Filter

Duidelijke webshop

Duidelijke website

Ze doen wat ze beloven

Fiets besteld die voldeed aan verwachtingen en werd geleverd binnen de voorgestelde leveringstermijn, dus uitstekend!

Wat ik wilde met een goede prijs

Makkelijk te bestellen...vlug gekregen....uitstekend verpakt... ;)

Apparaatje slechte kwaliteit

Na minuutje aan staan al kapot Lichterklikker.

Bestelling goed en snel bezorgd

alles keurig netjes zoals het hoort

keurig, netjes en vriendelijk

Niet al te best

Ik heb het nog niet ontvangen. Volgens de belofte al een dag te laat.

Bestelling was snel geleverd. Prima service.

Netjes contact opgenomen dat product niet meer leverbaar en welke procedure gevolgd werd.

op tijd, volgens afspraak

Helemaal geweldig en perfecte service

Service is prima en de leveringstijd was heel snel. Alles bij elkaar zeer goed.

Prima webshop

Vlotte levering, alles was op voorraad, nette prijzen, duidelijke website.

slecht

Ik heb 4 keer een nieuw wachtwoord aangevraagd ,geen reactie.Gisteren ( 9 Augustus) zou het pakket bezorgd worden tussen 10.00u en 15.00u. ik heb niets gezien. Ervaring ; Matig.

Super online bestellen en leveren

Goede prijs kwaliteit verhouding

Niet van deze tijd.

Bandje bestellen en leveren hoeft toch geen + 5 dagen te duren ????

Ken Halfords al heel lang en slaag er bijna altijd.

De deelbetaling in 3 termijnen sprak me aan die ik alleen bij Halfords aantrof. Bij Bol.com was de prijs hetzelfde maar dit voordeel gaf de doorslag om voor Halfords te gaan.

Uitstekende telefonische afhandeling

Het door mij bestelde was niet compleet op voorraad. Ik werd hier meteen over gebeld. Mij werd verteld dat Halfords het bestelde zo snel als mogelijk wilde leveren en ze hebben woord gehouden. Mijn complimenten daarvoor.

Snelle levering.

Overzichtelijke site. Eenvoudig bestellen en betalen. Goede opvolging van e-mail.

Mijn ervaring was prima

Mijn ervaring was prima , maar ik heb op 1 Sept. een bestelling geplaatst maar vandaag 7 Sept. helaas nog niets ontvangen.

Vreemd dat ik een enquete krijg terwijl pakket niet geleverd is

Heb geen pakket geleverd gekregen maar ook geen indicatie.

snelle levering en perfecte service

Lang getwijfeld welke fietsendrager het beste voor mij zou zijn. Uiteindelijk 1 type geselecteerd en betseld.. Na ontvangst van de bestelde fietsendrager bleek dat ik toch een verkeerde keuze had gemaakt. Telefonisch contact gehad met een Halfords vestiging in Rotterdam. Deze bleek de andere fietsendrager op voorraad te hebben. Zonder problemen mocht ik de ontvangen fietsendrager daar inleveren en omruilen voor de andere. Zonder verdere vragen of bewijzen werd de te retourneren fietsendrager aangenomen en omgewisseld voor die van mijn keuze. Perfecte service en bovendien zeer hulpvaardige medewerkers.

Uitstekende en snelle service

Vandaag besteld,morgen in huis. Correct en snel

Het product was goed te vinden op de site met een duidelijke beschrijving.

Halfords Een week geleden een bakfiets gekocht na een paar dagen nog aan gewend dus samen met halfords naar een oplossing gekeken en die kwam er super blij mee CHAPO HALFORDS zeker een aanrader

Overzichtelijke website en snel met versturen

Halfords heeft het goed voor elkaar. Snelle service. Alleen ben ik niet te spreken over DHL. Zij leveren 2 dagen later pas het bestelde. Halfords doet zo zijn best om het op tijd te versturen, wat lukt, en DHL maakt het niet waar en dat vind ik voor Halfords erg jammer, maar ja, ze gaan zelf in zee met DHL.

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH