Tot nu toe slecht

Kleed besteld, levertijd steeds verschoven en naar enkele weken nog steeds niets ontvangen. Op mail reageert men niet, Chat werkt niet en telefonisch niet bereikbaar. bvegint vervelend te worden.

Goede partij voor vloerkleden

Goede partij!

Erg goed

Erg goed geholpen met het uitzoeken van het juiste kleed. Staat prachtig bedankt!

Kleed zelf, rond komen lusjes in, te kort en steekt uit

Verkeerd geleverd door de post. Ik zou btw kunnen terug vragen naar aankoop maar krijg totaal geen reacties meer! Rond kleed en lost uiteinde in het het kleed. Wel jammer, zeker voor deze prijs...

Geen reactie op vragen over bezorging

Bestellen ging snel alleen daarna bleef het stil. Ook na drie mail nog geen reactie van de klanten service. Zou zeker voor ander bedrijf kiezen als je wilt weten wat de status is van je bestelling.

Geen contact te krijgen

Ik heb zondag een verkeerde levering gekregen. Vanaf toen contact proberen te zoeken maar tot op heden niks gehoord.

Goed georganiseerd

2 ronde vloerkleden gekocht. Snelle en correcte levering. Na uitpakken bleek 1 kleed te groot. Deze hebben we zonder probleem kunnen ruilen voor een kleiner exemplaar . Deze was goedkoper en we hadden binnen 2 dagen het prijsverschil op onze bankrekening staan. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en helpen prima. Een pluim voor de Kledenonline en zijn medewerkers. Wij kunnen deze Webwinkel aanbevelen.

Snel

Snel geleverd en mooi kleed

De bezorging was prima

Het leed wat we besteld hadden word nu al vies en er zitten plekken in die volgens mij niet goed ingekleurd zijn ik kan jammer genoeg geen foto meesturen bij dit bericht anders kon u het n.l. zelf zien De conclusie is dat het geen goed kleed is

Slechte ervaring

Ik heb een kleed besteld en kreeg een week later een bericht dat mijn kleed onderweg was. Het kleed is nooit aangekomen. Vervolgens was het mailcontact traag. Uiteindelijk na veel mailcontact heb ik 5 weken later het kleed pas ontvangen.

Zeer lange levertijd en geen communicatie

De levertijd was ruim 2 weken, terwijl bij de bestelling 2 tot 3 dagen was aangegeven. Omdat ik niet wist of mijn bestelde kleed wel geleverd zou worden, wilde ik graag bellen. Geen telefoonnummer te vinden. Heb in totaal 4 mails gestuurd in 2 weken maar pas na levering kreeg ik een reactie, heel vreemd. Uiteindelijk is het geleverde product erg mooi, maar door de lange levertijd, de onzekerheid en slechte communicatie zou ik een andere site aanraden.

Slechte klantenservice

De levertijd stond niet goed aangegeven, deze is later aangepast op de website. Dat is voor nieuwe klanten prettig! Maar als ik een mail stuurde met een vraag, moest ik deze mail 3x sturen voor er een reactie kwam. Dit kan echt veel beter! Hou de klanten goed op de hoogte of zorg er voor dat klanten de bestelling kunnen volgen. Dat zorgt voor een veel betere klanttevredenheid.

Gewoon goed

Snelle levering, mooi kleed en dat voor een goede prijs.

Soepel bestelproces en snelle levering

Wij zijn enorm blij met ons fantastisch vloerkleed. Alles precies zoals beschreven. Bestellen en afleveren, soepel en netjes. Werden prima op de hoogte gehouden tijdens track en trace.

Helemaal goed!

Zeer goed en snel geleverd erg tevreden

Prima bedrijf doen wat ze zeggen

Fantastisch snelle levering van Top spullen!

Beste, We hebben de stoelen vandaag al ontvangen, ik moet wel zeggen dat sommige stoelen erg lastig waren om in elkaar te zetten, de schroeven kwamen moeilijk overeen met de gaten waar het schroefdraad zit maar uiteindelijk is het gelukt en zijn we toch erg tevreden met de stoelen en de kleur is erg mooi. Bedankt voor de snelle levering. Groet, Jeffrey

Netjes geleverd

Mooi kleed, netjes afgeleverd. Wel lang op gewacht maar zeker de moeite waard geweest!

Mooi kleed

Er was even verwarring over de duur van de levering. Dat duurde iets langer dan verwacht. Ik heb daar netjes bericht over gehad. Met het kleed ben ik erg blij.

Mooi kleed

Snelle levering na bestelling. Ons kleed is echt heel mooi! Kleuren komen overeen met het plaatje op de site.

Ruime keuze. Vlotte en directe levering

Zeer overzichtelijke site. Ruime keuze. Bestellen en dag erna leveren. Perfect!

Aanrader

Na een eerste bestelling vond ik dat de levering wat lang duurde. Onverhoopt was er vertraging met de levering opgelopen bleek zo na mailcontact. Uitstekend alternatief werd er aangeboden en alsnog is direct mijn bestelling geleverd. Prachtig vloerkleed van goede kwaliteit. Erg blij mee!!!

Snel

Snel geleverd, mooi kwaliteit kleed

Binnen 2 werkdagen al op de mat!

Binnen 2 werkdagen mijn nieuwe vloerkleed mogen ontvangen. Sneller dan verwacht! Product voldoet aan mijn verwachtingen en was goed verpakt. Nu lekker genieten van mijn vloerkleed, nu de herfst seizoen is aangebroken.

Landbouwweg 22

3899 BE Zeewolde

316 36 11 38 85

Over Kleden Online

Kledenonline.nl is dé online kleden specialist. Het team van kledenonline.nl bestaat uit een goed gebalanceerde mix van jonge, ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur. Zo zorgen wij ervoor dat wij voor onze klanten de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles online, snel en efficient moet verlopen en het “ouderwetse” tijdperk waarbij persoonlijk contact, hoogwaardige producten en goede service hoog in het vaandel staat. Kledenonline.nl heeft er bewust voor gekozen om geen showroom te openen, zodat wij kleden van A-kwaliteit voor B-prijzen kunnen leveren aan onze klanten. Wij beschikken over een modern, efficiënt ingedeeld magazijn met een oppervlakte van ruim 2000m2 om uw bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Waar wij naar streven? Alle Kledenonline.nl klanten gelukkig maken met mooie kleden. Klantenservice staat bij Kledenonline.nl erg hoog in het vaandel en staat hierdoor dus ook vanzelfsprekend voorop! Wij steken er een stokje voor om onze klanten te allen tijde tevreden te stellen. Dit proberen wij te bereiken door onze klanten te voorzien van persoonlijk en deskundig advies en de beste service te verlenen bij bestellen, levering en nazorg. Dat is namelijk ons doel: Al onze klanten voorzien van een memorabele, digitale shop-ervaring. Ons team denkt altijd graag met u mee, wij laten u met plezier kennis maken met de mooiste kleden uit onze nieuwste collecties. Uw huis of tuin opnieuw inrichten is niet iets wat u zomaar even doet. Wij begrijpen dat er veel factoren mee kunnen spelen voordat u nieuwe kleden aanschaft. Wij begrijpen u volledig en voorzien u graag van professioneel en deskundig advies. Voor advies kunt u ons bereiken via [email protected]