Slecht!!!

Kinderfiets is beschadigd aangeleverd. Extra betaald om het rijklaar te maken en bezorging. Medewerker geeft DHL de schuld en daar mocht ik een klacht indienen. Dezelfde fiets was ‘landelijk uitverkocht’. De medewerker zei stuur maar op en je krijgt de geld terug. Ben zelf met een alternatief gekomen, omdat ik wel een oplossing wilde hebben. Uiteindelijk duurdere fiets gekocht. Zelf naar de winkel in Leiderdorp gegaan om hem op te halen, omdat ik niet weer in dezelfde situatie terecht wilde komen. Ontevreden weg gegaan. De medewerker kon geen compensatie/tegemoetkoming bieden. Ik heb een officiële klacht ingediend. Zou graag dat hier naar gekeken wordt.

Netjes en correct.

Ik had iets terug gebracht, dat snel en correct is opgelost. De service is prima.

Duur en onnodig grote verpakking

Het artikel kon met gemak door de brievenbus, maar toch moest ik verzendkosten voor een pakket betalen en kreeg ik ook een enorme doos met alleen maar vulling en een heel klein pakketje. Echt slecht.

Fijne snelle en accurate levering

Het bestelde SKS Compit telefoon montage beugel miste één onderdeel. Zaterdag hierover telefonisch contact gehad. Dinsdag daarop had ik het correcte deel in huis. Sneller dan snel. Bedankt voor de SUPER service.

Goede ervaring!

Toch gek, zo'n bekende naam met fysieke winkels en toch de beste prijs. Ik heb een Thule dakkoffer gekocht bij Halfords en kon deze gratis bij een lokale Halfords afhalen. Er zijn natuurlijk genoeg prijsvechters in de webwinkel markt, maar daar was dezelfde dakkoffer minimaal een tientje duurder (maar vaker meer) en dan moest hij nog verzonden worden met een koeriersdienst. Bestellen en betalen ging goed en het afhalen was een fijne ervaring. Ter plaatse werd ik vriendelijk en goed geholpen met inladen en er werd zelfs aangeboden de dakkoffer meteen te monteren! Ik vond het een top ervaring en zal zeker voor mijn auto zaken vaker bij Halfords langsgaan.

Teleurstellende service bij retour

Artikek gekocht via website. Retour sturwn via website geeft foutmelding. Hierna mailcontact met klantenservice waarbij geen oplossing wordt geboden, maar alleen maat een doorverwijzing baar een fysieke winkel. Ik kies bewust voor de webwinkel en verwacht ook een oplossing vanuit de webwinkel. Jammer. Voor mij geen (web)aankoop meer bij Halfords. Met vriendelijke groet, Rinie Konings

Waardeloze zaak

Een aantal producten besteld, 1 er van met schade ontvangen. Na dit gemeld te hebben is er netjes excuses gemaakt en er zou een vervangend product worden nagestuurd. Helaas nooit iets ontvangen. Op mijn reminder een aantal weken later kwam helaas geen reactie meer.

Alles wat we nodig hebben

Op zoek naar een passend fietsenrek voor onze auto, kwamen we voor de beste deal uit bij Halfords. Ook de adapter en vastzetband gelijk meebesteld.

nog niets ontvangen

Ik heb vorige week donderdag besteld, maar nog niets ontvangen, dus kan nog niet echt een mening geven

Goede service.

Prima service en ...op tijd!

Bij Halfords vonden we de knop die we nodig hadden voor ons fietsenrek. We worden gebeld wanneer we hem nodig hebben, want de laatste set was net daarvoor verkocht. Een dag extra wachten kan wel ... de volgende dag weer een telefoontje, ja we hebben hem zaterdag nodig! Geen probleem, hij wordt nog persoonlijk weggebracht, zodat we zaterdag gewoon de fietsen veilig op het fietsenrek kunnen zetten. Prima service!

Goede service en prettig personeel.

Goede website die overzichtelijk is.

goede service

ontbreken onderdelen maar ze doen er alles aan om het snel op te lossen, echter is de leverancier best wel stug.

Alles keurig op tijd. De doos was alleen wat erg groot voor het item.

Snel

Liever in blister ontvangen dan in plastic zakje

Toppers

Snel en correct. besteld en de volgende dag binnen.

Snel geleverd tegen schappelijke prijzen

Gewoon goed.

prima product, snel geleverd.

heldere site, goede prijs/kwaliteit voor het vlot geleverde product.

Goede ervaringen

Goede zaak

Snelle levering en zeer goede service in de winkel bij retour. Ze keken goed mee welk product dan wel zou werken voor mij.

Prima geregeld binnen de beloofde tijd

Zoals afgesproken 3-5 werkdagen

Precies wat ik bestelde thanks

Super onhandig

Prima kwaliteit van het product. Echter ik heb het verkeerde besteld want het past niet op mijn fietsdrager. Handig briefje werd bijgeleverd met de mededeling Halfords houd het graag simpel. Dus: simpelweg geen contact mee te krijgen met de telefonische service. Het retourformulier accepteerde mijn ordernummer en mailadres combinatie niet. Dus op zoek naar een winkel. Ook die zijn in een grote stad als Arnhem verdwenen ..... Lekker simpel he?!! Had ik maar direct het juiste product besteld

Goede service en snelle levering

Na mijn online bestelling heeft Halfords Den Helder gelijk gebeld, dat mijn bestelling niet op voorraad was in de winkel,maar dat zij deze besteld hadden voor mij. Volgende dag weer een belletje omdat mijn bestelling binnen was. Goede communicatie.

Snel en goed geleverd

Mijn bestelling was scherp geprijsd, en snel geleverd.

111 Anthonetta Kuijlstraat

Rotterdam 3066 AH