Filter

Redelijke prijs, snelle levering

Artikelen goed verpakt, snel ontvangen.

Goede snelle levering

Fijne winkelervaring

Makkelijk bestellen en snel thuisbezorgd

Klantvriendelijke service

Online bestellen gaat super snel! Mijn fiets tas was er dezelfde dag al. Omdat er helaas geen filiaal meer is in mijn woonplaats Amersfoort, moest ik uitwijken naar Zeist. Daar hielden ze het voor me vast en kon ik zonder problemen mijn bestelling een week later ophalen. Ik kreeg nog een herinnering via sms, maar op mijn uitleg daarop, kreeg ik geen reactie meer. Dat had ik nog wel prettig gevonden.

Bestelling lag snel klaar om op te halen. In de winkel (Zeist) vriendelijk en behulpzaam personeel.

Snel advies en informatie

Voordat ik mijn aankoop deed, informeerde ik over het product bij Halfords. Goed advies en direct terugkoppeling over de levertijd van de fabrikant via mail en telefoon. Na de levertijd diverse mails over de status en ophaalinformatie. Afrekenen in de winkel ipv direct online is ook een pluspunt.

Teverden!

Beozorging ws netjes op tijd en behulpzaam!

perfect

goede en snelle levering

Perfecte klantenservice

Nadat ik mijn bestelling al op dezelfde dag van bestellen ontving werd ik ook perfecte geholpen door de klantenservice bij het herstellen van mijn fout. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Prima snelle vriendelijke service.

Veel artikelen, ruime sortering, snelle bediening. Ook ideaal om mijn lege Nespresso cups in te leveren voor recycling.

Zeer snelle en goede levering

Had snel iets nodig. Product was bij Halfords leverbaar. Snel besteld, betaald en de volgende dag al halverwege de middag in huis! Top levering. 1 verbeterpunt: jammer dat er rondom de doos waarin het product verpakt zat zoveel plastic tape met logo/belettering van halfords zat, daardoor kon de doos niet bij het oud papier en dit vind ik minder milieu vriendelijk. Ook jammer dat ze nog maar zo weinig fysieke winkels hebben.

Zocht iets Halfords had het en leverde.

Eenvoudig maar prima. Bestelling per mail. Antwoord, het ligt klaar voor je. Binnen 5 dagen ophalen en afrekenen.

Dakkoffer door de heren in Hilversum in een handomdraai erop gezet. Vrolijk en vriendelijk.

De levering was erg snel maar elke fles had gelekt.

5 producten van Meguieres besteld want er was een leuke aanbieding ik had het heel snel in huis. Maar ondanks dat alles heel goed was verpakt (bubbelfolie om elke fles) was elke fles nat en het label plakkerig en hadden ze gelekt. Zelfs flessen waar de opening onder een dop zit.

Zeer tevreden!

Zeer goede service; ik werd meteen gebeld nadat ik een bestelling had gedaan via de website, door een medewerker die vertelde dat de fietstassen die ik wilde hebben niet meer leverbaar waren en hij heeft mij vervolgens goed geholpen bij het zoeken naar een alternatief. Het geld werd vlot teruggestort, waarna ik andere fietstassen kon bestellen. Per mail stelde ik nog een vraag over de verzending ervan, omdat het belangrijk is voor mij dat dat zo geurloos mogelijk gebeurt. Ik werd wederom heel snel gebeld door een vriendelijke medewerker en met mijn bestelling is het daarna helemaal goed gekomen. Die werd de volgende dag zelfs al geleverd. Helemaal top dus!

Snelle levering en goede product omschrijving en ook kwaliteit van het product is top!

Helemaal top

Net een nieuwe Hercules Montfoort gekocht. Ik ben zooo blij met de mannen. Goede service, deskundigheid, gezelligheid en humor. Er wordt je niet zomaar wat verkocht, er wordt goed gekeken en geluisterd naar je behoefte

Goede service, ruim assortiment

Goede service, ruim assortiment

Patrick

Onlangs telefonisch een afspraak gemaakt om mijn fiets te laten nakijken, zodat ik binnenkort het zuiden van Limburg fietsend kan gaan verkennen. Zoals altijd is de service en vakbekwaamheid top! Heeft jouw fiets een APK nodig of is er iets aan kapot? Breng hem dan naar de Halfords toe, want dan weet je zeker dat weer goed komt.

Top Actie

Ik ben echt een fanatieke autopoetser, heb de afgelopen jaren verschillende merken geprobeerd. Ik kies nu vaak voor Meguiar’s. Ik heb weer gebruik gemaakt van de actie: 4 halen 3 betalen, scheelt toch serieus geld. Dus ik kan mijn bolide weer stralend schoon maken na de sneeuw en pekel van twee weken geleden!

Compleet assortiment, prima service

Fietsreparatie snel en kundig uitgevoerd.

Zeer snelle levering

Vrijdag 26 februari een thule fietsendrager besteld en 3 uur later in huis ! Super goede service en een snelle levering.

Uitstekende service

Je verwacht bij halfords geen werkplaats voor fietsen . Maar niets is minder waar. Uitstekend assortiment tegen goede voorwaarden en een mooi service pakket .

TOP

Netjes, goed verzorgd, betrouwbaar!

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH