Prachtig vloerkleed

Prachtig vloerkleed......zeer tevreden.

Snelle levering!

Vlotte levering en netjes verpakt!

Slecht

Ze reageren niet op mails. Leveren de juiste spullen niet. En zijn telefonisch of per chat niet te bereiken.

Super blij en goede service

Kleed voldeed meer dan aan de verwachting, service was snel en netjes. Zeker aan te raden

Mooi kleed, goede kwaliteit! Zeer tevreden.

Snelle levering, mooi product.

Perfect!

Helemaal blij mee.

Snel en mooi!

Kleed met 2 dagen al in huis! Precies zoals op de afbeelding, mooi donker geel van kleur!

Prachtig kleed binnen gekregen voor een mooie prijs. Het was binnen 3 dagen hier. Voldoet allemaal aan verwachting

Extreem slechte service

Vloerkleed Flores besteld, wekenlang zoek geweest, zogenaamd bij het postbedrijf. Na enkele mails uiteindelijk contact gekregen, want telefonisch niet bereikbaar vanwege Corona jaja tuurlijk! Uiteindelijk een vloerkleed ontvangen, was het de verkeerde. Nu wordt er niet meer gereageerd op mijn mails. Dus zitten hier met een verkeerd kleed en nul reactie. Extreem slechte service. Sla dit bedrijf vooral over als u een kleed wilt kopen!

Oplichters??

Op 18 januari een vloerkleed besteld. Levertijd was 1-3 werkdagen. Vooralsnog niks ontvangen en op emails worden niet gereageerd. Live chat is niet beschikbaar en op Facebook wordt er ook niet gereageerd. Vooral niet bestellen op deze site!!

Ik heb na 2 weken nog niks ontvangen en de klantenservice is niet te beteiken. Heel vreemd.

Heb na 2 weken nog niks ontvangen en de klantenservice is niet bereikbaar. Super slechte service. Wil mijn geld terug

Wij hebben het retour gedaan

Wij hebben het kleed weer retour gedaan, kleed was te klein voor onze woonkamer.

Waardeloos. Bestelling niet geleverd, antwoorden niet op mail telefonisch niet bereikbaar

Bestelling van 11 januari nooit ontvangen. Heb ze gemaild, na 7 dagen nog steeds geen reactie. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Hier niet bestellen!

Snelle levering! Kleed is prachtig!

Kwaliteit en snelle levering

Het was voor ons onduidelijk wanneer het kleed zou komen, geen bewijs van dat het onder weg was en wanneer het precies qua dag en tijd geleverd zou worden. Maar uiteindelijk hebben we het kleed binnen enkele dagen geleverd gekregen en wat ligt het er nu mooi bij. Wij zijn er enorm blij mee, komt overeen met de foto’s van de site en kwalitatief goed!

We kenden kledenonline nog niet, maar na een overzichtelijke website en een mooi kleed gevonden te hebben, hadden we onze bestelling geplaatst. Levering was zelfs in corona tijd snel, en netjes verpakt. Al met al perfecte ervaring.

Wat je ziet is wat je krijgt.

Kleden kopen online is lastig. De omschrijving en afbeeldingen zijn zo duidelijk dat wat je uitzoekt je ook krijgt

Geleverd binnen 3 werkdagen

Er werd geleverd zoals aangeven binnen 3-5 werkdagen in de webshop Tip : close up foto van de structuur van de stof/ materiaal Maar ben er zeker blij mee Wens jullie alle goeds voor nu en in de toekomst Groet Froukje

Blij mee

Blij mee

Hele snelle levering ben er blij mee

Toppie

Mooie stoelen en fijne service!

Wij hadden al 3 stoelen thuis en wilde er graag 3 bij. Ik vond dezelfde stoelen bij kledenonline alleen waren de maten online anders dan dat ik ze meete. Ik heb een mail gestuurd en kreeg snel en fijn antwoord. Toen ik ze bestelde waren ze binnen 2 dagen binnen en helemaal naar wens!

Bestelling niet geleverd

Helaas het kleed wat ik heb besteld op 6 november nog steeds niet ontvangen. Mails gestuurd en helaas geen reactie. Ze zeggen te streven naar blije klanten. Deze klant is helaas niet blij maar eerder teleurgesteld. Snap dat het druk is, maar mochten jullie deze niet meer hebben of er is een andere oorzaak, laat dit de klant dan weten. Om teleurstelling te voorkomen. Hoop het kleed alsnog te mogen ontvangen. Bij ontvangst zal ik mijn review aanpassen.

Kleed is zoals ik me had voorgesteld.

Super blij mee !

De online site is duidelijk. Heb je een vraag , wordt geantwoord. Heel blij mee met het kleed.

Prachtig

Had eerst het idee van oeps wat heb ik gekocht, Maar het is een prachtig stoer vloerkleed En past perfect in ons industrielle ingerichte huis. Kortom perfecte match

Landbouwweg 22

3899 BE Zeewolde

316 36 11 38 85

Over Kleden Online

Kledenonline.nl is dé online kleden specialist. Het team van kledenonline.nl bestaat uit een goed gebalanceerde mix van jonge, ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur. Zo zorgen wij ervoor dat wij voor onze klanten de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles online, snel en efficient moet verlopen en het “ouderwetse” tijdperk waarbij persoonlijk contact, hoogwaardige producten en goede service hoog in het vaandel staat. Kledenonline.nl heeft er bewust voor gekozen om geen showroom te openen, zodat wij kleden van A-kwaliteit voor B-prijzen kunnen leveren aan onze klanten. Wij beschikken over een modern, efficiënt ingedeeld magazijn met een oppervlakte van ruim 2000m2 om uw bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Waar wij naar streven? Alle Kledenonline.nl klanten gelukkig maken met mooie kleden. Klantenservice staat bij Kledenonline.nl erg hoog in het vaandel en staat hierdoor dus ook vanzelfsprekend voorop! Wij steken er een stokje voor om onze klanten te allen tijde tevreden te stellen. Dit proberen wij te bereiken door onze klanten te voorzien van persoonlijk en deskundig advies en de beste service te verlenen bij bestellen, levering en nazorg. Dat is namelijk ons doel: Al onze klanten voorzien van een memorabele, digitale shop-ervaring. Ons team denkt altijd graag met u mee, wij laten u met plezier kennis maken met de mooiste kleden uit onze nieuwste collecties. Uw huis of tuin opnieuw inrichten is niet iets wat u zomaar even doet. Wij begrijpen dat er veel factoren mee kunnen spelen voordat u nieuwe kleden aanschaft. Wij begrijpen u volledig en voorzien u graag van professioneel en deskundig advies. Voor advies kunt u ons bereiken via [email protected]