeaus zijn leuk, origineel en altijd super mooi verpakt. Ook het contact met de medewerkers is altijd heel fijn. Ze reageren snel per e-mail op vragen en zijn altijd bereid om even mee te denken. Super, ga zo door!

Prachtig en snel verzonden

Hele mooie vlaggetjes met naam. Mooie kwaliteit stof en opdruk. Snel verzonden.

Snelle levering goed kwaliteit

Mijn bestelling was voor de maatwerk optie die ik had gekozen snel geleverd. De kwaliteit van de spullen is goed.

Klasse werk.

Had een cadeau besteld: was mooi aangekomen, netjes op tijd en het was van goede kwaliteit. Degene waarvoor het cadeau bedoelt was waardeerde het, en het was voor een redelijke prijs ook. Een top ervaring dus!

Snelle en top levering!

De bestelling was heel goed ingepakt en werd heel snel na het bestellen geleverd. Geweldig gewoon, het invullen van het boek kan binnenkort beginnen! :-)

Zeer mooi en origineel cadeau

Zeer mooi en origineel cadeau

Heel leuke producten!

Heel leuke gepersonaliseerde body besteld voor de reveal. Werd snel geleverd en goede kwaliteit! Helemaal top! Het gratis kaartje erbij was ook een leuke extra.

Duurde even maar dan hebben ook wat

Moest erg lang wachten op de autostoel, maar eenmaal geleverd super mooie en stevige stoel, goede communicatie vanuit jullie is ook super fijn verlopen. Wees daar trots op want dat hebben niet veel bedrijven TOP

Heel mooi afgewerkt boek

Schoolfotoboek met naam besteld. Is het heel mooi gedaan mijn dochter heel blij mee en mijn neefje.

Goed en super snel!

De memorybox die wij besteld hebben voor ons neefje ziet er echt volgens verwachting uit. Makkelijk uit te zoeken en te bewerken op de site. En daarnaast is hij ook nog eens super snel geleverd! Boven verwachting!

Superblij met mooie geboorte-cadeaubox met naam

Keurig stevig verpakt ontving ik de geboorte-cadeaubox met naam voor mijn pasgeboren kleinzoon. Gevuld met babykleertjes; dochter was er heel blij mee.

Prijs

Ik heb de spaarpot met naam van 15- besteld. Het product was kleiner naar mijn verwachting. De prijs vond ik daarom te hoog in verhouding met het product.

Blij

Snelle bestelling en mooie prijs!

Top !

Heel mooi verpakt ontvangen

Super tevreden

Correcte levering, juiste informatie en goed overzicht. Werkelijk top.

Mega leuke webshop

Praterige webshop met leuke cadeautjes. Ik heb een memory box besteld met daarin een kraamboek. Beide waren van goede kwaliteit en zagen er prachtig uit. Het cadeau werd verstuurd met een hand geschreven kaart. Dat maakte het erg persoonlijk. De ontvanger was erbij mee.

Super mooie box

Ik zal zeker anderen eens aansporen om eens een kijkje te nemen bij Hip&Mama .

Super Naambordje

Heel leuk naambordje en kleefde van de eerste keer goed vast.

Beetje weinig, maar ziet er leuk uit

De box ziet er leuk uit, mooie producten. Echter had ik voor 50 euro wel iets meer verwacht dan een hydrofiele doek, een knuffel, pantoffeltjes en een kistje.. inhoud een beetje aan de krappe kant als je het mij vraagt. Is wel erg leuk om te geven!

Mijn keus viel gelijk op jullie mooie producten en geen spijt van gekregen!

Een ruime keus in het assortiment, met prachtige producten waar moeilijk een keuze uit gemaakt kan worden. Alles is mooi! Blij met mijn aankopen en de ontvangers van de cadeaus ook!

Fantastische service!!!

Heel vriendelijk en super correct!!!

Kruiswijk 14 D

1761 AR Anna Paulowna

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Klein Groot Geluk maakt producten die passen bij alle momenten die je wilt koesteren, de momenten van geluk maar ook van verdriet & troost. Hip&Mama Box & Klein Groot Geluk zijn zusjes van elkaar. De productie, verzending en service worden door hetzelfde team verzorgd.