Top producten en snelle levering

2 x besteld en 2 keer mooi verpakt en goed en snel geleverd,ik zal hier vaker bestellen!!

Topp

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niks op aan te merken, snelle levering

Snel geleverd, alles in orde.

Vlekkeloos

Nieuwe rugzak besteld, correcte prijs, vlotjes afgehandeld, netjes geleverd. Zoals het hoort dus ...

Subliem

Simpel!!! Alles geleverd zoals het hoort

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top service, top kwaliteit!

Zeer goede en vlotte service! Mooie kwaliteit! Super tevreden klant!! Absolute aanrader!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle verzending, goede retour regeling, afspraak is afspraak.

tof padelracketje

ik vind dit een padelracket die ik padel spelers aanraad die techniek aan kracht combineren. Het is niet echt geschikt voor beginnende spelers

Snelle levering wel slecht verpakt

Het racket was de volgende dag in huis! Helaas bleef een deel van de print in het plastic hangen en ook zijn er stukjes van de grip afgegaan tijdens het verwijderen van het plastic (alsof het nog niet goed vast zat). Dat was jammer voor de prijs die ervoor betaald is.

Ik bestel hier omdat ik zeker ben dat ik de dag erna mijn product hebt. Ik moet nooit wachten en de producten zijn van top kwaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb voor eerst bij padeldirect.nl een padel racket besteld en ik merk dat na twee weken dat de racket niet goed bij de handvat en ik heb gebeld naar de klant service het was netjes geholpen en later hebben ze een mailtje naar me gestuurd dat ik de racket moest terug sturen op de mailtje staat duidelijk hoe je moet stap voor stap gaat doen en het was gratis geretourneerd en daarna hebben ze met een volledig bedrag wordt vergoed. Complement hiervoor daarna heb een nieuwe racket besteld en die kosten wat duurder en nu ben ik helemaal tevreden.

Snelle levering en super kwaliteit!

Racket is licht, goede kwaliteit en snel geleverd! Top!

Snelle levering in een prachtige verpakking

Een goedwerkende website die snelle levering belooft en dat ook doet: ik raad iedereen deze webshop aan. En dan krijg je ook nog padelrackets in mooie hoesjes. Het is perfect.

Geweldig!

Ruim assortiment aan topmerken. Goede omschrijvingen van producten en een uitstekende service met snelle levering van producten. Kortom, top!

Mooie padelzak gekocht, heel tevreden van!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering, niks op aan te merken

Zoals aangegeven, een snelle levering van het gekozen materiaal. Goede 1ste ervaring met deze site.

Zeer goede ervaring!

Materiaal (padelschoenen en truitje) aan scherpe prijs, correct en in orde op tijd geleverd! Zeker aan te raden!

Na 3 weken en oneindig veel mails nog steeds aan het wachten

Op 27 mei een bestelling geplaatst in de middag. Website geeft aan voor 22u besteld, dag erna in huis. Ik kreeg snel een track&trace en zou inderdaad de zaterdag mijn pakketje ontvangen. Op zaterdag kreeg ik bericht dat het verplaatst werd naar maandag, toen werd het dinsdag en daarna woensdag. Waarop ik contact opnam met PostNL. Ik moest via padeldirect een onderzoek laten instellen. Dat gedaan.. helaas werd ik zelf niet op de hoogte gehouden en heb ik zelf naar de stand van zaken moeten vragen. Mijn pakket was vermist en ze gingen een nieuwe opsturen. Op maandagmiddag werd er een nieuwe verstuurd. Woensdags nog steeds geen track&trace, waarop ik weer contact opnam. Ze hadden de bestelling niet goed doorgezet. Op donderdag is nogmaals de bestelling doorgevoerd en heb ik meteen een track&trace ontvangen. Ik zou eindelijk na lang wachten mijn pakket oo vrijdag ontvangen volgens de track&trace maar PostNL was nog wel op mijn pakketje aan het wachten. Op vrijdag is het uitgesteld naar zaterdag. Nu is het zaterdag 17juni en staat er dat PostNl het pakketje nog niet heeft ontvangen en dat ik het waarschijnlijk dinsdag ga ontvangen (mits ze het bij padeldirect/tennisdirect) naar postnl versturen. Echt jammer dat ik nu al meer dan 3 weken aan het wachten ben.

Super snelle bezorging! Goeie kwaliteit en goed ingepakt!

Zeer positief

Raket werd op tijd geleverd én met beschermhoes

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Product was snel in huis. Netjes verpakt.

Heel tevreden!

Overzichtelijke website, vlotte service, snelle levering, top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top geholpen na een racket wat geleverd was met een fabrieksfout. Ideale Service.

Geleverd conform afspraak

Bestelling worden op tijd en compleet geleverd, top!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk