Snelle levering!

Levering volgens website. Zie je niet zo vaak meer.

Snelle professionele service

Vlotte service en snelle levering

Reageren erg traag, maar bieden nette oplossing als het misgaat

Reageren erg traag, maar bieden nette oplossing als het misgaat

Fijne website en snelle levering

Web site is overzichtelijk, heeft goede filter mogelijkheden en duidelijke product informatie. Na het bestellen in de avond uren de volgende dag al geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen.

Leverproblemen

Niet op tijd leveren, avondlevering terwijl het adres zakelijk is. Diverse emails hierover gestuurd 0 antwoorden, echt slecht!

Snelle en goede service

Heel

Snelle levering. Prima service

Racket gekozen op basis van de test. Racket was niet dezelfde dag verzonden, zoals de site zegt; Voor zoveel uur besteld is volgende dag in huis. Maar ik kreeg een mailtje de volgende ochtend dat hij met de avondzending verstuurd werd, zodat ik hem alsnog de volgende dag in huis had. Erg blij!

Bestelling niet geleverd

Mijn vorige bestelling is niet geleverd, ik heb 2x mail gestuurd met de vraag waar mijn pakket blijft en krijg geen respons. Morgen maar bellen

Snelle service, goede prijs kwaliteit

Top shop

Supersnelle levering

Topproducten aan scherpe prijs!

Tevreden over product, prijs en verzending...

Overgrip van Wilson erg slecht

Gripje is glad. Plakker krijg je niet heel van het rolletje af. Erg slecht dit

Vlot geregeld, duidelijke site, geen overbodige poespas!

Vlot geregeld, duidelijke site, geen overbodige poespas!

Foto's zijn niet duidelijk

Ik had eerste een tas gekocht bleek dat het racket in een buitenvak er een beetje bij hangt. Ik wil een tas waar mijn racket in kan.

Snelle levering en goede prijs

Makkelijk bestelproces en snel geleverd tegen een scherpe prijs.

heel slecht

al twee keer besteld en betaald maar geen schoenen ontvangen en ook geen geld gekregen

top

top

Great website, great prices, fast delivery

I bought a padel racket and some balls, they had the best prices, and very good delivery. Definitely reccomended !

Zeer vlugge en correcte bediening!

Zeer vlotte levering

Bestelling geplaatst om 18 uur s avonds en dag nadien om 12 uur s middags geleverd. Top website met duidelijke info. Zeer tevreden klant

Snelle levering, top service!

Padel racket besteld. Was helaas beschadigd aan bescherm gedeelte boven aan het racket. Foto's van gemaakt, direct dezelfde dag nog is een nieuw racket gestuurd, zodat ik die de volgende dag in huis heb.

Alles naar wens

Vlugge levering, in goede beschermende verpakking

snelle service

makkelijke sites, en snelle leveringen

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk