Slechte service

We kregen het kleed pas na 3 weken, terwijl er 2-4 werkdagen beloofd was. De klantenservice is slecht bereikbaar, de chatfunctie werkt niet; je krijgt nooit antwoord. De retourvoorwaarden zijn slecht. Er staat dat je een pakket met PostNL kan retouren voor max 13 euro. Er staat echter niet bij dat als je een kleed groter hebt dan 167, dat het dan niet verstuurd kan worden voor 13 euro, met alle kosten van dien.

Slechte communicatie

Twee kleden besteld op 24 augustus, deze betaald met ideaal. Ze zouden uiterlijk 5 oktober binnen komen maar helaas. Ivm covid 19 kon je niet bellen, dus maar een mail gestuurd. Na een paar dagen nog geen andwoord, weer een mailtje en ja hoor andwoord. Vertraging ivm met corona 160 variant binnen, maar de 200m nog niet werd die zelfde week verwacht. Na 14 dagen nog niks weer een mailtje, geen antwoord nog een mailtje wel andwoord dit ging nog een tijdje door, uiteindelijk gedreigd met aangiften ivm oplichting. geen antwoord maar wel binnen een week mijn kleden. Kleden zijn mooi, goede kwaliteit en het geld meer dan waard. Jammer dat de communicatie zo slecht is, dat had een hoop eritatie gescheeld. Uiteindelijk zijn ze 18 november geleverd dus geduld heeft u nodig.Ik ben blij dat ik ze heb, het is geen fake bedrijf, en de producten zijn prima.

Duurt lang, maar dat is het wachten waard!

16 sept besteld, 19 nov geleverd. Beetje onduidelijkheid over wanneer levering en lange tijd moeilijk contact met bedrijf te krijgen, maar uiteindelijk wel gelukt. Eenmaal mailcontact, dan is het ook snel over en weer naar elkaar antwoorden. De uitleg is dan helder en correct. Het voelde even alsof ik er was ingetrapt en ik mn kleed niet zou krijgen. (Gezien andere recensies) maar dit is gelukkig niet het geval. Ben heel erg blij met mijn kleed!!

Mooie stoelen scherpen prijs

Wij hebben onlangs prachtige eetkamer stoels gekocht bij Kledenonline. Binnen 3 dagen Snel geleverd met prima contact en service. En ook qua prijs scherp na online prijs vergelijk. Een aanrader wat mij betreft!

Mooie kleden

Mooie kleden, snel geleverd en goed advies.

Wat een ongelofelijke bedriegers

Nog nooit zo’n shitbedrijf meegemaakt. Kleed besteld en betaald 8 weken later nog nooit een kleed ontvangen. Na vele mails gestuurd geen enkel bericht terug ontvangen. Je kan ze niet bellen, de livechat werkt niet. Krijg het geld niet terug. Contact is onmogelijk. Echt waardeloos!! Bedriegers zijn het!! Bestel echt nooit een kleed hier. Ik had veel eerder alle recensies moeten lezen, dan had ik gezien dat iedereen hetzelfde verhaal heeft, helaas was ik te goed van vertrouwen. Heel veel spijt dat ik hier een kleed heb besteld! Ik ga nu aangifte doen en wil per direct mijn geld terug!!

Stoelen besteld, met 3 dagen geleverd. Super

Super super mooi

We hebben nooit een kleed gehad, wat een verschil!!

Meerdere kleden besteld en snel geleverd. Fijn bedrijf

Fijne service snel geleverd

Fijne service en snel geleverd!

Wat een shit bedrijf!!

op 18 juni een kleed besteld en nog steeds niet geleverd. Meerdere mails gestuurd. In eerste reactie nog een terugkoppeling dat er vertraging was ivm Corona en dat de levering die week erop zou plaatsvinden. Daarna werd het stil.. (zeker 4 x nog een mail gestuurd) Op 14 oktober ontving ik eindelijk een verzendbevestiging dat mijn kleed verzonden was en doorgaans de volgende werkdag bij mij thuis zou worden afgeleverd. Het is nu 27 oktober en ik heb nog steeds niets ontvangen. Klantservice reageert nergens op... Geld kwijt en geen kleed. Ik adviseer iedereen om hier niet te kopen, oplichters!

Gewoon goed

Gewoon helemaal goed. Geen aanmerkingen

Doet wat het beloofd

Mooi jute vloerkleed

Rond jute vloerkleed besteld, echt super kwaliteit en snel in huis

Fantastische Service!!

Het vloerkleed voldeed exact aan de beschrijving op de website. Na onze twijfels of het vloerkleed wel (overdwars) in onze woonkamer paste hebben we Kledenonline gecontacteerd en zijn we meer dan uitstekend geholpen. Vrolijk, vakkundig en behulpzaam personeel. Intussen ligt het vloerekleed netjes (ook overdwars) in onze woonkamer! Goede communicatie, echt heel snel geleverd en vriendelijke service: tel deze 3 factoren bij een hoogwaardig product op en je hebt een absolute aanrader!!!

Kleed staat mooier dan verwacht. Snel geleverd

Uitstekend bestelproces en mooi kleed

Uitstekend bestelproces, mooi kleed en snel gelevert!

Kleed netjes volgens levertijd binnen gekregen. Ziet er super uit!

Slechte service

Als je hier een kleed besteld en je wilt hem retourneren moet je zelf de verzendkosten betalen. (14,95) Ik had ook al verzendkosten betaald van 6,95. Zonde van mijn geld. Het zou fijn zijn als je het gratis om kon ruilen. Op deze manier bestel ik hier nooit meer iets!

Bedroevend

Op de website staat dat de levering binnen 3 werkdagen wordt bezorgd. Bij ons duurde dit 3 weken. Je mag verwachten dat je dan het juiste binnen krijgt, maar het was ook nog eens een heel andere kleur dan besteld. Meerdere malen contact proberen te krijgen met de klantenservice, via chat, Facebook messenger en mail, maar ze onbereikbaar.

Nooit meer omdat jullie niet reageren op vragen of klachten

Over de levering geen klachten maar toen ik mijn kleed uitpakte was hij 5 cm rondom te kort. Dit natuurlijk gemeld via e-mail, omdat jullie telefonisch niet bereikbaar zijn. Dat ik het kleed weer had ingepakt en wat ik moest doen terug sturen, of 5 dagen wachten op mijn eettafel in de hoop dat die 5 cm niet uitmaakte! of dat jullie dit wilde omruilen voor de juiste maat, van mijn kant toch netjes. Het is nu 29 september en jullie vragen voor het eerst of ik een beoordeling wil geven, die is onvoldoende en dan druk ik mij nog netjes uit. 11 september kwam mijn tafel en inderdaad is het kleed net te klein, omdat ik hem wel mooi vindt heb ik besloten om hem te houden. Maar ik heb wel bij Klarna aangegeven hoe slecht jullie service is en dat jullie niet te bereiken zijn, voordat ik de rekening voldaan had. Maar zal niet meer bij jullie een aankoop doen. Emerance Span

Mooi kleed

Mooi kleed. Week levertijd

Tapijt is eerder bezorgd dan verwacht. Is precies de kwaliteit als verwacht dus ik ben er heel blij mee

Super goede ervaring

Snelle levering van een tip top product

Landbouwweg 22

3899 BE Zeewolde

316 36 11 38 85

Over Kleden Online

Kledenonline.nl is dé online kleden specialist. Het team van kledenonline.nl bestaat uit een goed gebalanceerde mix van jonge, ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur. Zo zorgen wij ervoor dat wij voor onze klanten de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles online, snel en efficient moet verlopen en het “ouderwetse” tijdperk waarbij persoonlijk contact, hoogwaardige producten en goede service hoog in het vaandel staat. Kledenonline.nl heeft er bewust voor gekozen om geen showroom te openen, zodat wij kleden van A-kwaliteit voor B-prijzen kunnen leveren aan onze klanten. Wij beschikken over een modern, efficiënt ingedeeld magazijn met een oppervlakte van ruim 2000m2 om uw bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Waar wij naar streven? Alle Kledenonline.nl klanten gelukkig maken met mooie kleden. Klantenservice staat bij Kledenonline.nl erg hoog in het vaandel en staat hierdoor dus ook vanzelfsprekend voorop! Wij steken er een stokje voor om onze klanten te allen tijde tevreden te stellen. Dit proberen wij te bereiken door onze klanten te voorzien van persoonlijk en deskundig advies en de beste service te verlenen bij bestellen, levering en nazorg. Dat is namelijk ons doel: Al onze klanten voorzien van een memorabele, digitale shop-ervaring. Ons team denkt altijd graag met u mee, wij laten u met plezier kennis maken met de mooiste kleden uit onze nieuwste collecties. Uw huis of tuin opnieuw inrichten is niet iets wat u zomaar even doet. Wij begrijpen dat er veel factoren mee kunnen spelen voordat u nieuwe kleden aanschaft. Wij begrijpen u volledig en voorzien u graag van professioneel en deskundig advies. Voor advies kunt u ons bereiken via [email protected]