Supersnelle service

Donderdag besteld, vrijdag ochtend keurig afgeleverd!

goed en snel

Gewoon zoals service, vriendelijkheid hoort

Accurate service!

Dakkoffer online besteld. Werd vrij snel gebeld dat deze gereed stond om op te halen. Ter plaatse zeer vriendelijk geholpen met het uitpakken van de dakkoffer en het monteren op mijn auto. Vriendelijk en deskundig;-)

Goed product, snelle en nette levering

Alles wat ze beloven, komt uit. Op tijd besteld, is dan ook op tijd leveren. Gewoon goed.

Artikel online besteld en lag volgende dag klaar in de winkel

Telefonisch goed bereikbaar, en goed advies gekregen

zeer goed.

ik werd door een medewerker van Halfords terug gebeld. Zij had opgemerkt dat ik 2 voorspatborden besteld had in plaats van 1.

zeer snelle positieve reactie na foutieve levering

2 bidons besteld, staat ook op pakbon, doch 1 ex geleverd. Na 1 telefoontje kwam de 2e de volgende dag reeds binnen.

Pas op met '75%' gemonteerd!

Kinderfiets Popal funjet gekocht. Op de website kun je kiezen uit 100% montage, of 75% montage (komt dan in platte doos). De 75% is wel vrij interpreteerbaar, want wat je zelf nog moet doen: - Voorspatbord monteren - Voorwiel monteren - Stuur monteren - Zadel monteren - Trappers monteren - Voor en achterlicht monteren - Remmen centreren en afstellen Gelukkig ben ik klusser en heb ik alle gereedschap ervoor thuis (verschillende maten steeksleutels en inbussleutels, montagevet), maar dit ziet er meer uit als 15% gemonteerd? (Achterwiel en kettingkast is gedaan...)

Super service!

Zeer snel voorradig, vriendelijk geholpen door het personeel. Zelfs meegelopen naar de auto om de dakkoffer meteen te installeren.

Prima service!

Bij de Halfords in Oss denken ze altijd met je mee!

Nog niets ontvangen

Wel betaald Is al wel ingepakt Maar is nog niet verzonden En wordt al wel gevraagd voor een beoordeling ?¿

Kreeg kapot product!

Bestelling was makkelijk. Verzending snel. Maar: ik ontving een overduidelijk beschadigd en kapot product. Ik begrijp niet dat iemand dit in een doos heeft kunnen stoppen om bij mij af te leveren. Ik ben alsnog naar een Halfords vestiging moeten gaan om het om te ruilen. Geen beste ervaring met een shop….maar bij vestiging in Breda snel geholpen en zonder problemen omgeruild.

Gauw binnen

Prima levering

Pakket is zeer snel en heel netjes geleverd. Al was het een fietspomp. gewoon echt keurig.

super service

Ook al hadden we maar een kleine aankoop, op onze vraag of er geholpen kon worden met het monteren, hebben de collega's van Halfords de tijd genomen om mij uit de brand te helpen. Zeer klantvriendelijk; een super service!!!

Slechte telefonische communicatie

Er wordt gewoon niet opgenomen

Snel gebeld dat artikel niet leverbaar is

Ik werd binnen een uur van bestellen gebeld dat het product niet leverbaar was. Er werd snel een oplossing geboden waardoor ik toch tijdig mijn pakket kon ontvangen.

niks ontvangen

ook geen contact over levering. en tracking werkt niet

Wat een service!

Mijn ervaring is heel erg positief: mijn fiets werd tip top in orde aan huis geleverd, waar Mark nog uitgebreid de tijd nam om mij alles uit te leggen. Ik hield een heel prettig gevoel aan deze aankoop over en was erg blij met de persoonlijke service.

snel aardig en oplossingsgericht

ik moest heel snel sneeuwkettingen hebben. Gebeld, uitleg gekregen over prijsverschil en gelijk geholpen bij het reserveren ervan online. Daarmee zeker gesteld dat ik ze dezelfde dag nog op kon halen.

Snelle levering, maar wel een defect aan de fiets

De levering was snel zoals beloofd. De fiets werd gemonteerd afgeleverd. Kennelijk is deze bij het rijklaar maken niet goed gecheckt want er zit een defect aan de versnelling. Deze was bij het eerste rondje op de fiets al meteen duidelijk. Dit had dus opgemerkt moeten worden bij de leverancier. En dan is het online bestellen van een fiets wel onhandig. Want hoe ga je dit probleem oplossen? Ik heb er in ieder geval van geleerd om nooit meer een fiets online te bestellen omdat je service in je directe omgeving nodig hebt.

Trage levering

Op mijn eerste verzoek na 4 werkdagen waarom mijn product nog niet uitgeleverd was kreeg ik terecht de opmerking dat er een levertijd van 5-7 dagen was. Na 9 werkdagen maar weer eens een mail gestuurd. 2 Dagen later kreeg ik een reactie dat er iets fout was gegaan waarna het product 2 dagen later wel werd uitgeleverd. Al met al 12 werkdagen levertijd dus.

Het bestelde artikel werd snel geleverd en het was precies zoals het op de site beschreven was.

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH