Werd niet goed geholpen door medewerker Uden

Had bestelling gedaan om af te halen in Uden. Kreeg geen bevestigingsmail en heb daarom gebeld met de vestiging in Uden. Die vroeg mij om een ordernummer wat ik uiteraard niet had. Hij zei dan kan ik je niet helpen en moet je maar met het hoofdkantoor bellen. Zonder uitleg hoe (telefoonnummer?) Heb toen nogmaals het item besteld en thuis laten bezorgen Ik werd twee dagen later gebeld door de medewerker over de bestelling die ik als eerste had gedaan (afhalen in Uden) blijkbaar stond het dus wel in het systeem. Kortom ik had het gewaardeerd als de medewerker die ik als eerste gebeld had iets meer zijn best had gedaan om mij te helpen. (Bv het uitzoeken en mij terugbellen)

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Na mijn bestelling netjes op de hoogte gehouden van het verloop en de uiteindelijke aankomst van de bestelling in de winkel.

Hele snelle levering!

snel en uitstekende service

het bestelde product (fietsversiering voor kinderen) bleek niet voorradig, maar er werd zonder bijbetaling een gelijkwaardig, maar iets duurder product aangeboden. Omdat het bestelde product niet voorradig was, kon ook de beloofde levertijd niet behaald worden en zou ik geen cadeautje kunnen geven op een kinderverjaardag. Dit werd geweldig opgelost door een medewerker, die een uur later het artikel bij mij aan de deur kwam afleveren. Hierdoor had ik op tijd het verjaardagscadeautje in huis. Groot compliment voor Halfords Hilversum. TOP gedaan!!! Enorm bedankt voor zoveel service.

Klantgericht

Bestelling was foutief verstuurd, maar met een berichtje werd dit zonder omhaal opgelost.

Prima service!

Vriendelijk personeel, is kwam net voor sluit een fiets drager ophalen. Maar mijn auto stond ver weg, het personnel heeft uitgelegd hoe met de auto dichterbij te komen. En beleef tot na sluit ff wachten op mij om de auto om te rijden. Bedankt!

Netjes afgeleverd volgend afspraak

Dakkoffer besteld in drukke periode (voor wintersport), maar binnen paar dagen afgeleverd met berichtje avond van tevoren (& vroeg in de ochtend voor werktijd op aangegeven tijdstip!) Thule dakkoffer lijkt ook te voldoen ;)

Zeer snel alles afgehandeld

Het ging heel vlot ik heb gebruik gemaakt van in3 omdat ik een dakkoffer van 800 euro heb besteld en dit renteloos in 3x mag betalen Enige wat ik wel mis is het bezorg moment. Daar heb ik nog niks van vernomen.

snel en acurate

snel en correct

Geen gedoe!

Bestellen, e-mail ontvangen, ophalen en klaar!

Perfect, het ws er niet en dan keurig gebeld.

staat er al

Natuurlijk is het product afhankelijk van wat je koopt. In dit geval ging het om een dakkoffer. Maar de service vanuit Halfords was perfect. Einde ochtend besteld. Rond 13.00 gebeld om een leverafspraak te maken. Om 13.30 geleverd. Dit was absoluut niet wat ik had verwacht, maar ik ben voor overdelivering!

Levertijd!

Op zondag besteld. Er wordt de volgende dag beloofd dat het is huis is. Maandag kreeg ik te horen dat de bestelling klaar stond. Tot op heden (donderdag) nog steeds niets ontvangen. Zelf geen bericht gekregen dat Dhl het mee heeft genomen! Ze komen gewoon hun beloftes die op de site staat niet waar!

Goede service, goed meedenken in oplossingen

Dakdrager voeten.

Meedenken met de klant, klasse!

De aanschaf van een bestelde fietsdrager kon niet doorgaan, want was uit prodectie genomen. Duurdere, andere, fietsdrager voor zelfde prijs aangeboden. Dat noem ik nog eens klantgericht! Dankjewel!

Zeer goede ervaring

Ik vind het een grandioze service ik kreeg via mijn schoondochter de advertentie door toen heb ik hem de zelfde avond nog besteld om dat mijn ook dezelfde heeft was goed over te spreken van daar dat ik hem ook genomen heb ! Maar hij had hem bij anwb gekocht met zoveel korting toen heb ik ook daar gekeken maar toen moest € 125,- meer betalen als bij jullie dus van daar plus de goeie service bedankt .

Uitstekkend Fiets

Mijn man is super blij met zijn stoere Bimas fiets - past perfect bij zijn lengte. Prijs-kwaliteitverhouding sterk - overtreft verwachtingen. De bezorging ging goed. Snel, vlotte communicatie. Fiets was geheel gemonteerd. Dank jullie wel!

Netjes zoals het hoort. Duidelijk en snel

B

Scherp geprijsd en snel geleverd

Nieuwe fietsendrager gekocht, was bij halfords het scherpst geprijsd. Smiddags besteld, volgende dag in de middag geleverd. Tot nu toe alles top!

Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen per mail

Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen per mail. Krijg ik deze nog ?

Prima en snelle service van vestiging Drachten!

Onduidelijkheid over verzending(en)

Recent een fietsendrager plus meerdere extra's besteld via de webshop. De eerste zending bleek slechts 1 vd 5 items te bevatten terwijl alles op direct leverbaar stond. In de emails stond dit ook niet vermeld. De rest bleek in nog twee losse zendingen te komen, wat ook als een verrassing kwam. Eén item kwam daardoor te laat voor de vakantie. De klantenservice kon ook niet helpen en verwees naar de winkel. Al met al een rommelig verlopende bestelling.

Als las minute sneeuwkettingen via de site besteld en ophalen in Eindhoven. Pas ‘s avonds laat besteld en het lag de volgende morgen al klaar. Super geregeld.

Slecht communicatie over bezorging

Na aankoop fietsfrager geen enkele informatie over bezorging. Alleen transportbedrijf wordt genoemd, verder niks. Wacht nog steeds.

Geen klachten. Van bestelling tot bezorging netjes op de hoogte gehouden, snel geleverd en scherp geprijsd. Goedkoopste met dit product! Top

111 Anthonetta Kuijlstraat

Rotterdam 3066 AH