Mooie en overzichtelijke winkels Goede dienstverlening
Top personeel die bereid zijn om alle voordelen en nadelen uit te leggen na inruilen van mijn eigen fiets. Paar keer heel fijn telefonisch contact gehad. Ik zou de Halfords in Amstelveen aan iedereen aanraden
We hadden en dakkoffer besteld. De met optie afhalen in de winkel. Tijdens het ophalen vriendelijk geholpen. De medewerker vroeg uit zichzelf of hij kon helpen deze te monteren en het monteren kon uitleggen. Dit heeft hij netjes gedaan met voorzichtigheid voor de auto en dakkoffer. Dakkoffer is gewoon top.
personeel niet erg vriendelijk , ben 75 jaar en mijn vraag was mag ik even naar het toilet moet erg nodig ,antwoord NEE ,daarop heb ik buiten tegen de zijgevel staan te PISSEN omdat ik binnen niet mocht .
Ik had online iets gekocht en keurig geleverd gekregen, later bleek er toch iets te zijn, echter was dit vanuit een andere vestiging gestuurd. Blijk je alleen bij de winkel geholpen kunnen worden waarvandaan het verstuurd is; waardeloze organisatie, los dat lekker intern op zou ik zeggen.
Beste Bas, Vervelend om te horen dat er iets mis was met uw aankoop. Halfords is een franchise formule wat inhoudt dat je koopt bij een zelfstandig ondernemer. Bij een aankoop wordt vermeld dat je een aankoop alleen kunt retourneren in de winkel die uw order geleverd heeft. Gezien de garantie regeling is dit niet anders in te regelen binnen onze organisatie. Mocht u toch met een vraag in een andere vestiging komen proberen we u ten alle tijden zo goed mogelijk te helpen. We vinden het erg jammer dat u ons om deze reden met het cijfer 1 beoordeeld. Met vriendelijke groet, Team Halfords
Original anmeldelse
Producten (voor- en achterlicht) waren snel geleverd en precies zoals op de website vermeldt. Goed verpakt, en ze werkten allebei naar behoren.
Mijn Thule backup ontvangen, ik was eigenlijk blij met en trots op Halfords dat ze dit product eindelijk tegen een schappelijke prijs verkochten gezien hoe oud het backup systeem inmiddels is. Helaas bleek de truc dat je niet de Thule Backup ontvangt maar alleen de box, wat na achteraf zoeken waarom ik er ingestonken ben, blijkt dat foto 3 een vervaagde drager heeft. Ik heb nog serieus overwogen het terug te sturen maar ik heb mijn verlies geaccepteerd. Een verzoek om een oordeel via de mail geeft dan dit resultaat.
Ik had het de volgende dag al binnen Betreft auto maten Geweldig
Ze hadden iets vergeten maar na een e-mailtje had ik de volgende dag de spullen alweer binnen. Top geregeld Halfords. Groeten Freddie Arnhem
We hebben onlangs een meisjes volare oma fiets besteld voor onze dochter. Deze zou rijklaar bezorgd worden. Echter was deze fiets zo slecht in elkaar gezet, dat tijdens de eerste fietsronde haar achterlicht kapot viel en haar zadel ook nog eens los zat. Super gevaarlijk! We krijgen via e-mail geen respons..
Goed geholpen met keuze maken fiets.
Was cadeau voor de verjaardag van mijn zoontje. Bij uitpakken bleek hij het niet goed te doen en na het bekijken bleek er een scheur in de toeter te zitten. Valt net buiten de bon garantie. Kwam er te laat achter omdat het ingepakt was
ik werd na een aankoop in de webwinkel telefonisch goed en vriendelijk geholpen bij een technische vraag
Betreft een stuurknop gemaakt van wat mindere kwaliteit helaas.... Het metaal dat om de stuur klemt blijkt enigzins "buigbaar" Nu is de prijs dan ook relatief laag maar aangezien het uiteindelijk een onderdeel van je stuur is moet het gewoon goed zijn, essentieel voor de veiligheid! Dus op de volgende vraag die gesteld wordt (Aanbevelen?) kan ik helaas alleen "nee" kiezen... Verders heb ik altijd goede ervaring met Halfords overigens!
Beste Michel, Spijtig om te horen dat het product niet naar uw wens was. We nemen uw feedback mee. Gelukkig heeft u wel altijd goede ervaringen gehad bij ons. Ik ga er van uit dat de 'nee' aanbeveling dan ook gericht is op het product en niet op Halfords zelf:) We zien u graag snel terug op onze webshop of in een van onze winkels! Team Halfords
ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen.
Heb al een leren Carpiont stuurhoes besteld die zéér goed bevalt en laatst Turtle Wax Glearvue Repellent en Glasreiniger gekocht. Bevalt uitstekend, streeploos schoon en de waterdruppels glijden zo van je raam door de Glearvue Repellent. Aanrader!!
De rem van de fiets was niet afgesteld. Ik moest zelf op zijn verjaardag de rem in orde maken door de remkabel goed af te stellen en vast te maken!
fiets besteld werd netjes gebelt waneer ik hem nodig had vertelde dat ik hem voor de kerst als kado nodig had dus was allemaal geen probleem fiets netjes in elkaar gezet en gebracht
Na lange tijd niet te zijn gegaan door onbeschofte medewerkster ging ik een poging wagen omdat de andere werknemer wel aardig geweest was. Helaas trof ik de arrogante medewerkster die zo te zien haar werk haat en mensen helemaal niet wil helpen. Ik werd door haar agressief en zij reageerde ook agressief terug waardoor ik natuurlijk nog kwader werd. Door haar gedrag werd mijn frustratie alleen maar erger. Een andere medewerker hield haar tegen want ze was van plan mij aan te vallen. Zij had geen begrip voor mijn situatie en het probleem wat ik had met mijn fiets. Aangezien dit de tweede keer is dat ik haar tref en zij dus altijd zo’n onvriendelijke houding heeft zal ik nooit meer daar gaan en raad het voor iedereen af. Er zijn prima andere fietswinkels in de buurt waar het personeel wel vriendelijk is!!!!!!!
Bij de Kinderfiets Volare Gradient 20" Zwart/Blauw/Aqua 6sp staat aangeven dat er zowel een terugtrap rem als handremmen opzit. Dit klopt echter niet! Achteraf valt hier volgens de winkel ook niets aan te doen.
Een kartonnen doos gebruiken van 20x20x40 cm voor 3 mini tubes lijm kan echt niet in deze tijd. Ze hadden in een envelop door de brievenbus gekund. Ik zal (via de webshop) bij Halfords nooit meer iets kopen!!!! Ps. Ik ben verplicht in deze beoordeling een aantal sterren te kiezen. Maar mijn wens 0 sterren te kiezen is niet mogelijk. Deze ene ster is dus nog te veel!!!!
Beste Rolf, Wij als Halfords proberen zo veel als mogelijk rekening te houden met het juiste formaat verpakking. Deze order is echter gepikt door ons automatisch orderpick systeem waardoor de doos misschien te groot was voor de order. Hopelijk heeft u er nu iets meer begrip voor en bent u bereid de recensie aan te passen. Aan deze recensie heeft namelijk niemand iets. Naar ons idee was verder alles in order met uw order. Team Halfords
De artikelen waren goed te vinden in de shop. Bestellen en pas betalen bij het afhalen. Van het proces word je netjes geïnformeerd
Goed ingepakt en snel geleverd.
Goed ingepakt en snel geleverd.
37 Palladiostraat
Rotterdam 3066 AH