Zeer attent om meteen te bellen dat een deel van de bestelling iets later zou komen

Top attent!

Vlotte verwerking

De bestelling verliep soepel en het ophalen bij de vestiging in Amstelveen was simpel

Gemengde gevoelens

Een Sks compit iPhone stroomkabel (156832) besteld en betaald. Bij de afrekening stond een bedrag van €4,99 voor de verzending. Via de mail een bevestiging gekregen met als besteld product een Sks compit Micro-USB kabel (156833). Direct gebeld en kreeg een dame aan de telefoon die de bestelling aan het afhandelen was. Deze dame zou het in orde brengen en heeft dat ook gedaan. Goede artikel ontvangen in een envelop met een postzegel van €2,00. Twee dingen die ik voor verbetering vatbaar vind, ten eerste een artikel bestellen en het systeem zet er een ander product voor in de plaats en ten tweede de verzendkosten die ik niet vind passen. Gezien het product zou er een brievenbuspakket prijs gehanteerd moeten worden.

Super snel geleverd

Snel geleverd. Boven verwachting.

Supersnelle bezorging

Smiddags besteld voor 19.00 uur al in huis. Top

Volgens afspraak geregeld

valt tegen

Het bestelde onderdeel was gebruikt denk ik, de verpakking was met plakband dicht geplakt, het was wel heel echter zag er erg onverzorgd uit.

SUPERSERVICE

Binnenband vervangen .Na 5 dagen weer een lekke band. Onder garantie weer een nieuwe binnenband gemonteerd .Zat een bijna onzichtbaar stukje metaal in .Kon er op wachten. Wilde er geen geld voor hebben. Dat noem ik superservice.

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Slechte communicatie

Er mag wel meer met de mensen gecommuniceerd worden hoe en wanneer de bestelling bezorgd word of dat er vertraging is. Ook als je er over mailt dan is het kort en onvoldoende informatie.

Super betrouwbaar

Product besteld wat uit het assortiment gaat. Zij belden mij op met de mededeling dat het niet meer leverbaar is, maar dat ze nog even proberen of er in een andere winkel nog een kleine voorraad is. Volgende dag weer opgebeld dat het nog net leverbaar was via die andere winkel.

Zeer goede survise

Ik heb goede ervaringen met jullie

Ik kwam voor skihouders, ging weg met dakkoffer

Vlak voor de skivakantie bedacht dat het zinvol zou zijn om nog een paar skihouders aan te schaffen. Alleen te verkrijgen bij Halfords in Steenwijk. Erheen gereden, houders afgerekend en nog even kletsen met de baliemedewerkster. Er stonden mooie Thule dakkoffers en vanwege de uitstekende uitleg en service (ik kon mijn oude gare dakkoffer achter laten) dus de Thule dakkoffer gekocht. Had ik niet gedaan als ik niet zo goed geholpen werd!

Bestelling gedaan op gehaald in Zoetermeer vriendelijke personeel groeten gelijk als je binnenkort

Bestellen en ophalen gaan ik vaker doen

Grote afrader

Heb hier een fietsendrager gekocht. Ik bestelde online, maar de fietsendrager blijkt uit Steenwijk te zijn geleverd. Zelf woon ik in Utrecht en nu de fietsendrager niet goed werkt, ga ik echt niet naar Steenwijk rijden. Het filiaal in Zeist weigert mij echter te helpen. Koop dus geen producten online bij Halfords, de service die je na aankoop krijgt is waardeloos! Ik zit nu opgescheept met een fietsendrager van 550 euro die het niet doet, die ik niet retour kan sturen.

Autorol gordijn

Ik ben teleurgesteld met kwaliteit van uw autorol gordijn die van eerste keer door slecht vering kon niet volledig omrollen ! Dus uw product voldoen niet aan enkele kwaliteit eisen. Hellas. M.v.g.

netjes op tijd afgeleverd

Bakfiets gekocht netjes

Mooie online customer journey en ook fysiek voorraad waarmee je nog bevestigd wordt in je keuze

Goede fiets, goede prijs en Goede service ter plaatse in de megastore.

Snelle afwikkeling en goede service

Fietsketting en fietstassen besteld. Toen de fietsketting niet leverbaar bleek is hij na overleg gratis vervangen door een ander duurder exemplaar..

Gewoon goed!

Op tijd geleverd en goed verpakt.

Geweldig snelle levering

Ik heb zondag avond laat spullen besteld en ze waren er dinsdagochtend. Super netjes verpakt.

2x moeten rijden

Omdat de bestelling door de grote drukte nog niet klaar lag kreeg ik de verkeerde mee. Kon daarna nogmaals naar de winkel rijden om te ruilen. Daarna wel goed.

Super goed bedrijf

Ga zo door

Only half of the order arrived on time

Roof box was delivered per promised timeframe, while ski rails was not delivered as promised, even though it was a single order. Ski rails were sent with DHL, but no tracking number provided. Called Halfords, they said, call DHL and figure out yourself. But how? since no tracking number was given. I have nothing else to do rather than to call couriers to search for the shipment that I paid. God bless, I don't have to manufacture ski rails myself, at least. No idea what will happen with the ski rails, since we are leaving for holidays, I can't pick it up and no tracking number. Roof box arrived good though, no complaints here.

111 Anthonetta Kuijlstraat

Rotterdam 3066 AH