Alleen het achterreflector was stuk, was het enige min punt

• Welk Halfords filiaal betreft het? Oosterhout

Op dag 1 besteld en op dag 2 geleverd. Goed verpakt waardoor geen beschadigingen.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Halfords algemeen

Gewoon goed zoals al jaren gewend van Halfords. Overzichtelijke site, snelle levering en ook fijne aardige klantenservice. Top.

Prijs is goed. Aflevering correct

• Welk Halfords filiaal betreft het? Steenwijk

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed product goede levering

• Welk Halfords filiaal betreft het? Amsterdam

Prima website en erg snelle levering

Prima duidelijke website en sneĺle levering. Jammer de verzendkosten hoger waren dan de productkosten. Maar dat was uiteindelijk mijn eigen keuze.

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

Tot nu toe geen minpunten

Mooie fiets. Tot nu toe functioneert het prima! Verder snelle levering.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Halfords algemeen

Goede prijs en snelle verzending.

AXA voorlicht besteld, compleet met beugel en snoertje voor goede prijs. Snel ontvangen en verzonden in mooi klein doosje, scheelt weer karton.

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

In een woord "uitmuntend"

Zie bevinding

Heel klantvriendelijk!

Ik had 2 Disney bellen besteld maar 1 bleek kapot bij thuiskomst. Kreeg zonder moeite een nieuwe me..!

• Welk Halfords filiaal betreft het? Leeuwarden

goed product

Jammer dat er geen bandjes bij zitten om hem vast te zetten. vandaar dat hij ook goedkoper is. Was bij de vroeger modellen wel het geval.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Rotterdam

Snelle levering, solide product

Degelijke armsteun voor Opel Astra gekocht. Werd snel geleverd. Gemakkelijk te monteren. Voldoet prima.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Halfords algemeen

Prima product, snelle levering maar had het liever fysiek in de winkel opgehaald.

Goed product op de webshop. Goede transporteur waarbij vooraf de keuze thuis of bij afhaalpunt te leveren ideaal is. Pasmaat van de rubberen matten in de auto in orde alleen zit er wel een hele sterke geur aan de matten, hopelijk dat het snel minder wordt.

Helemaal goed.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Hilversum

Heel netjes opgelost!

Na ontvangst van een buitenband waarvan de breedte net anders was dan besteld, is er na contact daarover een nieuwe, goede maat besteld en bezorgd en mocht ik in de tussentijd de eerder geleverde band gewoon gebruiken. Er kan altijd ergens iets misgaan, maar zoals Halfords Amstelveen dit heeft opgelost verdient wat mij betreft een pluim.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Amstelveen

Prima.... Doen wat ze beloven.

Kettingkast besteld, er stond: verzonden binnen 2 dagen, had het artikel echter al binnen 24u in huis. Top!!

• Welk Halfords filiaal betreft het? Halfords algemeen

Echt super fijn en handig!

Ik ben er erg blij mee! De klem werkt goed op mijn sportrolstoel en hij is handig verstelbaar!

• Welk Halfords filiaal betreft het? Hilversum

Product prima, verzendkosten (te) hoog!

Zie boven

Heel goed geholpen

Online een fietsendrager besteld, daarna telefonisch een vraag gesteld,. Daar werd ik heel goed geholpen door een aardige medewerker, die de tijd nam om mij uitgebreid iets uit te leggen.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Eindhoven

• Welk Halfords filiaal betreft het? Sneek

Mijn ervaring met Halfords is al tientallen jaren heel goed!

• Welk Halfords filiaal betreft het? Amsterdam

tot recent positief nu beetje verbazing

Meerdere bestellingen gedaan van Icetoolz Fietsvlaggetjes en altijd is geleverd wat is besteld, deels verdeelbare en grotendeels onverdeelbare stokken. De ondeelbare stokken hadden in ieder geval bedrukbare vlaggetjes, de goedkopere deelbare stokken niet. Mijn voorkeur gaat uit naar de onverdeelbare stokken. Ik heb deelbare stokken ontvangen met mogelijk niet bedrukbare vlaggetjes. Ik kan pas over twee weken beoordelen of ze bedrukbaar zijn. De deelbare vlaggetjes zijn elders veel goedkoper, de afbeelding van die goedkopere vlaggetjes komt overeen met hetgeen ik heb ontvangen. Telefonisch ben ik goed en vriendelijk te woord gestaan en er is adequaat aktie ondernomen.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Zoetermeer

Goed en snel