Filtre

Jullie waren super snel!

Jammer dat jullie meeste winkels zijn gesloten. Nu bestel ik vaker via het website. Helaas heb ik nooit een kortingscode gekregen. Vaak zijn er aanbiedingen maar Omdat de winkels gesloten zijn zie ik dat niet meer. Maar verder jullie staan in mijn ogen het eerste! Jullie zijn snel en betrouwbaar!

Snel en netjes geleverd.

Snel en goed geleverd.

Teleurgesteld

Ik verwacht 4 windschermen maar kreeg 2 Staat niet duidelijk in de beschrijving.

Halfords heeft altijd altijd goede kwalitatieve producten ga zo door

Ik heb van vroeger af aan al bij Halfords mijn fiets gekocht en ondederdelen. De kwaliteit was altijd goed en heb er langdurig van genoten!

Overzichtelijk

Goede en duidelijke klantvriendelijke site

Voor 16:00 uur besteld NIET de volgende werkdag in huis

Helaas niet de volgende dag in huis terwijl ik het wel al nodig had. De verzend bevestiging is ook pas de volgende dag verstuurd. Dus helaas maar 3 sterren. Aanbeveling alleen voor gunstig assortiment en prijs.

Voldeed aan mijn verwachtingen

Juiste levering binnen 24 uur. Alleen geen melding vooraf van DHL met track & tracé.

is goed als de rest wordt op gestuurd

De Bestelling is goed ontvangen en op tijd alleen mis ik nog de rubberen dopjes die er op de site van Halfords er bij stonden mijn bestelling stond er 2 x op 1 x zonder dopjes voor 12,95 euro en 1 x met dopjes voor 14,95 euro die had ik besteld en die van 12,95 gekregen gaarne zou ik de dopjes alsnog geleverd willen hebben de dopjes zijn de rubbers wat na de klem zit en waar de dop tegen aan gedraaid zit

veel rompslomp

Het bestellen ging goed. De levering was geen succes. Ik moest van DHL thuis zijn tussen 8 uur en 18.00 uur. 's-Middags om 15.00 uur werd de fietsdrager bezorgd. Paste niet dus terug moeten sturen. Gebeld met Halfords Drachten. Het terugsturen moest ik zelf regelen. Bij Bol.com is dat beter geregeld. Of ik kon de fietsdrager terug brengen in een Halfords winkel. De fietsdrager terug gebracht bij Halfords Leiderdorp. In ieder geval geleerd om geen grote dingen meer via internet bestellen. Frustraties krijg je ervan.

Prima webshop en service

Fiets besteld op de website. Goede informatie en supersnel geleverd. Had een vraag voor de klantenservice, en ook daar duidelijk geholpen.

Er was iets verkeerd Verstuurd maar na 1 telefoontje gelijk opgelost

Alles keurig en snel geleverd

Teleurstellend

Vertraging in de bezorging door DHL. Wij zouden de volgende dag met de camper met vakantie gaan en hadden een parkeerplek besproken. Het artikel dat bedoeld was om te gebruiken tijdens onze vakantie zou de dag voor vertrek bezorgd worden. Helaas werd dat de dag erna. Toen waren wij al weg. Het artikel gaat nu naar een DHL-depot in de buurt. Na een week gaat het retour afzender.

redelijk,

lang leveringstermijn, plastic fles verpakt in enorme doos,. Gebruik eens wat minder karton en verpakkingsmateriaal, dit kan echt anders

Vriendelijk te woord gestaan door medewerker.

Was iets misgegaan bij betaling van een artikel.

Bijzonder correcte terugkoppeling en levering volgens afspraak

Goed op de hoogte gehouden over bestelling en levering

Gewoon goed.

Duidelijk, goeie filtermogelijkheid en leuke aanbiedingen.

Wat een attente, snelle telefonische service. Alleen: wat ontzettend jammer dat jullie een plat minipakketje in een veel te grote doos via DHL versturen. Dit had gewoon in een envelop gekund. Milieuvriendelijker en goedkoper!

Mooie inhoud maar beschadigde verpakking

Gelukkig was het bestelde fietsenrek niet beschadigd maar de kartonnen verpakking was aan 2 kanten losgegaan (grote nieten hadden dit moeten voorkomen).

Snel en zeer klantgericht.

Vlak nadat ik op zaterdagmiddag een bestelling had gedaan voor twee fietstassen werd ik gebeld uit Almere. De tassen waren er maar zouden verzonden worden vanuit twee verschillende plaatsen. Ik hoefde me dus geen zorgen te maken als ik een bevestiging/bestelling zou krijgen van slechts één tas. De andere zou dan spoedig volgen. Heel voorkomend dit telefoontje! Dank.

Het was snel besteld en geleverd. Het bleek de verkeerde kleur, maar het was binnen een dag geregeld zodat onze zoon de fiets toch nog optijd had voor zijn verjaardag. Daar heeft hij wel 2 uur voor moeten heen en weer rijden in het weekend. Over deze service niet meer dan lof.

Slechte Service

Voor ruim €80,- Mequiars producten gekocht. Omdat ik meer producten van Mequiara wil gaan gebruiken maar eerst de producten wil uittesten, vroeg ik om simpels van Mequiars bij te sluiten.Ik weet dat Halfords die heeft, want bij de aannschaf van een Mequiars product in de winkel, kreeg ik die ook sampels mee. Naar aanleiding daarvan zit het product van die sampel nu bij mijn bestelling. Halfords doet zich er makkelijk vanaf met: “Die hebben we niet”. Jullie zijn officieel dealer van Mequiars! Doe vooral geen enkele moeite! Oké, niet op voorraad kan gebeuren maar dan zijn ze als dealer altijd nog te verkrijgen en na te sturen. Wellicht Leiden deze sampels ook weer tot aankoop! Geen goede marketing Halfords!!

Supersnelle levering en goede service

Via website Thule dakdrager gekocht. Zeer snelle levering en goede, vriendelijke telefonische service ervaren bij filiaal in Rotterdam en Steenwijk!

Drama

Helft van mijn bestelling geleverd en dan de leverancier de schuld geven. Ik heb daar niets mee te maken.ik bestelling bij halfords

Na bestelling keurig op tijd bezorgd

Goede en snelle levering

Goed product voor een scherpe prijs

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH