Filtre

Supergoede service en snelle levering

Altijd snel geleverd. En als er (in uitzonderlijke gevallen!!) iets is of ze denken een dagje later pas te kunnen leveren, dan bellen ze altijd direct persoonlijk op. Dan hebben ze intussen al alles op alles gezet om via leveranciers (rechtstreeks) of hoe dan ook de juiste spullen zsm bij je te krijgen. De service hier, daar kunnen veel andere bedrijven niet tegenop.

snel geleverd

Snel geleverd en verder niets op aan te merken

Eeg tevreden

Goed product en lage prijs. Levering na een dag.

Product goed verpakt en voldoet aan de bestelling

Ik zit nog op mijn besteld product te wachten

De graag om jullie te beoordelen komt eerder dan jullie levering. Hoe kan ik jullie dan wel of niet aanbevelen

Beloofd levering en dan komt er niks

Bagger

uitstekend

s`morgens besteld en kon het de middag al ophalen

Geen montage

Op jullie site staat dat er gemonteerd wordt bij fietsonderdelen. Dus ik er heen met fiets en stoel en dan hebben ze geen tijd om te monteren, terwijl ze met 6 man staan en er maar 2 mensen in de winkel zijn.

Super goed verpakt

De bestelde artikelen waren zeer goed verpakt.

snel en gemakkelijk

bestelde item was snel en correct af te halen in de winkel

Snelle en nette levering aan huis

Kanker slechte bedrijf retour is niet mogelijk bij dit mensen

Ik kocht een littlefuse met verzending voor 11€ maar het is niet geschikt voor mijn auto en nu als ik terug stuur kost al 6,75€ en dit bedrag krijg ik niet terug ??

Online besteld en afgehaald in Doetinchem. Prima geregeld ook in Doetinchem. Prettig contact!!!

Voor vier uur besteld volgende dag in huis super

Prima fiets

Werd gebeld dat de fiets die ik besteld had, beschadigd is. Kon een andere krijgen of deze opnieuw bestellen maar dat duurde een week. Andere fiets gekozen en keurig op de afgesproken dag en tijd geleverd.

Niet echt klantvriendelijk

Ik bestel een artikel, welke op dat moment in voorraad is in Amstelveen. Ik bel om te halen, de medewerkster zegt dat de bestelling binnengekomen is en nadat verwerkt is wordt ik gebeld om op te halen. Vervolgens belt zij, dat het toch niet in voorraad blijkt te zijn. In filiaal Amsterdam Noor zoude ner nog 3 aanwezig zijn. Zij annuleert te bestelling. Haar heb ik wel als klantvriendelijk ervaren. Vervolgens bestel ik het artikel en zou het ophalen in Noord. Daar ga ik tegen 13:30. De medewerkster behandelt mij, als klant, als klein kind. Zij zegt, dat ik pas kon komen ophalen als ik een bericht van de filiaal krijgt. Ik zeg dat ik gebeld heb met filiaal Amstelveen en daar zeiden zij mij dat ik het in Noord kon ophalen. Zij zegt vervolgens dat het niet altijd klopt wat klantenservice zegt en hoe een filiaal werkt. Vond ik wel niet loyaal naar haar werkgever. Ik zeg: is goed annuleer de bestelling maar, dan ga ik het gewoon in de winkel kopen, want jullie hebben tocht 3 in voorraad. Uiteindelijk heeft zij tocht opgehaald en na betaling meegegeven. Dit alles heb ik niet als klantvriendelijk ervaren.

Van bestselling tot beoordeling in minder dan 24 uren

Website makelijk in gebruik, besteld 15:00, betaling met PayPal, aflevering 13:00 de volgende dag. Geweldig!

Naar verwachting

Duidelijke site en snel geleverd. Miste alleen een mail met de datum wanneer Besselink precies zou komen. Ze waren er sneller dan verwacht, dat wel. :-)

Niet zoals belooft de volgende dag geleverd

Niet zoals belooft de volgende dag geleverd, besteld product nog steeds niet afgeleverd bij dhl voor verzending.

Nette fiets en nette communicatie

Fiets voor onze zoon online besteld om af te halen in Hilversum. Nette communicatie & netjes afgeleverd.

goede service

Duidelijk product omschrijving

Artikel voor mijn auto besteld, omschrijving was duidelijk waardoor ik een passend artikel heeft ontvangen. Helaas heeft de fabrikant ( ClimAir-Duitsland ) geen rekening mee gehouden met de elektrische inklapbaar zij spiegels waardoor ze niet volledig invouwen met gemonteerde windschermen. Geen ramp maar wel iets om na te kijken en aan te passen. Zeer tevreden met de service van Halfords.

Misleidende levertijd

Bij de producten staat ‘morgen in huis’ Na het bestellen zag ik pas de kleine lettertjes ‘voor 16:00 besteld, morgen in huis’. Maar ook dat maakt Halfords niet waar, ik heb 4 dagen moeten wachten. Dit lag niet aan de bezorger, want pas na drie dagen kreeg ik van Halfords de verzendbevestiging.

Product betaald maar niet ontvangen.

Bestelling niet ontvangen. Vervoerder DHL. Geeft aan dat bestelling nog bij Halfords ligt. Halfords zegt telefonisch dat het door DHL opgehaald is. Ik mijn geld kwijt voorlopig. Nooit meer Halfords.

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH