Filter

Topservice

Uitstekend geholpen

Fijn geholpen

Mbv keuzehulp framemaat de juiste kinderfiets voor mijn dochters verjaardag kunnen kiezen. Dochter blij, mama blij.

Reparatie van fiets

De fietsen van ons hele gezin brengen wij naar Halfords Amstelveen voor onderhoud wanneer dit nodig is. Iedere keer zijn we tevreden en meestal is de fiets dezelfde dag nog klaar!

Top Service!

Je word er altijd vrolijk en goed geholpen!

Wilde graag een bakfiets proberen, kontakt gehad met het filiaal Den Bosch. Aangezien er geen verkoop in de winkel mocht kwamen ze met 2 bakfietsen aan huis om te kunnen proberen. Op ons gemak getest en er 1 uitgezocht. Hij mocht gelijk achterblijven nadat we betaalverzoek voldaan hadden. Dat wordt genieten met de kinderen dit weekend.

Correct personeel en goede service!!

Product online besteld, werd meteen dezelfde dag nog bezorgd door een heel aardige medewerker plus goede uitleg over het product.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik was al lang van plan rond te reizen met mijn nieuwe auto, 5 dagen voor vertek dacht ik er opeens aan om een dakkoffer te kopen voor meer ruimte. Ik heb de Thule Dakkoffer Pacific 780 antraciet gekocht omdat deze in de korting was en het werd binnen één dag geleverd! Echt een aanrader! Top product, super kwaliteit, enorm veel opberg ruimte en een geweldige service. Ik zal zeker terugkeren naar Halfords omtrent auto accesoires in de toekomst :)

De medewerkers van Halfords kwamen mijn bestelling dezelfde dag nog bezorgen bij mij thuis. Grote klasse! Top bedrijf.

Goede en fijne service!

Afgelopen week heb ik een elektrische fiets besteld en deze is netjes en op tijd bezorgd. De fiets is netjes afgemonteerd geleverd en ik heb er afgelopen week al veel plezier van gehad.

Super snelle levering en goede prijs

Op 6-12-2020 een Thule fietsendrager besteld en deze maandag al netjes in huis volgens verwachting. Via de chat op de website geholpen met het bevestigen van de fietsendrager. Dit is service waar ik blij van word.

37 Palladiostraat

Rotterdam 3066 AH