Filtre

makkelijk te bestellen, goede terugkoppeling en levertijd als opgegeven

Niet aan bovenstaande toe te voegen

Ik had iets besteld en dat werd de volgende dag goed bezorgd.

Prima maar alles op voorraad wat besteld wordt is wenselijk

Op zich prima maar de eerste indruk was beter geweest als datgene wat ik bestel ook gewoon op voorraad blijkt te zijn. Dan word ik via sms gevraagd om contact op te nemen, niet om te overleggen maar om te horen wat men gaat doen. Voelde een beetje als vreemde dienstverlening… Verder alles in orde maar super indruk achtergelaten.

Super vriendelijk geholpen!

via de site besteld en kon het binnen een uur ophalen in de winkel.

Snelle en goede levering door bestuurder, deze nam de moeite om met de lift naar 2 hoog te komen, toen hij hoorde dat ik in een rolstoel zit. Petje af voor deze chauffeur.

Goede service, snelle levering

Artikel was in de bestelde kleur niet op voorraad. Ik werd hierover gebeld en kon een alternatief hiervoor kiezen. Vriendelijke medewerker. Artikel snel en netjes geleverd.

Goed geholpen

Klantenservice was goed en duidelijk. Netjes teruggebeld wanneer de fiets bezorgd werd.

Slecht afgeleverd, wiel scheef en moeren los

Elektrische Fiets zeer slecht afgeleverd. Wiel bleek los te zitten en frame scheef. Spatbord liep aan en gaf veel herrie. Moest de boel helemaal afstellen. Was een kado, maar een teleurstelling in eerste instantie. Erg jammer. Geen kleine prijs voor betaald.

Goede en snelle service

Zeer eenvoudig te bestellen, hele duidelijke bestel-updates en snelle levering. Kortom prima service!

Snelle afhandeling

Goed product

Top service !

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel! Snelle levering en verzending! Toppers!

Erg lange transportmiddel anno 2022

Ik heb op 3 januari een op voorraad artikel besteld, gewoon een klein SKS telefoon hoesje. Je krijgt de vraag om ze te beoordelen al, voordat je iets hebt ontvangen en 3 werkdagen later heb of weet je nog steeds niets. Anno 2022 kan dat echt niet meer. Dan ga je voortaan toch naar BOL.

Super snelle levering!

Gisteren besteld en kon het de volgende dag al ophalen in de winkel, top!

Prima service!

Bestelling is makkelijk te plaatsen en personeel is erg vriendelijk.

Goede service en snelle levering.

helemaal perfect

Snelle levering en de vouwfiets werd gemonteerd. Ga zo door!

Makkelijk bestellen op een overzichtelijke site, binnen 2 uur kon ik het ophalen in de winkel!

Makkelijk bestellen op een overzichtelijke site, binnen 2 uur kon ik het ophalen in de winkel en pas betalen bij ophalen. Heel handig als de winkels gesloten zijn ivm Covid

Goed!

Ik heb bestelt dag later was die er!

Online bestellen en volgende dag kunnen ophalen bij de winkel om de hoek.

Bijna net zo makkelijk als in de winkel kopen.

Voor 16:00 uur besteld, pas 24 uur later klaargezet voor pakketdienst

Voor 16:00 uur bestellen is volgende dag in huis staat er op de website. Helaas werd mijn bestelling pas de volgende dag pas meegegeven aan de pakketdienst waardoor ik m'n bestelling niet op tijd ontvangen heb (volgende dag geleverd was juist de reden om bij Halfords te bestellen). Dit lag niet aan de drukte bij DHL, maar echt aan het te laat klaarzetten voor de pakketdienst door Halfords

Goede en snelle levering

Gewoon goed

Online besteld. Keurig bezorgd.

Professioneel advies, leuke communicatie en snelle levering

Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop van een bakfiets bij Halfords. Het team denkt mee, geeft goed en professioneel advies en de bakfiets wordt uiteindelijk geleverd binnen 3 werkdagen.

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH