perfect

Snel gevonden war ik wilde

Goede prijs / kwaliteit en uitstekende service!

Top.

Was positief

Enige jammere was, dat tussen bevestiging en contact , dat het artikel af te halen was geen status meldingen geweest zijn.

Prima af gehandeld

prima geregeld

online besteld, binnen een half uur al op te halen.

Ik ben meteen goed geholpen

Ik ben meteen goed geholpen

Zoals verwacht

Belachelijke grote doos voor een relatief klein artikel

Gewoon goed.

Snel en eenvoudig om iets te bestellen on line en dan op te halen in de winkel.

Nog niets ontvangen

Heb helaas het product nog steeds nog niet ontvangen, dus kan ik geen beoordeling nog geven helaas Hoop het snel tegemoet te krijgen Mvg frm pijnaker Kouthoofd

Supervlugge levering

Het artikel bevalt me erg goed.

Snelle levering en ik ben zeer tevreden!!

perfect!

perfect!

100% afgemonteerd besteld, maar helaas

Meerdere gebreken onder meer rem niet goed afgesteld en voorwiel loopt aan. Schroeven zitten los op de schijfrem. Alsnog meer dan een uur bezig om het te repareren.

Snelle levering!

Bestelling ging super soepel: snel en gemakkelijk! En de prijs was aanzienlijk interessanter dan bv Bol.com

Prima service, aloude kwaliteit.

Binnen een uur na mijn online bestelling kreeg ik een telefoontje van de winkel waar ik het wilde afhalen dat ze het bestelde kosteloos dezelfde dag thuis konden afleveren. Wat dan ook keurig op de afgesproken tijd gebeurde. Compliment waard.

Top geregeld

Besteld en kon het vrij snel meteen ophalen

Mwah, I've had better

Geleverde fiets kwam niet overeen met de afbeelding die geadverteerd wordt op de website. Te opvallende striping, totaal niet mijn smaak. Tevens was het maar afwachten wanneer de fiets geleverd zou worden. Ik had eerder het verzoek tot review binnen dan de fiets zelf. Geen Track & Trace, of andere volgmethode. Nu had het ook zo kunnen zijn, dat ik op moment van levering niet thuis zou zijn. Fiets is niet een pakketje wat je bij de buren of elders dropt om daar later op te halen, dus ik adviseer toch wel een volgmethode of een afspraakmogelijkheid.

Super handig snel en top service

Ski box besteld en binnen een dag kan hij worden opgehaald. Top service van Halfords en zijn personeel. Denkt mee en helpt mee. Aanrader

Uitstekend en vooral attent

Ik had dakkoffers en dakdragers besteld en de verkeerde dakdrager gekozen, nog geen 10 minuten later werd ik teruggebeld en daar voor gezorgd en ook nog eens heel goed geadviseerd!

ALLES PRIMA

SNEL EN PROBLEEMLOOS.

prima service,

Medewerker dacht mee. Bood ander gelijkwaardig artikel aan omdat bestelde niet op voorraad was.

Prima behulpzaam

Helaas kon het door mij bestelde product niet binnen een aantal dagen geleverd worden vanuit Den Bosch. Die belden keurig en hebben ook fijn meegedacht over een mogelijke oplossing. Die vond ik in het afhalen van een -soortgelijk - product in Amstelveen. Ook vriendelijke mensen trouwens. Al bij al niet precies zoals beoogd gegaan maar uiteindelijk wel prima opgelost. (Zit nog ff te wachten op terugstorten van bedrag uit den Bosch maar dat komt vast goed) enige puntje:het in/aan den Bosch betaalde bedrag kon niet worden doorgesluisd aan Amstelveen. Dus moest ik twee keer betalen. Was ook fors bedrag, bijna 700 euro. Dat kan denk ik klantvriendelijker.

Aardig personeel dat de fiets kwam brengen en ons advies heeft gegeven.

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH

+31(0)40 230 2300

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire