Snel en zeer goed geleverd

Ik had even gebeld met een winkel in de buurt voor een dakdrager (een totaal van 3 artikelen) maar helaas had de winkel maar 2 van die artikelen op voorraad. Daarom alles maar online besteld. Alles netjes verpakt en snel binnen gekomen. En goedkoper dan via de fabrikant zelf!

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

De verzendkosten zijn veel te duur !!!!

Nogmaals de verzendkosten zijn te duur !!

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

klantvriendelijk en bereid een stap verder te gaan.

Had een plakspiegel nodig i.v.m aanrijding. Door vertraging op de weg kans dat ik net na sluitingstijd bij de winkel zou zijn. Gebeld en verkoper was bereid om enkele minuten te wachten. TOPservice hartelijk dank, kon het weekend legaal gebruik maken van mijn auto.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Eindhoven

Snel geregeld en bezorgt

Duidelijke website goed assortiment goede service

• Welk Halfords filiaal betreft het? Zoetermeer

Duidelijke website Goede informatie en bezorging

• Welk Halfords filiaal betreft het? Den Bosch

auto matten passen perfect in mijn auto

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De auto matten passen perfect in mijn auto, alsof ze op maat gemaakt zijn. De levering was verrassend snel, en de matten waren goed verpakt, zodat ze in perfecte staat aankwamen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige auto matten!

Alles volgens wens verlopen

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

Prima prijs en snel geleverd

Snel geleverd prima product. Juiste prijs.

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

Misschien een tip. We hadden een mailtje naar de vestiging Delft gestuurd wanneer bestelling geleverd zou worden, maar daar hebben we nooit antwoord op gekregen. Had de mail even beantwoord met: is verstuurd. Voor de rest prima hoor! Blij met de bestelling

• Welk Halfords filiaal betreft het? Delft

gemiste kans om een product te verkopen

Online bestellingen kunnen niet in de winkel naar keuze afgehaald worden.

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

exact het goede product wat ik zocht

Goede kwaliteit en goede ervaring met de bestelling en levering van het product

• Welk Halfords filiaal betreft het? Nijmegen

Product = conform website

Het product is een onderdeel van een fietsendrager van ruim 25 jaar oud. Geweldig dat er nog reserve onderdelen zijn, want de fietsendrager doet het nog erg goed voor de 2 e-bikes. Super dat ik dit nog bij Halfords kon bestellen! Snel geleverd en alles functioneert weer. Top.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Halfords algemeen

• Welk Halfords filiaal betreft het? Zeist

Goed product en een hele snelle levering

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

Snelle levering en goede kwaliteit

Tevreden over de levering en het product!

• Welk Halfords filiaal betreft het? N.v.t.

Een goede servic en kwaliteit

Goede service en snelle service

• Welk Halfords filiaal betreft het? Zoetermeer

Door gebruiksaanwijzing ging montage goed, functie prima.

Het vaststellen van de wielmaat en de locatie van de unit op de voorvork was puzzelen, wat lukte door de duidelijke gebruiksaanwijzing.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Breda

Heel fijn geholpen

Fietsdrager gemonteerd afgeleverd, op de trekhaak van mijn auto geplaatst en diverse handige tips gekregen.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Almere

Uitstekende service!

Een fietsdrager gekocht en de extra kentekenplaat zou diezelfde dag geleverd worden door een ander bedrijf. Om dat voor elkaar te krijgen zijn ze hem zelf gaan ophalen. Top!

• Welk Halfords filiaal betreft het? Amstelveen

Goed geleverd

2 schroeven hadden wel in een enveloppe gekund waarom z'n grote doos ,jammer van de kosten

• Welk Halfords filiaal betreft het? Oss

Dakkoffer opgehaald bij de deur van het magazijn. Werd goed geholpen!

• Welk Halfords filiaal betreft het? Zoetermeer

Goede kwaliteit fietsen en snelle service

• Welk Halfords filiaal betreft het? Steenwijk

Wederom snelle en goede service

Mijn aankoop is netjes en zorgvuldig door het filiaal zelf thuisbezorgd. Hierdoor had mijn dochter haar nieuwe fiets mooi optijd binnen (verjaardagscadeau) maar vooral ook zonder schade. Dit is mijn derde bestelling bij Halfords en als er tussendoor wat is staan ze je altijd vriendelijk en behulpzaam te woord. Bij problemen wordt er gedacht in oplossingen en daar heb je wat aan. Tot op heden zeer tevreden!

• Welk Halfords filiaal betreft het? Breda

Een tevreden kleindochter

Fiets voor kleindochter van 3. Helemaal roze, met mandje en zitje… Ze rijdt erop als een queen. De service betreffende montage en korte levertijd waren super.

• Welk Halfords filiaal betreft het? Oss

Een kinderfiets besteld en tot mijn verbazing was deze al na een paar uurtjes gereed om op te halen. Ik hoopte het fietsje binnen twee dagen op te halen dus dit was een welkome verrassing. Supersnelle service dus en bovendien erg vriendelijk personeel bij het filiaal in Zoetermeer. Een tevreden klant!

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH

+31(0)40 230 2300

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire