's Avonds bestelt en de volgende morgen voor 12 uur afgehaald.

Goed, had bij bestellen graag gezien wanneer de verzendkosten kwamen te vervallen.

Had bij bestellen graag gezien wanneer de verzendkosten kwamen te vervallen.

Service is goed

Binnen 3 dagen thuis bezorgt. super !!!!!!

Bestellen ging eenvoudig en het lag keurig klaar in de winkel. Gratis, geen verzendkosten dus. Prima ervaring dus.

Vlekkeloos

's Ochtends besteld en twee uur later opgehaald in de winkel (op het moment dat ik tijd om het op te halen lag de bestelling ook klaar)

Snel geholpen, er was 1 product niet op voorraad en ik kreeg een vervangend produkt wat duurder was maar voor dezelfde prijs, top

Zeer vriendelijk en ontzettend snel geleverd

Na teleurgesteld te zijn door een andere fietsenwinkel ben ik bij Halfords uitgekomen. De fiets die ik wilde was nog in twee winkels op voorraad en na het bellen kreeg ik ook de garantie dat hij binnen twee dagen geleverd zou worden. Na het bestellen werd ik door een andere winkel gebeld dat hij na een dag al geleverd zou worden. Al met al was hij er de volgende ochtend. Topservice. Bij de levering nog een beknopte uitleg gekregen. Ik geef vier sterren omdat ik nog eerst de nacontrole wil meemaken. Bestelproces/levering 4,5*

Heb iets besteld op het internet en zou dat in jullie winkel in Hilversum ophalen. Ik belde 10 minute na mijn internet aankoop, en Jaap ontwoorde de telefoon. Heel erg professioneel, maar ook heer erg plezierig. Hij had de aankoop nog niet gezien, maar vond hem wel. Ben daarna naar de winkelen gekomen (20 minute na mijn aankoop) en Japp had alles klaar liggen. Grandioos!!!! Met dank! Marco P, Nijhof, out Kortenhoef

Snelle service in corona tijd!

Uitstekende en snelle service

Dezelfde dag nog bezorgd!

heel goed

Besteld, betaald, gehaald. Zo simpel ging het

Prijs techniesch beter dan welke andere zaak. Leverbaar goed.

Super service

S'avonds bestellen, volgende dag ophalen. Prima service van het personeel van Halfords Nijmegen. Service zoals service hoort te zijn! Top!!

alles zoals je mag verwachten

Prima afhandeling, alles zoals je mag verwachten.

Prima webwinkel

Ik heb buiten- en binnenbanden besteld bij Halfords.nl. Helaas, hebben ze de verkeerde maat buitenband geleverd (maat 37-622 ipv 40-622). Gelukkig is de klantenservice van de Halfords heel vriendelijk en ze hebben uitgelegd dat de maat 40-622 was niet op vooraad en daarom de maat 37-622 hebben geleverd. En de 37-622 past gewoon op de wielen, het verschil is nauwelijks te zien. Top! Verder is het een prima webwinkel, goed overzicht van de producten, en snelle levering.

Heel klantvriendelijk

Goed op de hoogte , van veel zaken

Makkelijk en supersnel. Binnen een dag mijn sneeuwkettingen binnen

Makkelijk navigeren op de website. Snel bestellen en supersnelle levering. Binnen een dag binnen.

Tevreden over halfords

Met halfords geen probleem alleen met de transporteur op de order staat dat de bestelling de 20e Dec om 12uur wordt opgehaald en tussen 13.00u en 17.00u wordt afgeleverd bij de klant in Goes en als je dan om 17.30u naar de transporteur of er al iets bekend is hoelaat de bestelling wordt bezorgd krijg je te horen dat hij pas morgen geleverd word

Super snelle levering

Om 15.45 uur een bestelling gedaan en om 16.15 uur diezelfde dag al bezorgd door een vriendelijke medewerker van Halfords. ‘De zaak sloot om 16.00 uur en ging naar huis en ik kwam toch langs uw adres.’ Wat een service.

Super snelle bezorging!

Binnen een half uur na mijn bestelling ontving ik al de verzendbevestiging. Goed assortiment en fijne service daarnaast!

super service

contact was erg fijn en correct. Afspraken worden nagekomen! gewoon heel fijn!

Product op voorraad en snel beschikbaar

geen bericht over het versturen van het pakket

Bij een internet bestelling wordt je normaal gesproken geinformeerd wanneer het pakket verstuurd wordt en volgt een track and trace zodat je bij benadering weet wanneer het pakket wordt bezorgd. In mijn geval is dit niet gebeurd en en vond levering plaats bijna een week na de bestel datum.

Ebike niet rijklaar geleverd!

De ebike zou rijklaar worden geleverd, maar tijdens de eerste rit vlogen de trappers eraf. Ook trapte de ebike steeds door. Hiervoor moest de versnellingskabel worden vervangen, omdat de versnellingen niet goed waren afgesteld. De fEbike werd "rijklaar" geleverd door Halfords Sneek. De Ebike (merk Vogue) met middenmotor en 8 versnellingen valt ook erg tegen. Na 60 km is de accu leeg en andere ebikers fietsen mij voorbij. Het is dus geen krachtpatser

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH