Geen antwoord op mijn mail

Ik bestel en betaal een dubbele fietstas. Ik ontvang van deze shop 3 mails binnen een tijdspanne van 5 minuten na mijn betaling. Mail 1 = bevestiging van bestelling Mail 2 = bevestiging van betaling Mail 3 = retourbevestiging ???? In de laatste mail staat dat ze het geld gaan terugstorten... Ik stuur een mail om uitleg te vragen. Want ik begrijp de derde mail niet. Ik wil geen terugbetaling, ik wil mijn fietstassen ontvangen! Resultaat: we zijn nu enkele dagen verder en ik kreeg nog steeds geen antwoord!

Prima winkel maar bezorgdienst is verschrikkelijk.

Ik zou voor de winkel normaal gesproken minimaal 4 sterren willen geven en misschien zelfs 5. Echter als je de spullen thuis wilt laten bezorgen wordt dit uitgevoerd door DHL. Deze bezorgdienst is zeer onbetrouwbaar en is voor mij reden om hier niets meer te bestellen. Geef jullie klanten op zijn minst een keuze om ook via PostNL de bestelde producten te kunnen laten bezorgen.

handig produkt

Bagagedrager kan je gemakkelijk bevestigen, handig systeem. Zeer geschikt voor de grote brugklasrugzak.

Prima vlot geregeld!

Van website, bestellen, bestelproces tot levering verliep alles soepel en vlot.

Snelle levering bedankt.

Snel en correct

Snel en netjes

Online gekocht en aangegeven het in de winkel te willen ophalen. 5 minuten later al bericht dat het klaar lag. Medewerker in de winkel was ook erg vriendelijk. Heel fijn.

Verkeerd geleverd maar perfect en super snel opgelost!

Ik kreeg per ongeluk een verkeerd product, wel de juiste verpakking maar verkeerde onhoud. Binnen een dag alsnog het juiste product ontvangen. Top service!!

besteld met thuisbezorging thule fietsenrek

geleverd binnen de afgesproken termijn

Wat een geweldige service!!

Doordat DHL in gebreke bleef heeft een teamlid ( Ralph) van het team Halfords Den Helder mijn bestelling na sluitingstijd bij mij afgeleverd. Wat een geweldige service! Ondanks automatisering hangt service bij Halfords nog steeds heel hoog in het vaandel!!! Top!

Prima service!

Het bestelde fietsenrek bleek alsnog niet op onze auto te passen door een spoiler op de achterklep. Doordat we direct op vakantie gingen waren we niet in staat het product binnen twee weken te retourneren. Even telefonisch gemeld bij Halfords en het was prima om de drager bij terugkomst te retourneren. Heel fijn!

Duidelijk, klantvriendelijk

Goede site! Duidelijk en snel geleverd nadat de bestelling geplaatst is!

Als verwacht

Product zoals omschreven, snel geleverd.

Was goed geregeld.

Bestelling ging vlot en snel.

Prima geregeld

Na de bestelling netjes gebeld dat er iets niet op voorraad was. Na een paar dagen weer gebeld dat alles klaar staat.

Goede afhandeling, te dure verzendkosten

Prijzen zijn redelijk alleen bestelling (klein onderdeeltje) te dure verzending via DHL. Kan gewoon via pakket/briefpost en dus goedkoper. DHL gooit het gewoon ook in brievenbus. Snelle afhandeling bestelling Halfords is goed

Snelle levering, hoge bezorgkosten.

Ik heb twee verloopnippels besteld fietsventiel naar autoventiel. Hadden met de post bezorgd kunnen worden. Nu waren de bezorgkosten hoger dan de prijs van de ventielen.

Een goede afhandeling van mijn bestelling. Door een fout van mij ging deze bestelling retour. Dit ook weer goed afgehandeld en erg snel het bedrag teruggestort.

Prijs/kwaliteit goed. Aflevertijd geeft ruimte voor verbetering

Bestellen en orderbevestiging en track en trace gaan vlot. Prijs is in vergelijking met andere aanbieders goed. Vrijdagavond besteld, woensdag met koerier gebracht. Vond het wel vervelend dat de aflevering tussen 8.00 en 18.00 uur gepland stond. Je kunt dan geen kant op en zit de hele dag min of meer te wachten. Een tijdsblok van 2 uur moet toch mogelijk zijn?

Netjes verzorgd.

Snelle levering.

Via mail wordt ik op de hoogte gehouden en keurig op tijd aan huis bezorgd.

Als je belt met halforts wanneer de spullen geleverd worden word je goed geholpen goede service dat komt bijna niet meer voor

dat is goed geregeld

zeer goed

prima producten voor weinig

Zoals gezegd prima producten voor weinig. Afhalen was nu wat lastig ivm met verbouwing van vestging waar ik op wilde halen. Was beter geweest als ik daar een melding van had gehad om moment dat ik die vestging selecteerde om op te halen. Bij aankomst zat hek voor het gebouw ook zo goed als dicht waardoor het leek of hij gesloten was. maar op een a4'tje op het hek stond dat hij voor afhalen wel open was. Maar doet verder niets af aan kwaliteit en prijs van de producten.

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH