prima adres

Product snel geleverd tegen een goede prijs

vlotte verzending

goede prijs en vlotte verzending. bedankt

Top service!

Elke bestelling wordt snel geleverd en komt stevig verpakt aan.

Vlotte service

Levering zoals afgesproken. Goed verpakt.

Still waiting for my order

No clue till now. Still waiting for the order. I dont have much time but I'll contact soon if still nothing goes on.

uitstekend

Zeer tevreden met de snelle verzending.

prima bedrijf

prima uitleg producten en snel leverbaar ben tevreden

Ruikt aangenaam en fris

Heerlijk streeploos produkt

Gisteren besteld vandaag in huis

Materiaal snel gevonden op de website en besteld. Volgende dag in huis. Perfect !!!

Bestellen ging soepel, snel thuisbezorgd

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

wat je besteld krijg je

als je besteld krijg je gelijk bevestiging van je bestelling en word snel geleverd

jammer dat PostNL het liet afweten

Levering de volgende dag niet waargemaakt. Vervelend als je tijdens het proces zonder materiaal komt te zitten. Afwikkeling en prijs zijn prima.

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Snelle levering

geweldig

Prijs is goed. Snelle levering.

Op tijd geleverd, maar producten beschadigd.

Heel jammer dat na een snelle levering waardoor ik dus eigenlijk een tevreden klant ben, ik bij opening van de bestelling 2 erg gedeukte, beschadigde producten aantrof. De verpakking was onbeschadigd dus de vervoerder treft geen blaam.

Snelle afhandeling ! P

Prima materiaal.

Ik werk er al jaren mee en het knapt er enorm van op

Prima spul

Goed te verwerken

Sneller dan het geluid

goed advies

Ze hebben mij een goed advies gegeven waarmee ik veel geld heb bespaard

Gewoon snel geleverd.

Spullen besteld en alles was snel geleverd zoals ze ook zouden doen. Gewoon goed.

Toen het pakket aankwam hebben ze een nieuwe gestuurd.

Ik zocht al geruime tijd een middel voor onze parketvloer, voor schoonmaak en verzorging ineen. Tegenwoordig lastig te verkrijgen, waarschijnlijk omdat tegenwoordig niemand meer parket heeft, maar laminaat. Ik gokte op lecol: inderdaad precies het middel wat ik zocht, en voorheen steeds had. Levering was iets vertraagd, maar dat lag aan de bezorging, misschien door coronatijd.

goede service

Jacob Schorerstraat 68

9745DB Groningen

06 – 537 028 58

Over Houtvanuwvloer

Houtvanuwvloer.nl is een webshop waar u alle producten kunt vinden voor de afwerking en onderhoud van uw houten vloer. We houden ons sinds 2006 bezig met de verkoop van alleen topmerken op het gebied van olie, lak, en alles wat daar bij komt kijken. We leveren uit voorraad, op werkdagen voor 15.30 besteld is de volgende dag geleverd binnen Nederland. https://www.houtvanuwvloer.nl/