Filtre

goede service

ontbreken onderdelen maar ze doen er alles aan om het snel op te lossen, echter is de leverancier best wel stug.

Alles keurig op tijd. De doos was alleen wat erg groot voor het item.

Snel

Liever in blister ontvangen dan in plastic zakje

Toppers

Snel en correct. besteld en de volgende dag binnen.

Snel geleverd tegen schappelijke prijzen

Gewoon goed.

prima product, snel geleverd.

heldere site, goede prijs/kwaliteit voor het vlot geleverde product.

Goede ervaringen

Goede zaak

Snelle levering en zeer goede service in de winkel bij retour. Ze keken goed mee welk product dan wel zou werken voor mij.

Prima geregeld binnen de beloofde tijd

Zoals afgesproken 3-5 werkdagen

Precies wat ik bestelde thanks

Super onhandig

Prima kwaliteit van het product. Echter ik heb het verkeerde besteld want het past niet op mijn fietsdrager. Handig briefje werd bijgeleverd met de mededeling Halfords houd het graag simpel. Dus: simpelweg geen contact mee te krijgen met de telefonische service. Het retourformulier accepteerde mijn ordernummer en mailadres combinatie niet. Dus op zoek naar een winkel. Ook die zijn in een grote stad als Arnhem verdwenen ..... Lekker simpel he?!! Had ik maar direct het juiste product besteld

Goede service en snelle levering

Na mijn online bestelling heeft Halfords Den Helder gelijk gebeld, dat mijn bestelling niet op voorraad was in de winkel,maar dat zij deze besteld hadden voor mij. Volgende dag weer een belletje omdat mijn bestelling binnen was. Goede communicatie.

Snel en goed geleverd

Mijn bestelling was scherp geprijsd, en snel geleverd.

Goed product vlot geleverd

Goed product dat even niet op voorraad was, keurig over gebeld, duurde één dag langer

Prima.

Snel en correct geleverd. Goed verpakt, en correcte communicatie!

snel geleverd

Super service, snel geleverd.

Slechte verzend bericht

Zeer jammer dat ik geen bericht mocht ontvangen dat mijn pakket onderweg was. Heel toevallig was ik thuis toen dhl kwam. En kon ik de fiets in ontvangs nemen.

wat een drama

Op de website van Halfords staat duidelijk vermeld dat de bakfiets die wij besteld hadden hydraulische schijfremmen zou hebben, maar wat bleek het waren mechanisch en de bakfiets trok verschrikkelijk naar recht tijdens het remmen.

Halfords Hilversum: zeer onbetrouwbaar

Halfords vestiging Hilversum lokt je via een online aankoop. Geeft vervolgens aan dat het betreffende item (een fiets in ons geval) niet meer op voorraad is maar de duurdere versie (110 euro meer) is er nog wel. Het meedenk voorstel, 10 euro er af. Toen ik aangaf dat er andere Halfords vestigingen de fiets nog wel hadden kwamen ze met onzin verhalen over oudere types met banden die niet meer goed zijn etc. Gelukkig hebben de Halfords winkels in Leeuwarden en Drachten ons wel super geholpen. Winkel Hilversum, ga je schamen om in deze tijd je collega’ s proberen muggen af te vangen en dankjewel winkels in het Noorden!

3-5 werkdagen in 1 werkdag :)

producten meer dan tijdig ontvangen & helemaal prima.

Geweldige service

Bestelling via website gaat heel goed. Aflevering volgens afspraak. Er was een onderdeel afgebroken. Ik heb telefonisch contact opgenomen. Werd erg vriendelijk te woord gestaan. Onderdeel is direct naar mij verzonden. Had ik binnen twee dagen. Conclusie: PERFECT

Goede service en uitleg

Prima geholpen bij de aankoop van mijn Thule easyfold xt933 fietsdrager. Er werd keurig demonstratie gegeven hoe alles werkte, welke accessoires leverbaar waren en evt alternatieven.

Netjes en snel

Goed maar betalen om retour te sturen vind ik niet goed.

Correcte en snelle levering.

Zeer tevreden.

Levering uitstekend

Binnen en buitenband online besteld volgende dag in huis.

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH