Goede service!

Halfords had een verkeerd product opgestuurd (kan gebeuren), een mailtje gestuurd en binnen 2 dagen een nieuwe in huis.

Uitstekende service

Dakkoffer besteld, binnen 3 dagen in huis! Wat een service!

Snelle reparatie

Was nog nooit bij halfords geweest. Tijdens het fietsen brak vorige week mijn zadelpen, erg gevaarlijk natuurlijk (fiets niet bij halfords gekocht trouwens). Dus ging ik naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker, dit was toevallig de halfords. Zij hebben dit meteen voor me gerepareerd terwijl ik een bakje koffie aangeboden kreeg. 10 minuten later zat ik alweer op de fiets. Dat is nog eens service. Ik kom zeker terug bij halfords!

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

Tijdens de zoektocht naar een fiets voor mijn achtjarig zoontje, uitgekomen bij Halfords. Ruime keus in de winkel, een testrondje maken was ook geen probleem. Erg fijn. Uiteindelijk een stoere Volare fiets gekocht. Top ervaring.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Halfords algemeen

Scherp geprijsd en snel geleverd

Zocht bumperbescherming voo mn auto Halfords de goedkoopste en heel snel geleverd.

Zeer snel

Zeer snelle en nette levering, ruime keuze in webshop.

Op tijd en compleet geleverd

Op tijd en compleet geleverd

Gewoon goed

Alles vlug en goed in huis

• Welk Halfords filiaal betreft het? Amsterdam

Geweldig!

Verbluffend! Op zaterdagmiddag besteld, uur later wordt ik gebeld: "Mebrouw, bent u rond 18.00 uur/kwart over 6 thuis?/ Ik verbluft: ja. Bezorger van Halfords (neem ik aan): dan kom ik uw bestelling ff afgeven. Nog nooit meegemaakt! Maar zeer tervreden!

• Welk Halfords filiaal betreft het? Zoetermeer

Vaste klant

Ik ben al jaren vaste klant bij halfords. Al meerdere malen hier een fiets gekocht. Bevalt altijd goed. Bij problemen altijd een snelle en kundige oplossing.

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

Snel geleverd, alleen nogal grote doos

Prima service en snelle levering bij halfords. Alleen de doos waar de ruitondtdooier en ijskrabbers in zaten had wel wat kleiner gekund

Makkelijk bestellen. Snel in huis

• Welk Halfords filiaal betreft het? Den Bosch

Goed alleen jammer dat ophalen niet kon

Goed en snel verstuurd. Alleen jammer dat ophalen niet kon in mijn lokale Halfords vestiging (Nijmegen)

Duidelijke website

Afgelopen week een dakkoffer besteld voor de vakantie. Op de website staat een duidelijke product omschrijving. Ideaal!

• Welk Halfords filiaal betreft het? Halfords algemeen

Terwijl ik wachtend was op een kerstcadeau voor mijn vriend en ik twijfelde of we het nig gingen redden voor de kerst heb ik het besteld bij Halfords. en het was er nog optijd. Super, snel en een overzichtelijke webwinkel.

Goede duidelijke website en snelle service

Goede duidelijke website en snelle service

Super service!

Na een verkeerde levering alles top opgelost! Dank

Prima afhandeling van klacht

2 weken op mijn order moeten wachten. Maar na contact met klantenservice bleek het aan dhl te liggen. Hakfords medewerker had meteen onderzoek gestart bij dhl. Na een week nog niks gehoord vanuit dhl. Dus de medeeerker meteen een nieuw product opgestuurd zodat ik het tijdig binnen had. Super gehandeld door halfords

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

Rubberautomatten besteld via de halfords website. Erg goede kwaliteit. Handig bij nat weer, eenvoudig schoon te maken.

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

Goede stoel verhoger de comfort style.

Ben zeer tevreden. De stoel verhoger voor de auto van hallforts. Ben tijdelijk geblesseerd en kan nu wat makkelijker instappen.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Purmerend

Veel keuze kinderfietsen in Zoetermeer

Goed geholpen in de winkel Zoetermeer bij het kopen van een kinderfiets.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Zoetermeer

Top producten

Afgelopen week turtle wax velgen reiniger besteld, 2 dagen later al geleverd. Velgen reiniger werkt uitstekend!

prettige sfeer

Altijd weer vriendelijk personeel in amsterdam.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Amsterdam

Goede klantenservice!

3x de ruit ontdooier besteld, bij aflevering was er 1 kapot gegaan. Klantenservice gemaild en ik kreeg de volgende dag al nieuwe opgestuurd.

Aanrader

Fietstas besteld, duidelijke omschrijving. Snel geleverd. Top service!

111 Anthonetta Kuijlstraat

Rotterdam 3066 AH