Prachtig vloerkleed

Alhoewel het best moeilijk is om vanaf een beeldscherm een kleed te bestellen was ik blij verrast. Ik ben zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en ook de kleur. De kleden zijn snel geleverd, ook fijn.

Mooi kleed

Mooi bloemen kleed besteld, Mira rond 200 Ziet er top uit!

Snel geleverd, SUPER prijs kwaliteit verhouding

Vloerkleed besteld waar we eerst huiverig waren over de kwaliteit van een vloerkleed voor €120,-. Uiteindelijk is onze verwachting meer dan overtroffen, wat een prachtig kleed!

Snel

Snelle en correcte levering

Dominique

Zoals het hoort

Super bedrijf!!!

Het ronde jute kleed dat ik besteld heb voldoet absoluut aan mijn verwachtingen! Ik vind de prijs erg goed voor de kwaliteit van het product. Zeker als ik het vergelijk met andere winkels. Het kleed werd netjes volgens planning bezorg en werd goed verpakt, maar liever haal ik het zelf meteen op bij een pick-up point wanneer het mij uitkomt. Niets te klagen, top kleed!!

Leuke kleden!

Leuke kleden en goede service

Mooi kleed

Mooi kleed voor in mijn woonkamer gekocht.

Akkoord

Kleed voldoet aan verwachting, 3 dagen levering prima.

Super.

Snelle service, goede kwaliteit van product en een goede communicatie naar de klant.

Top kwaliteit

Vorige week het kleed Antiquarian 9115 gekocht. Top kleed! Kleuren springen eruit en de structuur is heel mooi. Bestelling was binnen een paar dagen in huis. Bedankt kledenonline

Mooie duidelijke site, snelle levering

Al googlend kwam ik bij kledenonline.nl waar ik meteen een kleed heb gevonden. De site is duidelijk, het bestelproces heel simpel en de levering ontzettend snel. Tel daar een mooi kleed bij op en je ziet, dit is een aanrader.

Goed bedrijf, fijne communicatie over de order

Nog niets ontvangen!

Schrijf na ontvangst, mits het nu snel komt mijn ervaring!

Ik heb het kleed geretourneerd omdat het niet paste. Ik wacht nu op de terugbetaling.

Het kleed werd op tijd bezorgd, omdat het niet past bij de vloer heb ik het geretourneerd en ik wacht nu op de terugbetaling.

Super snel super makkelijk

Het ontvangen kleed is nog mooier dan verwacht

Gewoon goed

Van bestelling tot levering ging vlekkeloos

Super geholpen

Super geholpen door fijn flexibel team. Snel geleverd mooi vloerkleed

Erg meedenkend en flexibel!!

Mijn vriend en ik zijn momenteel bezig met het inrichten van ons nieuwe huis, waarvoor we 2 vloerkleden gekocht hebben bij Kledenonline.nl. Hoewel deze direct geleverd kon worden, was dit voor ons nog niet mogelijk omdat we de sleutel nog niet in bezit hebben. Kledenonline.nl was hierop erg meedenkend en flexibel, gezien wij na een prettig gesprek met de klantenservice de mogelijkheid kregen om dit via hun leveringspartner nog een weekje te laten opslaan. Dit heeft ontzettend veel gedoe gescheeld en daarvoor zijn we erg dankbaar!

Slechte communicatie en service

Op een vrijdag een kleed bestelt, ging makkelijk en snel. Betaling via PayPal was ook fijn. Op zaterdag een e-mail gestuurd dat ik er toch van af wil zien en dat het kleed niet verzonden hoeft te worden. Geen reactie gehad. Via de chat geprobeerd, daar werd mij vertelt dat er niks mogelijk was en dat ik maar gewoon moest wachten en het terug moest sturen. Iets wat mij bijna 14 euro heeft gekost... Volgens hun beleid moet je ze een bericht sturen dat je wilt annuleren, dus dat nogmaals gedaan. Ook geen reactie gehad, twee dagen later zelf maar het product naar het postkantoor gebracht en naar het retouradres van Kledenonline.nl gestuurd incl. de formulieren die ze er bij wouden hebben. PostNL heeft deze na het weekend afgeleverd, maar wederom geen enkel bericht van Kledenonline. Na enkele dagen weer een bericht gestuurd met verzoek om bevestiging van ontvangst, helaas wederom geen reactie. Na weer enige tijd te hebben gewacht, nog een laatste bericht gestuurd met een verzoek om reactie en terugbetaling gezien het betaaltermijn was verstreken, om verdere acties te voorkomen (modelbrief van ACM ConsuWijzer). Hier kwam heel wonderlijk wel snel reactie op: al mijn berichten waren in de spam box beland (behalve dit ene bericht, of die box wordt eens per 6-8 weken gecontroleerd?). Met excuses en een omschrijving van hun beleid wordt het afgedaan en is na uitwisseling van nog enkele zakelijke berichten met de co-founder eindelijk het geld toch terug geboekt. Mijn advies: koop bij een bekend bedrijf met duidelijke voorwaarden, die in lijn zijn met de wet, en een goed bereikbare klantenservice.

Gregor

Kleed snel geleverd

kleed met 2 dagen geleverd, goed bedrijf

Kleed is super mooi, netjes binnen de 1-2 weken die stond aangeven en geleverd. Ongeveer 8 dagen. Toppie

Fantastic

Highly professional staff, great communication and product is as expected! Highly recommend Kleden online!

Landbouwweg 22

3899 BE Zeewolde

316 36 11 38 85

Over Kleden Online

Kledenonline.nl is dé online kleden specialist. Het team van kledenonline.nl bestaat uit een goed gebalanceerde mix van jonge, ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur. Zo zorgen wij ervoor dat wij voor onze klanten de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles online, snel en efficient moet verlopen en het “ouderwetse” tijdperk waarbij persoonlijk contact, hoogwaardige producten en goede service hoog in het vaandel staat. Kledenonline.nl heeft er bewust voor gekozen om geen showroom te openen, zodat wij kleden van A-kwaliteit voor B-prijzen kunnen leveren aan onze klanten. Wij beschikken over een modern, efficiënt ingedeeld magazijn met een oppervlakte van ruim 2000m2 om uw bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Waar wij naar streven? Alle Kledenonline.nl klanten gelukkig maken met mooie kleden. Klantenservice staat bij Kledenonline.nl erg hoog in het vaandel en staat hierdoor dus ook vanzelfsprekend voorop! Wij steken er een stokje voor om onze klanten te allen tijde tevreden te stellen. Dit proberen wij te bereiken door onze klanten te voorzien van persoonlijk en deskundig advies en de beste service te verlenen bij bestellen, levering en nazorg. Dat is namelijk ons doel: Al onze klanten voorzien van een memorabele, digitale shop-ervaring. Ons team denkt altijd graag met u mee, wij laten u met plezier kennis maken met de mooiste kleden uit onze nieuwste collecties. Uw huis of tuin opnieuw inrichten is niet iets wat u zomaar even doet. Wij begrijpen dat er veel factoren mee kunnen spelen voordat u nieuwe kleden aanschaft. Wij begrijpen u volledig en voorzien u graag van professioneel en deskundig advies. Voor advies kunt u ons bereiken via [email protected]