Schoenen besteld snel geleverd teruggestuurd en omgeruild voor een grotere maat en weer snel geleverd. Helemaal goed!

perfect materiaal, snel en grote keus

Heb diverse keren besteld, altijd keurig conform afspraak geleverd mooie spullen en grote keus

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en service

Als je ballen hebt en je slag wilt slaan Padeldirect !

Ales prima in orde

Snel geleverd en product in orde. Top !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een snelle levering en zeer goede service!

Wanneer een maat niet goed is , omruilen mogelijk, anders geld terug! De nieuwe maat wordt opzij gehouden en je hoeft het niet eerst te betalen. Wat top is!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne spullen en snelle bezorging

Heel fijne spullen, snel bezorgd en goede kwaliteit. Enige punt is dat het wellicht een kleine doos had gepast.

Snel en kwalitatief

Topervaring! Snelle levering en mooi assortiment. Voor herhaling vatbaar!

Zeer professioneel

Overzichtelijke website en professionele en snelle levering! Dank!

Product was snel in huis en ben tevreden over de levering.

Zeer vriendelijk en betrouwbaar

Ik had een padelracket besteld, dat ik de volgende dag al in huis kreeg. Het racket speelde super, maar al na binnen 6 weken begon de toplaag af te bladderen. Na een telefoontje en een mailtje met een aantal foto's, vroegen ze me het racket terug te sturen. Binnen 2 dagen was mijn klacht geaccepteerd en hebben ze me een nieuw racket gestuurd. Dit alles binnen 1 week. De klantenservice is zeer vriendelijk aan de telefoon en reageert erg snel op e-mails.

Prima en op tijd.

Zeer snelle en vlotte levering

Bestelling werd de dag erna al geleverd. Overzichtelijke website en vlotte eenvoudige manier om retour te zenden. Een tevreden klant. Bedankt!

Correcte en snelle service

Heel snelle levering en correct product

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd en prima product

De volgende dag al geleverd en goede kwaliteit!

vlotte levering van een goede racket

In mijn zoektocht naar een nieuw racket geholpen door de duidelijke en uitgebreide beschrijving. Heeft me echt geholpen in de keuze. Pakketje was zelfs een dag voor de leverdatum bezorgd! Kon hem meteen testen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het was voor mij de eerste keer dat ik iets online besteld had. Helaas paste de schoenen niet die ik besteld had niet en had ik een maatje groter nodig. Het terugsturen ging vlot via een UPS punt. De schoenen met een maatje groter werden enkele dagen reeds geleverd.

Zeker aan te raden!

De website zelf is duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Je hebt redelijk veel keuze en het zijn ook gekende merken. De levering was heel snel en nog belangrijker ze was volledig in orde. Prijs kwaliteit lijkt me volledig accuraat. Hopelijk komen er regelmatig ook nieuwe collecties op want ik wil zeker nog eens wat bestellen. Om af te sluiten kan ik het zeker aan raden moest je zelfs nu nog twijfels hebben.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het is gewoon goed, je bestelt iets en ze komen het na, niet overbodig wachten.

Bestelling verliep goed en kwam op tijd aan.

Toppie

Nox padelracket gekocht, scherpe prijs en snel in huis. Zeer tevreden

Veel keuze uit topkwaliteit

Er worden veel verschillende merken aangeboden, dus er is voor ieder wat wils. Alle topmerken zijn beschikbaar. Als je een te kleine maar hebt besteld, kun je het laten omruilen. Dat werkt perfect.

tip top

Alles tip top in orde!!

Super service

Super klantenservice die echt met je meedenken. Altijd fijn contact!

Uitstekende service

Snelle en betrouwbare service. Ik heb padel reeds aangeraden bij vrienden en zal dit in de toekomst zeker nog doen.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk