Webaankoop fietsdraagonderdelen

Aankoop fietsdraag frame klem houder met slot. Snel thuis gestuurd, bleek een veer te missen. Na versturen vriendelijke mail heel snel erg vriendelijke mail terug met bericht dit recht gezet wordt. Dat gebeurde want ik ontvi g in 2 dgn een nieuw exemplaar, dit was aangekondigd via mail. Halfords Bedankt voor jullie uitstekende service.

Webaankoop fietsdraagonderdelen

Pakket na 2 weken en 3 keer nabellen nog niet binnen

2 weken geleden 2 producten gekocht. Er stond al snel dat het pakket was afgegeven aan de bezorgdienst. Vervolgens is er niets meer gebeurt. Ik heb na en week gebeld, toen ging de medewerker het nakijken en zou me het laten weten. Niets meer van gehoord. Toen heb ik na 2 dagen weer gebeld. De medewerker zou de producten opnieuw opsturen.. Ook niets meer van gehoord. Na 3 dagen weer gebeld. De medewerker kon zien dat er het opnieuw opgestuurd zou worden en ik zou diezelfde dag nog een track en trace krijgen. Track en trace nu een dag later ook nog niet gehad. Wat moet ik doen zodat ik mijn al betaalde pakketje krijg!!!!

Product goed, bevestigingsmateriaal zeer slecht.

Het bestelde product snel en goed verpakt ontvangen. Echter, de 3M plakstrip waarmee de RVS Achterbumperprotector bevestigd moest worden had total geen plakkracht meer. Dus helaas zelf voor ruim € 11,00 goede dubbelzijdige tape moeten kopen alvorens het product bevestigd kon worden.

Goed en snel

Fijne webshop om te bestellen. Duidelijk betaalproces en snel in huis.

Niks ontvangen

2 weken geleden 2 bougies besteld en betaald omdat ik die nodig had voor mijn tuin machines. Tot op heden nog niets ontvangen. Was wel verzonden zeiden ze. Ze zouden het gaan uitzoeken want bij de bezorgdienst lag het probleem zeiden ze. Stuur dat even 2 nieuwe op zou ik zeggen, bestel ze toch omdat ik ze nodig heb. Daar voorkom je ook recensies mee zoals deze.

Wij zijn dik tevreden met de hoes voor de auto. Wij zijn er heel blij. We zullen vele jaren plezier van hebben. Halfords is een snelle service met het verzenden vd producten. Ik beveel iedereen aan.

Super slechte winkel in Hilversum niet bestellen! Onvriendelijk personeel.

Vanaf 14 oktober zijn we al bezig met een bestelling. Op de website stond duidelijk aangegeven: OP VOORRAAD VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS. Na 2 weken geduldig te hebben gewacht, hebben we toch maar gebeld. De meneer gaf aan, we hebben het zelf nog moeten bestellen en we hebben het net binnen, dus het is onderweg! Deze smoes hebben we maar voor lief genomen. Na 3 dagen een halve order ontvangen! Dus weer gebeld! Halfords.. kinderen de telefoon op laten nemen en hun jullie shit op laten lossen.... erg professioneel! Vervolgens zijn we weer twee weken verder! Nog steeds geen pakket! En krijgen weer het kind aan de telefoon! Toen kregen we eindelijk een volwassen persoon aan de lijn met de meest rotste attitude die je maar kan geven! Een excuus kwam er pas vanaf nadat het gezegt werd. En DHL de schuld geven omdat jullie je shit niet op orde hebben... heel erg volwassen meneer van de Halfords! Beste mensen Halfords klinkt als een zogenaamd "professioneel" bedrijf, maar dat is het verre weg van! En dan met name het waardeloze personeel.

Zoals altijd goed

Bestelde artikelen netjes en snel geleverd.

Prima met een maar.

Snelle bezorging. Fiets ziet er prima uit. Alleen wel een tegenvaller dat als je betaalt voor complete afmontering het achterlicht het niet doet ! Daar is dus blijkbaar niet eens naar gekeken want er blijken oude, verlopen batterijen in te zitten. Als je daar vervolgens over mailt, krijg je niet eens antwoord. Toch een beetje jammer.

I recommend this store, lots of choice.

Nice shop, large assortment, you can buy everything you need for a bike. Nice customer service. I recommend this store.

Ik wist precies waar nog voorraad was

Op zoek naar een fietsenrek op korte termijn wist ik in welk filiaal nog rekken waren. Ik bestelde en kon de volgende dag op het afgesproken tijdstip terecht. Vriendelijke service, alles OK

tevreden.

Ik ben tevreden met deze fiets want hij voldoet aan mijn eizen en daar ben ik blij om.

Duurde allemaal een beetje lang

Gelukkig had ik geen haast met de onderdelen. Ben gewend dat spullen er snel zijn. Niet bij Halfords duurde kleine week. Kan mijn bestelling ook niet volgen omdat mijn e mail verkeerd was doorgegeven. Helemaal jammer omdat je ook nog eens zelf betaald voor de bezorging.

Vlotte levering en gruime keus in kwaliteit spullen voor het poetsen van mijn auto.

Niet correcte levertijd en hele slechte service

Product besteld met levertijd van 1 dag. Was er na een week nog niet, telefonisch zeiden ze elke dag dat ze het product 'vandaag hadden opgestuurd, dus ik kon het morgen verwachten'. Na een week de bestelling maar geannuleerd en ergens anders het product gekocht. Na een week nog geen bevestiging van annulering en dus geen geld terug. Na diverse mailtjes toch weer gebeld en er werd telefonisch bevestigd dat ze het 'vandaag voor elkaar zouden maken'. Een week later nog niks. Na een uitgebreide klachtenmail naar de vestiging én de klantenservice (hoofdkantoor) opeens wel een reactie via mail en mijn geld binnen 1 dag terug...

Waanzinnig snelle bezorging!

Een dakkoffer besteld en binnen een paar uur geleverd! Wat een snelle bezorging! Top!

Hele goede service

Per ongeluk het verkeerde product besteld zonder versnellingen ipv met versnellingen. Dit is heel goed en snel opgelost door Halfords.

lief personeel, maar bestelling is fout

Ik had een onderdeel van SKS afstandhouder besteld. Verkeerd ding (naast 2 andere zaken van SKS) achtergehouden. Was alleen nog maar bij Halfords te bestellen en nu balen want heb ik niets. Personeel is verder prima. Aardig en meedenkend gehoklpen dus ik kom toch wel terug als ik iets hebben wil.

niet geweldig

bezorger stond voor de deur x Zonder van tevoren dat te laten weten. Daarna moest ik helpen met de fiets uit de bus tillen. Toen kwam mijn vriend thuis en bleek het juiste slot niet om de fiets te zitten en de remmen maakte een raar geluid onder het fietsen. Mijn vriend is naar Halfords Zoetermeer gefietst daar werd heel lastig gedaan over het slot en over het geluid wat de fiets maakte onder het fietsen. Er is drie keer een ander slot op gezet voordat het een goeie was. Mijn vriend heeft nou €35 moeten betalen voor een goed slot, Ik vind het belachelijk. Ik betaal bijna 2500 euro voor een fiets die niet goed is en waar geen goed slot op zit. Ik ben zeer ontevreden en ik denk ook dat ik de fiets terug ga sturen. Graag kom ik in contact met iemand die dit voor mij kan oplossen. Ik heb de bestelling gedaan onder Tanja gronloh

Zonde van het geld

Ik kon geen fietsdrager NL sticker in de winkel halen . Waren op! Moest online. WORDEN DUS Wel UIT DE ZELFDE WINKEL VERZONDEN.!!! 1 sticker in super grote enveloppe en werd bezorgd , kostte nu rond de 8 euro . Had makkelijk via post gestuurd kunnen worden met postzegel

Je hebt fietsenwinkels en fietsenwinkels, maar óók Halfords Den Helder !

Gewoonweg grandioos. Als je ergens heel erg netjes en goed wordt geholpen dan is het wel door Ralph en zijn team. Ik heb een nieuwe Hercules E-bike bij hun gekocht en deze overtrof mijn stoutste verwachtingen. De fiets is gewoon perfect en het contact was vanaf het eerste moment heel hartelijk, informatief, gemoedelijk en vakkundig. Daar kan de burger wat mee in deze tijd van lokkertjes, verkoop praatjes enz.. Van A tot Z was alles netjes geregeld en verzorgd tot op de verzekering en accessoires toe. Ik ben zelden zó goed geholpen in een (fietsen)winkel, en deel dit heel graag met iedereen die het wil weten. Een echte Helderse ondernemer die van mij het stempel uitmuntend krijgt, en zeer verdiend. Beste Ralph, ik wil jouw en je team dan ook oprecht bedanken voor deze winkel ervaring, want dat is het gewoon !

Prima geregeld

Bestelling volgende dag in filiaal opgehaald waar het pakket keurig klaarstond en tot in de auto werd gebracht.

Ondanks specifiek vermeld, bleek product niet zomaar te passen.

Speciaal voor Halfords gekozen. Zij hadden een vergelijkbaar, maar iets duurder, product tov andere leveranciers. Omdat Halfords specifiek aangaf dat deze wel zou passen en anderen niet, heb ik toch voor halfords gekozen. Achteraf bleek deze ook niet zomaar te passen en had ik dus voor het goedkopere alternatief kunnen gaan. Levering zelf was wel OK.

Wat een geweldige service!

Normaal ben ik niet van de revisie schrijven, maar deze service was zo super! We hadden een fietsendrager besteld een aantal dagen voor onze vakantie. Die zou de volgende dag bezorgd worden. Alleen was de verzending ergens in het proces bij DHL gestagneerd. Nu was het maar de vraag of de fietsendrager op tijd zou komen. Hierop hebben we contact opgenomen met de klantenservice en toen bleek dat ook zij niet zomaar antwoord kregen van DHL is er een medewerker in de auto gestapt en heeft de fietsendrager zelf bij ons afgeleverd (op 75 minuten rijden). Dat noem ik nog eens service!

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH