Excellent service

Rapidité d’envoi et article ASICS résolution au top

Slecht

Ik heb een padelracket besteld , niks ontvangen en mijn geld nog niet retour gehad.

Goede webshop en voldoende keus slecht retour beleid

producten worden goed en snel verzonden. Door drukte paar weken wachten op je geld is ivm retouren is alleen niet meer van deze tijd!

Erg tevreden over product en levering

Super service

Meerdere padelrackets gekocht hier. Eentje kreeg na twee of drie maanden een barst (wat niet hoort bij normaal gebruik) en deze hebben ze netjes voor mik vervangen. Super service!

Tevreden

Nee

Best wel slecht

Ik heb een bestelling bij jullie geplaatst via decathlon. Het padelracket is nooit bij mij aangekomen. Geen verzendbevestiging of indicatie na een ruime week. Daarna besloten de bestelling te annuleren. Ik heb nog geen bevestiging hiervan gehad of geld terug. Erg traag allemaal en niet bekend waarom en waarop en hoe lang ik moet wachten. Beetje jammer. Mijn ervaringen bij decathlon is wel goed.

Komen beloftes niet na

Dinsdag morgen een bestelling geplaats, zou betekenen woensdag in huis. Op donderdag krijg je mail dat ze het naar DHL hebben gestuurd dus waarschijnlijk pas vrijdag binnen. Van de klantenservice krijg je geen reactie in ieder geval niet binnen 1 werkdag. Erg slechte service en heb ook van vrienden gehoord dat het bij hem precies het zelfde liep.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Goede aanbieding gevonden en makkelijk te bestellen. Levering was in een tikkeltje grote doos maar verder prima.

500 euro betaald niks gehad

Ik had een verkeerd racket besteld en dezelfde dag retour gedaan 9 dagen verder en nog niks vernomen. Tevens nieuw racket besteld ( wat op voorraad was) nog niet ontvangen. Er gaat iets mis bij dhl. Mail hierover gestuurd, geen 24h antwoord zoals op de site vermeld maar helaas nog niks. Op de site retouren worden binnen een week verwerkt . Op voorraad 1 dag levering Mail binnen 24h beantwoord Helaas geen van dit allen waar

goede service

top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

geen problemen, producten zien er prima uit.

Snelle, correcte levering

Levering dag na de bestelling. Product prima in orde. Geeft goed gevoel om later nog te bestellen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle correcte service. Top!!

Reeds 2 maal een bestelling geplaatst en beide keren snel bediend .

topservice

Zeer tevreden over de service en producten

Super winkel!

Ik had een padel racket besteld en bij aankomst bleek hij beschadigd te zijn. Mailtje gestuurd met de foto’s en de volgende dag hadden ze meteen een nieuwe gestuurd plus een retour ticket voor de beschadigde. Kortom, meer dan tevreden.

Prima service, volgens afspraak

Niks meer aan doen, prima zo

Hele fijne schoenen gevonden! maat 49 van K-Swiss.

Veel keuze voor als je niet zo'n grote voeten hebt als ik. Maar ben heel blij met de K-Swiss schoenen die me perfect passen en ze zien er nog mooi uit ook!

Prima geregeld , goed product , mooie prijs

Nog de afwikkeling van een retour zending ( dubbel besteld ) en dan helemaal tevreden.......

Kreeg totaal verkeerde schoenen en maar opgestuurd.

Bestelling klopte van geen kant en wacht al 12 dagen op mijn geld terug van teee bestellingen

Goede prijzen, goede service!

2 keer een paar padel schoenen besteld. Waren beide te klein spijts het feit dat het 2e paar een maat groter was dan mn normale schoenmaat. Uiteindelijk ander merk besteld bij Padeldirect in de goede maat. Returnprocedure verloopt feilloos alsook terugbetaling!

Traag als …

Op zondag 2 padelrackets besteld, aangezien we dinsdag- en donderdagavond nog twee lessen hadden, en zaterdagochtend een toernooitje. De rackets kwamen zaterdagmiddag pas binnen. :-(

Goede uitleg en expertise over padelschoenen

In mijn zoektocht naar nieuwe padelschoenen ben ik in de winkel goed geholpen om de juiste schoenen voor mij te vinden.

Duidelijke communicatie en goede producten!

Mijn bestelling had enige vertraging maar dit werd direct gecommuniceerd. Ook bij vragen was er snel en duidelijk antwoord en werd er meegedacht. De geleverde racket speelt ontzettend fijn en ik ben er dan ook erg tevreden mee. Voor mij zal de volgende bestelling zeker weer bij PadelDirect geplaatst worden!

Komen afspraak niet na.

Advies is om hier niet te bestellen. Voor 22 uur bestellen is de volgende dag in huis. Dat klopt dus niet. 5 dagen later is bij Padel direct volgende dag. Ben niet de enige die deze ervaring heeft.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk