Goede levering en verpakking. Kleed zelf heeft een fijne natuurlijke uitstraling en is zachter dan ik had verwacht.

Very happy! Recommend :)

Fast delivery and as shown in picture. Very good quality. I will definitely order again from Kleden Online.

zeer snelle levering

Een verbetering zou zijn versturen met track en trace code. Dan is het voor de koper te volgen wanneer het komt

Fantastisch!

Snelle levering! Mooie kwaliteit! Absoluut een aanrader

Prijs/kwaliteitverhouding is goed

Wilde status van mijn bestelling weten mbt levermoment echter kon daarvoor nergens terecht. Dat was jammer

Kleur valt tegen

Kleed valt tegen. Het is niet de kleur die we wilde. We hadden om een antraciet gevraagd en op het kaartje staat grijs. Dat is een beetje verwarrend.

U heeft kinderkleding van goede kwaliteit, voor ieder wat wils!

Bedankt voor de snelle goede service en fijne verpakking.

Super mooi tapijt voor aantrekkelijker prijs

Heel zacht tapijt Precies zoals ik het mij voorgesteld had. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Eerlijk en goed

Kleed besteld, kreeg vrijwel direct een mail dat het een dagje langer kon duren. Kleed bezorgd en helemaal tevreden mee.

Na lang zoeken...

Na lang zoeken hebben we ein de lijk een bedrijf gevonden die zich aan haar afspraken houdt. Er wordt vlot gereageerd op de mail en goed meegedacht. We hebben uiteindelijk 6 stoelen voor de eetkamer en een prachtig vloerkleed voor onder de tafel besteld. Binnen 24 uur al binnen, echt super mooi geworden. Bedankt Kledenonline!!

Super kleed

Kleed oker geel besteld, super mooi kleed.

Goed bedrijf!

Snelle levering en voldoet absoluut aan de verwachtingen! Ons vloerkleed zou volgens de Status update bezorgd zijn, maar dat was niet het geval. Kledenonline was erg behulpzaam om het voor ons na te vragen. Uiteindelijk kwam het 1 dag later, maar in drukke tijden is dat heel begrijpelijk. Wij zijn er heel tevreden over.

Mooi kleed

Mooi kleed

Fijne snelle communicatie

Mijn vloerkleed was niet zoals verwacht en daarom wilde ik deze retourneren. Fijn contact en snelle communicatie.

Mijn bestelling met 2 dagen in huis. Een heel mooi vloerkleed, het panter bruin kleed hebben wij gekocht.

Snel

Snelle en correcte levering.

Ontzettend fijn geholpen door Reinder

We zijn ontzettend fijn geholpen door Reinder bij de aanschaf van 2 vloerkleden. Ondanks de Kerstdrukte hebben we de kleden vrij snel binnen gekregen, afspraak is afspraak hier!! De kleden zijn écht super mooi. Een dikke 10 voor kledenonline!!

Al had ik het eerder geweten had ik hier niet besteld.

Als ik eerder had geweten dat de service zo slecht was en de levertijd zo lang had ik hier niet besteld. Op 22 november ons kleed besteld, en direct betaald, na een aantal dagen niets vernomen te hebben heb ik zelf contact gezocht. Uiteindelijk een reactie op de mail gekregen met dat het kleed momenteel nog 2-3 weken levertijd heeft. Op moment van bestellen was dit echter niet zo. “Ik zie inderdaad dat het bij ons even op 1-3 werkdagen heeft gestaan, dit is onze fout.” Nu nog wachtende op ons kleed..

Oplichters!!!

Me bestelling nog steeds niet binnen. Krijg geen contact met ze. Ben me geld kwijt.

Bestel hier niks!

In midden 2020 een vloerkleed besteld. De levertijd werd steeds uitgesteld, toen kregen we eindelijk een 3S track & Trace code van PostNL, bleek deze code helemaal niet te bestaan. Er werd geantwoord door KledenOnline "Het is afgeleverd, maar we sturen wel een nieuwe maar deze is niet direct leverbaar" inmiddels zitten we in December 2020 en moesten heel veel moeite doen om ons geld uiteindelijk terug te krijgen.

Prachtig

Een set bijzet tafels en een kleed besteld. Het staat erg mooi bij ons in de kamer. Bedankt heren en dames!

2 grote kleden besteld, was iets vertraging maar netjes opgelost! Met 4 dagen de kleden in huis.

Gewoon goed

Mooi kleed, alles gegaan zoal het moet! Gewoon goed en dikke 10

Prachtig

Een Anaheim kleed besteld. Met 4 dagen geleverd, schitterend kleed. Staat perfect!

De dokter van mijn woonkamer!!

Ik moet zeggen dat dit bedrijf hun klanten op de eerste plaats zet. Ben nog nooit ontgoocheld geweest van een product hier en bij een vraag word u onmiddelijk tewoord gestaan. Dit is precies hoe een online bedrijf zou moeten werken maar dit blijkt bij anderen soms een probleem te zijn.

Landbouwweg 22

3899 BE Zeewolde

316 36 11 38 85

Over Kleden Online

Kledenonline.nl is dé online kleden specialist. Het team van kledenonline.nl bestaat uit een goed gebalanceerde mix van jonge, ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur. Zo zorgen wij ervoor dat wij voor onze klanten de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles online, snel en efficient moet verlopen en het “ouderwetse” tijdperk waarbij persoonlijk contact, hoogwaardige producten en goede service hoog in het vaandel staat. Kledenonline.nl heeft er bewust voor gekozen om geen showroom te openen, zodat wij kleden van A-kwaliteit voor B-prijzen kunnen leveren aan onze klanten. Wij beschikken over een modern, efficiënt ingedeeld magazijn met een oppervlakte van ruim 2000m2 om uw bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Waar wij naar streven? Alle Kledenonline.nl klanten gelukkig maken met mooie kleden. Klantenservice staat bij Kledenonline.nl erg hoog in het vaandel en staat hierdoor dus ook vanzelfsprekend voorop! Wij steken er een stokje voor om onze klanten te allen tijde tevreden te stellen. Dit proberen wij te bereiken door onze klanten te voorzien van persoonlijk en deskundig advies en de beste service te verlenen bij bestellen, levering en nazorg. Dat is namelijk ons doel: Al onze klanten voorzien van een memorabele, digitale shop-ervaring. Ons team denkt altijd graag met u mee, wij laten u met plezier kennis maken met de mooiste kleden uit onze nieuwste collecties. Uw huis of tuin opnieuw inrichten is niet iets wat u zomaar even doet. Wij begrijpen dat er veel factoren mee kunnen spelen voordat u nieuwe kleden aanschaft. Wij begrijpen u volledig en voorzien u graag van professioneel en deskundig advies. Voor advies kunt u ons bereiken via [email protected]