Goede Blackfriday korting

Goede advies

Goede aardige meneer in de winkel die mij goed heb geholpen bij kopen van dakkoffer

• Welk Halfords filiaal betreft het? Amsterdam

Snelle en correcte levering!

Vlotte behandeling van de aankoop.

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

Bestelling gedaan van een Thule dakdrager, na 3 dagen een mailtje gestuurd waar mijn bestelling blijft. Bestelling kwijt geraakt door de bezorger daarna heeft Halfords netjes een nieuwe opgestuurd. Top service

Mooie website

Duidelijke website met goede producten

Goed afgehandeld

Besteld artikel bleek niet leverbaar, maar er werd zonder extra kosten een nieuwer en duurder alternatief geleverd.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Den helder

Een hele mooie fietsen drager geleverd

Afgelopen week een hele mooie fietsendrager besteld en geleverd binnen 3 dagen. Voor een hele scherpe prijs ook nog. Top!

• Welk Halfords filiaal betreft het? Halfords algemeen

Omslachtig qua opsturen en service

Met de aankoop van ‘n nieuwe kitset voor mijn Thule dakdragers verschillende winkels van Halfords geraadpleegd Qua service en tekst en uitleg uiteindelijk goed en correct geholpen

• Welk Halfords filiaal betreft het? Den Bosch

Hele snelle levering

Bestelling geplaatst, Heel snel een leveringsbericht. Daarna DHL......... daar gaat 9 van de 10 keer iets mis. Nu dus ook weer. Tochten dag later. Maar al met al... Halfords... 5 sterren.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Zoetermeer

Simpelweg goed

Goede site, veel producten, goede kwaliteit en snelle levering

Tevreden

Helaas na levering bleek product fabrieksfout te bevatten. Na een mail naar klantenservice werd dit snel opgepakt, ik had 2 dagen later een nieuw product in huis. Goede service!

Deskundig advies

Altijd een fijne ervaring in de winkel in Amstelveen. Medewerker heeft geduld en adviseerd me altijd erg goed. Ga zo door toppers!

• Welk Halfords filiaal betreft het? Amstelveen

Goede webshop en snelle bezorging

Een goede webshop, heel duidelijk en snelle bezorging. Zeer tevreden. Zeker een aanrader en ik zal zeker vaker iets bestellen!

• Welk Halfords filiaal betreft het? Halfords algemeen

Makkelijke bestel site en snelle levering. Dus een tevreden klant.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Rotterdam

Product ruilen top service

Een dakkoffer besteld, maar de verkeerde besteld. De klantenservice gemaild en vervolgens het filiaal gebeld, het filiaal kon nog op tijd mijn bestelling veranderen voordat hij werd opgestuurd. Top service

• Welk Halfords filiaal betreft het? Halfords algemeen

Aardige personeel in vestiging in amsterdam

• Welk Halfords filiaal betreft het? Amsterdam

Goedkope dakkoffers

Voor de wintersport een Thule dakkoffer gekocht vorige week. Hakfords veruit de goedkoopste aanbieder van dit type.

Mooie kinderfietsen

Door familie aangeraden om naar Steenwijk halfords te gaan voor een fietsje voor de kleine. Enorm veel keus met goed advies. Erg tevreden

• Welk Halfords filiaal betreft het? Steenwijk

Uitstekende en aangename service!

Vorige week plaatste ik een bestelling voor een elektrische fiets, die keurig en op tijd werd afgeleverd. De fiets kwam volledig geassembleerd en ik heb er al veel plezier aan beleefd in de afgelopen week.

Duidelijke website

Overzichtelijke website Snelle bezorging Goed verpakt Nette prijs

• Welk Halfords filiaal betreft het? Halfords algemeen

Ruitenwissers volgende dag al in huis

Ruitenwissers op basis van het kenteken besteld en zoals beloofd werden ze de volgende dag geleverd. Geweldig!

Top Breda Halfords

Prima service en kwaliteit

• Welk Halfords filiaal betreft het? Breda

Prima site, alleen geen levertijden vermeld

Halfords.nl is een fijne site. Producten goed te vinden. Alleen geen levertijden per product vermeld. Dit is wel fijn om te weten wanneer je iets besteld.

Goede ervaring

Ik heb een fietsendrager besteld en deze werd netjes bij ons afgeleverd. De bestelsite was uitstekend, helder en overzichtelijk, en ik hoefde geen contact op te nemen met de klantenservice omdat alles probleemloos verliep. De factuur werd per e-mail verzonden en ik kreeg ook een track en trace-link, zodat ik kon volgen wanneer de levering zou plaatsvinden.

Kenteken hulp top!

Dmv de kenteken hulp op de site een accu besteld voor mijn auto. Erg handig om te weten welk product je nodig hebt. Ik had er namelijk zelf geen verstand van. Verder ook fijne, gebruiksvriendelijke site.

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH