Fietsmontage fiasco

Kinderfiets besteld inclusief montage van 20 euro. Opgehaald in de winkel in Oss, zonder eigenlijk heel goed naar te kijken(ik mag er toch vanuit gaan dat het allemaal wel goed zal zijn?). Eenmaal thuis merk ik op dat het stuur niet in lijn staat met het voorwiel en daarnaast het fietsmandje aan de voorzijde ook niet. Aangezien het een gedoe is om weer terug te gaan, ben ik zelf maar aan het sleutelen gegaan. Stuur en mandje in lijn gebracht met het voorwiel. Zeer slordig van een winkel waar je ook terecht kan voor fietsreparaties. Fiets cadeau gegeven aan onze dochter van 3. Maar wat blijkt? Als je de voorrem indrukt, grijpen de remblokjes zich wel vast aan de velg, maar bij het loslaten van de remhendel blijft 1 zijde gewoon op de velg zitten en dus blijft het wiel aanlopen. Dit kan echt niet. Ik moet nog de tijd zoeken om terug te gaan maar de winkel om dit te laten herstellen, maar ik ben allesbehalve tevreden!

Incompleet

Ik heb een Car Care Kit besteld met 3 autoverzorgingsflessen! De doos was open en beschadigd en er ontbrak een fles!

Snel geregeld voor prima prijs

Bestellen en leveren!

Levering te laat, after-sales slecht

Ik heb een fiets besteld voor vrijdag 11:00 uur, zou hem de volgende dag geleverd krijgen. Kreeg een mail dat hij niet op voorraad was en dat het eind volgende week werd. Dat werd uiteindelijk donderdag. De bon van €100,- zat er nog niet bij, terwijl ik zsm een slot wilde kopen. De fiets deed het niet en de winkel in Zeist die hem geleverd had was telefonisch niet bereikbaar door een technische storing. Jullie klantenservice kon me ook niet verder helpen. Uiteindelijk geholpen door iemand van de winkel in NIjmegen, er bleek een kabel niet goed vast te zitten…

700 euro en na 2 wkn nog niks geleverd

Na meerdere keren bellen nog steeds geen dakkoffer. Ze zeggen dat ze het oplossen maar ik heb nog geen product geleverd gekregen Slechte service

Keurig geholpen door ook parkeeradvies te geven

Het af te halen product stond al klaar en ik werd geadviseerd m.b.t. Laden en lossen parkeerplek.

Bezorging was heel slecht.

DHL heeft er een potje van gemaakt.Zou woensdag geleverd worden. Speciaal ervoor thuisgebleven maar niets geleverd , zonder enig bericht. Is donderdag 7 april geleverd bij de buren. Eerste en laatste keer bij jullie gekocht.

Super geregeld

Goed geregeld

De levering was snel Het artikel was goed verpakt! Ga zo door !

Goede sneller service

Ik bestelde online, de winkel nam snel contact op dat het achteruit lag, zelfde dag opgehaald en betaald in de winkel.

Positieve ervaring

Online besteld, een uur later gebeld of we thuis waren, eind vd middag bezorgd.

Website staat 3 dagen maar was eerste dag al bezorgd. Ging om een dakkoffer thule

Snel af te halen.

In het weekend besteld en vanaf maandag middag af te halen in de winkel, tegen contante betaling.

Goed produkt en juiste prijs

De frozen handvaten lagen na bestelling binnen 2 uur gereed in de winkel en voldoen aan de verwchting

Goed en volgens afspraak

Super service!!

Artikel (fietsendrager) digitaal besteld en is dezelfde dag nog geleverd door een vriendelijke medewerker die in de omgeving woont en de fietsendrager na werktijd bij mij thuis afleverde. Helemaal super! En later belde ik met een vraag naar de winkel en werd zeer deskundig en vriendelijk geholpen. De service is top!

Snelle levering en goede voorraad!

Ik kon de bestelling snel regelen online. Er is zo als afspraak geleverd. Wij hebben verder geen problemen gehad, dus verder ook geen contact gehad.

Ik ben tevreden over de service en bezorging van mijn nieuwe fiets.

Makkelijk besteld, snel klaargezet en vriendelijke en klantgerichte service in de winkel.

Prima geholpen

Fijne communicatie tijdens de afhandeling van de bestelling en ook bij aflevering door Halfords zelf

Webshop gebruiksvriendelijk

Online een fietsdrager besteld. Dit ging vrij gemakkelijk.

Snel geholpen via website en in winkel

Ik ben heel tevreden over de service,

Ik ben heel tevreden over de service, regelmatig contact met mij opgenomen over de status van mijn bestelling

Geweldige service

'S avonds besteld en de volgende ochtend al een telefoontje om te vragen wanneer de fietsendrager geleverd kon worden. Dat doen ze zelf om er zeker van te zijn dat het helemaal goed wordt afgeleverd! Diezelfde middag had ik het al in huis. De doos nam hij ook weer mee zelfs!

superrrrrr

in perfecte staat is het pakket gekomen en lader werkt prima

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH